Şimdi Ara

Bebek Doğdu :) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
0
Favori
18.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuyu uzun süredir takip ediyordum sonunda beklediğim haber geldi.
    Allah analı babalı büyütsün.

Bu arada onu futbolcu yap diyecektim(bkz.messi) ama kızmış.Neyse sağlıklı doğdu başka birşey önemli değil.
  • Hayırlı olsun kardeşim, allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı doğmasına çok sevindim. umarım vatana millete hayırlı bir evlat olur.
  • çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün
  • Herkese çok teşekkürler Allah razı olsun arkadaşlar. Dualarınız o kadar iyi geldi ki bize. Bu forumda olmaktan ve sizler gibi arkadaşlar dostlar kardeşler abiler ile olmaktan o kadar mutlu oldum ki bilemezsiniz. Bu forumun kalitesi ve insanların kalitesi tekrar ortaya çıktı. Sizler gerçekten çok farklısınız. Rabbim sizleri ve bizleri her daim mutlu kılsın dünya ve ahiret hayatında. Allah her daim sizlerin ve bizlerin yardımcısı olsun. Hayat inanmak ve tevekküldür bunu tekrardan anlamış oldum. Saygılar sunuyorum hepinize..
  • ALLAH analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah
  • Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün..
  • Doktorlara güvenmiyorum zaten şimdi hiç güvenmiyorum :) Allah analı babalı büyütsün.Allah bağışlasın.
  • Sübhâna'l-lâhi mil'el mizân ve müntehe'l-ilmi ve meblega'r-rizâ ve zinete'l-ars. (3)

Mizanin dolusu kadar, ilmin sonu kadar, Allah'in razi olacagi kadar ve arsin
    agirligi kadar, Allah'i (c.c.) tesbih ederim.

Sağlıklı doğduğuna sevindim, inşallah ömür boyu sağlıklı yaşar başta anne babası olmak üzere tüm halkına, vatanına milettine hayırlı bir evlat olur
  • Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

bu arada yeğenimizin adını ne koydunuz?
  • Konuyu takip ediyordum tekrar gorunce merak edip girdim. Hayirli olsun allah anali babali büyütsün. Sevindim valla
  • sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah.

iki kuzenimin başınada gelmişti aynı olay. ikiside canavar gibi. biri 6 aylık biri 6 yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 15 Haziran 2010; 0:46:18 >
  • ultrason ile bakıldı sanıyorum bunda bile bazen doğru cevaplar verilemiyor cihaz her türlü arızaya maruz kaldığında prop denilen uc kısım veriyi yanlış gönderiyor derdini anlamak çok zor Allah Yardımcın Olsun
  • Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı haberiyle güne daha mutlu başladığım Zeynep'e hayırlı ömürler dilerim.
  • Allah analı babalı büyütsün
  • Allah analı babalı büyütsün çok sevindim konuyu takip ediyodum uzun zamandır.
  • hayırlısı olsun çok sevindim sağlıklı doğduğuna Allah analı babalı büyütsün
  • Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete hayırlı bir evlat olur umarım :)
  • Doktorlar genelde en kötü tahmini söylerler. Dualarımız sizinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 15 Haziran 2010; 12:01:57 >
  • Allah analı babalı büyütsün. Yeni eklenen Popüler konular özelliğinden gördüm mesajı, başta farketmemiştim. İlk mesajı okuduğumda çok kötü oldum, 15-20 gün öncesinin mesajı olduğu için çocuğun doğmuş olabileceğini tahmin etmemiştim. En fazla 5-6 aylık falandır diyordum içimden.

Çok sevindim hocam, tüylerim diken diken oldu.

Benim de 11 aylık bir kızım var. Tabii ki söyleyecek çok şey olur, özet geçmekte kolay değil ama naçizane tavsiyem ne şartla olursa olsun emzirmeyi kesmemeniz. Biz biberonla çok uğraştık. Çocuk sizi yönlendirmesin, hayatı siz ona öğretiyorsunuz ve düzenini siz oturtuyorsunuz. Nasıl yemeyi içmeyi gösterirseniz öyle öğreniyor. Biz meme emmiyor diye önce sağıp vermeye başladık, sonra biberonu almamaya başladı, kışın ortasında sütü ısıtması, biberonun sterilizasyonu bilmemne bir sürü dert oldu. Allah bir denge kurmuş ve her ne kadar modern tıp sorunlarımıza değişik çözümler üretmiş olsa da mümkün olduğunca onun çizdiği yoldan gitmeye devam etmek lazım.

Kafana takılan herhangi bir soru olursa pm atabilirsin, seve seve cevaplarım.

• sizin adınıza çok sevindim analı babalı büyüsün inşallah
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.