Şimdi Ara

Beats studio mu solo 2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar studio yada solo2 almayı düşünüyorum para sıkıntı değilde studio çok büyük geliyor kullanan arkadaşlar varsa görüş bildirebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden beats ? Hava atmak icin mi ? Belki moralin bozulacak ama cidden bos para veriyorsun git Audio Technica al,AKG al,Pioneer al model oneririz ama beats nedir yav

• Beats hep haliyalimdi ayrıca kötü bi yorum duymadım gerçekten haketmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Beats hep haliyalimdi ayrıca kötü bi yorum duymadım gerçekten haketmiyor mu

Hocam head-fi forumuna gir beats ile ilgili konulara bak

Bu iste sektorun onculeri bellidir, beats'i ancak hava atmak ya da boyuna asmak icin aliyorlar

• Dostum amerikadan alıcam bunu zaten fiyat farkıda çok yok almışken de bunu alayım diyorum ayrıca dediğim gibi sesiyle ilgili öyle bi şikayet duymadım adamlar bu sektörde başı çekiyor alana ne diye hava atacak gözüyle bakıyorsunuz anlamıyorum

• quote:

Dostum amerikadan alıcam bunu zaten fiyat farkıda çok yok almışken de bunu alayım diyorum ayrıca dediğim gibi sesiyle ilgili öyle bi şikayet duymadım adamlar bu sektörde başı çekiyor alana ne diye hava atacak gözüyle bakıyorsunuz anlamıyorum

Ben demiyorum Time diyor:
    http://time.com/74886/best-headphones/

Ayrica equipboard sitesinden muzik prodoktorlerinin kullandigi kulakliklara da bakabilirsin

Beats alirsan alacagin performans,bass belli muhtemelen telefon ile birlikte kullanicaksin o zaman iyice duser kalite

Amerika'dan alicaksan sektorun gercek liderlerine,hadi bana inanmiyorsun 130$'lik ath m50 beats pro'yu ezip geciyor karsilastirmalarini izle youtube'dan.Dusun yani o kadar bos bi firmaki beats en iyi kulakligi diger firmanin orta sekment kulakligi ile karsilastiriliyor forumlarda.Techno-fi forumunda konu acip sorabilirsin beats almak mantikli mi diye.Dedigim gibi boyuna takmak icin iyi kulaklik beats

• Biraz daha araştırsam iyi olacak sanırım teşekkürler kardeşim bilgilendirdiğin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biraz daha araştırsam iyi olacak sanırım teşekkürler kardeşim bilgilendirdiğin için

Hocam sen bana butceyi soyle ve hangi tur dinledigini soyle yardimci olayim ama baslica su markalara bakmani oneririm

AKG
    Sennheiser
    Audio Technica
    Pioneer
    Vmoda(Sadece lp-100)
    Yamaha

• Bütçe 800 900 e kadar olur tür olarak karışık dinliyorum

• Kardeşim birde telefonla kullanımda beats gittikçe bozar deniştin ya o neden oluyor

• quote:

Kardeşim birde telefonla kullanımda beats gittikçe bozar deniştin ya o neden oluyor

O her kulaklik icin gecerli.Her demiyelim de ust seviye kulakliklar icin.Telefonlar kafaustu kulakliklari besliyecek kadar guclu degil htc m7 belki idare eder ama diger telefonlar ile o kulakliktan ancak %40 verim alinir.İyi bir mp3 sart ya da ses karti kulakligin hakkindan gelmek icin**** dediklerim de oyle sony,piranha degil fiio,ibasso,hifiman vs vs 5-6 marka var bu sektorde de adam gibi.Ben fiio x1 kullaniyorum amazondan aldim tam bir canavar bir de amfi alicam yanina o zaman tadindan yenmez iste;

http://www.amazon.com/Fiio-X1-FiiO-Silver/dp/B00NS3MRKC

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00MFMW29I/ref=mp_s_a_1_1?qid=1433175709&sr=8-1&pi=AC_SY200_QL40&keywords=fiio+e11&dpPl=1&dpID=41z%2BG7deeqL&ref=plSrch

Tabii once kulakligi secmek lazim urbaners gibi bir kulaklik icin gerek yok boyle aletlere tabii ki

• Hocam iphone 6 için ne önerirsiniz

• quote:

Hocam iphone 6 için ne önerirsiniz

Valla iphone 6 hic bilemiyorum ama butce varsa iyi bir mp3 almak sart,

• Tamam kardeşim çok saol gerçekten çok yardımcı oldun teşekkür ederim tekrar

• quote:

Bütçe 800 900 e kadar olur tür olarak karışık dinliyorum

Karışık dinliyorsaniz kesinlikle urununuz belli . Sennheiser momentum over alın geçin. Beats falan da takilmayin sesi iyi diyenler de kesin türkler dir. Anca bizden çıkar böyle fikirler zaten .

• quote:

Arkadaşlar studio yada solo2 almayı düşünüyorum para sıkıntı değilde studio çok büyük geliyor kullanan arkadaşlar varsa görüş bildirebilir mi

valla hocam 3 yıldır beats kullanırım.
    1 kere şikayet etmedim gerçekten güzel ses veriyor.
    Burda kullanan kullanmayan herkes yorum yazabiliyor ama ben şuan hem beats studio v2 hemde beats wireless kullanıyorum gayet memnunum.
    Evet havası var.Diğer bahsettikleri kulaklıkları taktığında komik görünüyor bir görseli yok.
    Türkiyede garantili bir yerden alırsan da servisi mükemmel.Herhangi birşey oldu mu hemen sıfırı ile değiştiriyorlar.
    Bu arada İphone veya htc ile kullanmanda fayda var çünkü ses ayarları onunla daha uyumlu.
    Gene merak ettiğin birşey olursa özelden de sorabilirsin.

• quote:

Hocam iphone 6 için ne önerirsiniz

Sony mdr 1 serisi alabilirsin. İphone ile tam uyumlu. Ses kalitesi olarak emsallerinden oldukça üstün.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Dostum amerikadan alıcam bunu zaten fiyat farkıda çok yok almışken de bunu alayım diyorum ayrıca dediğim gibi sesiyle ilgili öyle bi şikayet duymadım adamlar bu sektörde başı çekiyor alana ne diye hava atacak gözüyle bakıyorsunuz anlamıyorum

Ben demiyorum Time diyor:
    http://time.com/74886/best-headphones/

Ayrica equipboard sitesinden muzik prodoktorlerinin kullandigi kulakliklara da bakabilirsin

Beats alirsan alacagin performans,bass belli muhtemelen telefon ile birlikte kullanicaksin o zaman iyice duser kalite

Amerika'dan alicaksan sektorun gercek liderlerine,hadi bana inanmiyorsun 130$'lik ath m50 beats pro'yu ezip geciyor karsilastirmalarini izle youtube'dan.Dusun yani o kadar bos bi firmaki beats en iyi kulakligi diger firmanin orta sekment kulakligi ile karsilastiriliyor forumlarda.Techno-fi forumunda konu acip sorabilirsin beats almak mantikli mi diye.Dedigim gibi boyuna takmak icin iyi kulaklik beats

hocam allahaşkına m50 dışarıda takılcak kulaklıkmı hem çok büyük hemde çok çirkin. Soyle düşün şahini içine 8 silindirli ferrari moturu takılmış. 320 basıyor birde porsche var 260 basıyor hangisne binerdin. İşte hocam beats de boledir ses olarak tam parasının hakknı vermez ama kullanışlılıgı gorunumu tanınırlıgı ile birlikte parasının hakkına yakın bir performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalama -- 13 Kasım 2015; 14:52:54 >

• Dışarıda güzel görünsün diye kulaklık arıyosan ve yapayda olsa bassımı alayım yüksek ses kopayım dersen ve portatif bişey olsun sürekli yanımda taşıyabiliyim dersen paranda varsa al beats solo 2 gitsin studioyu dışarıda kullanman biraz daha zor.

Ama bana sorarsan keinlikle deadmauya katılıyorum yakın bir sürede m50 yi edinme planlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Beats hep haliyalimdi ayrıca kötü bi yorum duymadım gerçekten haketmiyor mu

Hocam head-fi forumuna gir beats ile ilgili konulara bak

Bu iste sektorun onculeri bellidir, beats'i ancak hava atmak ya da boyuna asmak icin aliyorlar

belki f/p yönünden öyle olabilir fakat beats kulaklık denemiştim muazzam ses veren modelleri var.
    mok atmayalım pahalı denilebilir ama iyi kulaklıkları var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.