Şimdi Ara

Beats studio mu solo 2 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beats kötü bir kulaklık değil tabii ama f/p oranı kötü denilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beats'i yanlış değerlendirmişsiniz sanırım. Beats studio modelini deneme fırsatı buldum ve ses kalitesi gerçekte iyiydi. Ha 900 tl etmez o başka. Paranın geri kalanı tasarım ve markaya gidiyor zaten. Bunu kesin bilmemekle birlikte bir çok yerde beats studio'nun pil ile çalışmasının sebebi olarak dahili amfi gösteriliyor ama tam emin değilim. Yani ürün fiyatına göre düşük kalıyor yoksa gayet iyi o kadar da vurmayın.
  • arkadaşlar ben oturup bilgisayar başında oyun veya müzikle kopmayacağım. Dışarda kullanacağım. Görüntü bence önemli yıllarca iphone da bok atıldı. Kulanan yazsın. her zaman en iyi kalite sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz. Ben dış görünüşe önem veririm. Beats solo 2 wireless aldım. hiç pişman değilim paran varsa al yoksa zorlama tabii.
  • KARDEŞ VALAHİ BEN SOLO 2 ALDIM BÖLE BİR SES TİZZ BASS OLAMAZZZ VERDİGİN PARAYA FAZLASIYLA DEYİYOR YOK COK PAHALI YOK HAVA ATMAK İCİN DİYENLERE BAKMA KARDEŞ SEN BEN SANA AL DERİM KONFOR BAKİMİNDANDA COK İYİ KULAGINI HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR BENCE AL.
  • Arkadaşlar beats için F/P düşük demişsiniz. Ben şöyle bir link buldum

https://www.saturn.de/de/product/_beats-studio-2-0-1812967.html#product-ratings

Nişanlım için düşünüyorum bunu, fiyatı baya güzel duruyor aslında. Ne dersiniz bu ürüne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beats'e çop diyen var konuda şaka gibi, Beats'de duyduğunuz detayları diğer kulaklıklarda duyma olasığınız yok denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostalton

KARDEŞ VALAHİ BEN SOLO 2 ALDIM BÖLE BİR SES TİZZ BASS OLAMAZZZ VERDİGİN PARAYA FAZLASIYLA DEYİYOR YOK COK PAHALI YOK HAVA ATMAK İCİN DİYENLERE BAKMA KARDEŞ SEN BEN SANA AL DERİM KONFOR BAKİMİNDANDA COK İYİ KULAGINI HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR BENCE AL.

Kardeşim bende aldım ürünü lakin bahsettiğin gibi çok övülecek bi tarafı yok normalde 600-700 tl verip almam 400 tl param vardı bass karakterli urbanite ile birlikte ikisi vardı solo 2 tercih ettim şimdi gelelim kulaklık konusuna.
    Ayrıca Bowers&Wilkins P3 sahibi biri olarak onla kıyaslıyorum(Onun tr garantili 0 ını 306Tl ye almıştım)...Üründe ne mid var Ne tiz var ne malzeme kalitesi var.Tek önde olduğu nokta ses yalıtımı ve bass.Oda on ear kulaklık sonuçta 1 saatin üstünde kullanımlarda mola vermek gerekiyor ayrıca deri kaliteli değil terletiyor...

• bana mxsalih@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz, özel mesaj atamıyorum (teknik sorunlar)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.