Şimdi Ara

Beats kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
3
Favori
40.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=50431

Bence fiyat çok iyi düşmüş. Ama stok durumunu filan bilmiyorum. Bu kulaklığa 500 değilde bu para verilir işte. Güvenilir midir sizce bu sitede bile çakma olma ihtimali var mı?

• Orjinal olma ihtimali sıfır demek istemiyorum, sıfıra hakaret olur.

Normal bir kullanıcı mümkün değil ayırt edemez orjinal mi çakma mı olduğunu, orası ayrı mesele tabi..
  • ereyon yaparmı diye sorucam ama niye yapmasın yani
  • Sahte degilse almayi dusunuyorum, nasil ogrenebiliriz ki.. siteye sorsam cakma demez heralde :D
  • Tour Controltalk modelinin Amerika satış fiyatı $150.. Bunlar 150 tl'ye veriyor. Bu fiyatları Dr. Dre görse gelir kendide alır :)
  • 7 Aralıkda 95 tl ye satmışlar şimdi de indirim adı altında 150 tl veriyorlar :)
  • ereyon sahte ürünü satamaz ürün fiyatı hatalı girilmiştir yada kulaklığın fiyatı firma tarafından aşağı çekilmiştir.(Stok fazlası gibi nedenlerle)Niye satamaz diyerek bu kadar kesin konuşuyorum ? Sahte ürüne fatura kesmek hapis cezasına kadar birçok yasal sorunla karşılaştırır.Ereyon sanal alışverişte en eskilerden 100 liralık kulaklık için böyle bir riske girmezler.
  • http://www.ereyon.com.tr/KMdefault.aspx?ctlid=10055
    bu linkde zaten yüzde 73 indirim diyor. 7 gün 7 ürün diye bir kampanya sanırım. zamanında stok yapıp satamayınca elden çıkartmak için olabilir.
    yoksa 3-5 kulaklık için riske girmez bence.
  • Ön yargılı olmak istemiyorum ama bence çakmadır orjinal olduğunu pek sanmıyorum orjinal olduğunu nasıl öğrenebiliriz fikri olan varmı?
  • .

Beats kulaklık
  • bence imkansız çok populer bişey fiyatı o kadar düşemez.
  • Ereyon firması güvenilirdir, önceden de alışverişim olmuştu. Büyük ihtimalle hatalıdır diyorum ama anasayfada indirim kampanyasındadır yazıyor. İlginç...
  • Bu kulaklık HTC XE ile verilen kulaklık değil mi ? zaten 1350 Tl ye satılıyor telefon türkiyede şuan ve arkadaşım çok güzel bass ları olduğunu söylüyor bu kulaklık ile ilgili olarak.
    Bir arkadaşımda Büyük Beats kulaklık almıştı sevgilisine 1 000 TL gibi bir ücret ödemişti.
  • ereyon çakma ürün satıyormuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 14 Aralık 2011; 20:41:08 >
  • çakmasını bilmem de ereyon dan xenon far kiti almıştım. kullanılmış çizik çuzuk ürün geldi.. belki tedarikçinin hatası ama öyle bir ürünü bu şekliyle kabul edemem. iade ettim ertesi gün. 2 ay sürdü hesaba paranın geri ödenmesi.
  • fiyat güzel alsak mı ne
  • alalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

.

Beats kulaklık

alan yok mu daha önceki inidirimden ?
    bu fiyata sahte gibi geliyor bana ama firma sağlam.
  • elden verirlerse gidip alayım çiğlideymiş yakın yani
  • Elden alışveriş mümkün değil daha evvel sormuştum ben...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.