Bildirim
beats dr dre kulaklık alıcam yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Valla ben de plastiğe şekil verip üzerine beats by prof. doç. dr dre yazıp 20 liraya satmaya başlayacağım. Hala orjinal olduğuna inananlar var :D Ardından gelecek soru: Sesi orjinale göre nasıldır? vs vs. Klişe.
Google amcaya konu başlığını yazsanız 100 tane yazı çıkacak ve bu konuyu açmanıza gerek kalmayacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
Valla ben de plastiğe şekil verip üzerine beats by prof. doç. dr dre yazıp 20 liraya satmaya başlayacağım. Hala orjinal olduğuna inananlar var :D Ardından gelecek soru: Sesi orjinale göre nasıldır? vs vs. Klişe.
Google amcaya konu başlığını yazsanız 100 tane yazı çıkacak ve bu konuyu açmanıza gerek kalmayacaktı.
Sennheiser'ın ucuz HD serilerinden bir kulaklığı vardı. 4'le mi başlıyordu? tam hatırlamıyorum.
Sanırım o model uyar arkadaşa. Değil mi? Bir ara Nokia telefon alınca yanında veriyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 18 Eylül 2012; 23:13:17 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X