Şimdi Ara

beats dr dre kulaklık alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir tane beats kualklık alcam biryerde 30 tl ye buldum ama sitesinde 200 dolardan aşşağı değil sizce alsam nasıl olur bu fiyatı gg de görmüştüm eğer almaın derseniz şöle iyisinden en fazla 40 tl lik bir kulaklık söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim

• Valla ben de plastiğe şekil verip üzerine beats by prof. doç. dr dre yazıp 20 liraya satmaya başlayacağım. Hala orjinal olduğuna inananlar var :D Ardından gelecek soru: Sesi orjinale göre nasıldır? vs vs. Klişe.
    Google amcaya konu başlığını yazsanız 100 tane yazı çıkacak ve bu konuyu açmanıza gerek kalmayacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Valla ben de plastiğe şekil verip üzerine beats by prof. doç. dr dre yazıp 20 liraya satmaya başlayacağım. Hala orjinal olduğuna inananlar var :D Ardından gelecek soru: Sesi orjinale göre nasıldır? vs vs. Klişe.
    Google amcaya konu başlığını yazsanız 100 tane yazı çıkacak ve bu konuyu açmanıza gerek kalmayacaktı.

Sennheiser'ın ucuz HD serilerinden bir kulaklığı vardı. 4'le mi başlıyordu? tam hatırlamıyorum.
    Sanırım o model uyar arkadaşa. Değil mi? Bir ara Nokia telefon alınca yanında veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 18 Eylül 2012; 23:13:17 >
  • sony zx 100

beats dr dre kulaklık alıcam yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 19 Eylül 2012; 0:41:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.