Şimdi Ara

Beagle mı Cocker mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apartman dairesinde yasıyorum ve ufak bir kopek almayı düşünüyorum. Dost canlısı olması ve sessiz olması önemli. Hangisini almalıyım sizce? Bir de uygun fiyata nerden bulabilirim?

• Senden bunu beklemezdim. Pet Shoptan hayvan alınmaz. Damızlık için hayvanları ne hale düşürüyorlar.
  • Ben de biliyorum alinmayacagini da apartman için alınıyor kopek iyi seçilmesi lazım. Yoksa daha önceki köpeklerimin hiç birisine para vermeden sahiplendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 16 Eylül 2011; 23:01:18 >
  • Beagle
  • Beagle bana daha sevimli geliyor ama uluyor diyorlar ya. Besleyen var mı aranızda?
  • Bende beagle alacaktım ama uluyor dediler 2 tane almalısınız dediler bende hassktr lan dedim(içimden ) apartman dairesinde köpek zor iş ama hayvanada yazık kedi tam apartman için bence suan 3 tane scottish fold um var gül gibi geçiniyoruz cocuklarımla
  • cocker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar bu kedi Vaşak mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kedi de besledim kopek daha sıcak geliyor bana. Başka böyle ufak cins önerileriniz var mı? Çok hayvan besledim ama ilk defa apartmana kopek alacağım.
  • Apartmanda kediden başka hayvan beslemem ben köpeğe yazık ya o hayvan oynamak ister koşmak ister her köpek için geçerli bazıları ufacık evde golden besliyor onlara burdan diyorum benim 3 kedimde aynı çocuk gibidir yatağıma almam ağlarlar sabah uyandırırlar
  • Sende beni görüyorum :O Aynı durum bizde var Ama av köpeği var zaten bizde babam gereksiz diyo
  • Cocker da tatlı ama daha erkeksi bir tür arıyorum ben.
  • Bulldog besle bakımı belki biraz zor ama çok erkeksi bi tür
  • Erkeksi dediysem Cocker gibi süslü olmasa yeter. beagle ulumasi nasıl ki komşular rahatsız olur mu?
  • Kurt gibi uluyormuş bir pet shop efsanesine göre
  • beagle çok agresif bir köpek ve çok sorunlu.
    cooker da çok şapşal ve bakımı daha zor. tüy sorunu vs..
    ikisi de tabii köpek sonuçta çocuk gibi bakımları var. zor yanları var.
    lütfen iyi karar ve ölünceye kadar sevgiyle bakacaksan al. onlar seni tanrısı gibi görüyor ve bırakırsan düşecekleri durumu düşün..

ben olsam yerinde golden alırdım. bahçen varsa doberman..
  • cocker :)
  • Golden çok büyük. Pug da olabilir aslında.
  • Golden alman beagle ve cocker den daha mantıklı ama o kopeğe yeterli zaman ayırabileceğinden emınsen al . türü ne olursa olsun onu canın gıbı seveceksın ve bakımını bıle severek yapacaksın
  • af buyur ?
  • pug da cok gaz cıkartıyor ve her gun suratını temızlemek zorundasınız ama cıkardıgı gaz harbı kokuyor ya :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.