Şimdi Ara

bdfyobgsougt hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
26.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu' nun kilitlenmesine yol açan arkadaşları moderatör arkadaşlarımızın önünde ben baştan uyarıyorum. Çünkü bir öncekinde olan açtığım topic' e oldu ve ucu bana okundu. Onlara değil. Bu yüzden lütfen işin içine İslam dini katılmadan yorumlarınızı yapın. Burada dinden bahsedilmiyor, uzaylıların atalarımız olabileceğinden bahsediliyor...

Benim teorim budur: ( bdfyobgsougt )

Bdfyobgsougt : Bizler doğal felaketle yok olmuş bir gezegenin sahipleri olan uzaylıların genetik torunlarıyız...

Burada ki uzaylılar kelimesi; koca kafalı- kocaman siyah gözlü- minik burunlu- mink bedenli canlılar da olabilir, sonsuz uzay boşluğunda başıboş gezen ve içinde hayat tohumları barındıran taşlar, ya da kaya parçacıkları da...

Sonuçta zamanın başı veya sonunu bilemiyorsak ve evrimin nerede başlayıp nerede biteceğini, veya uzayın sadece görebildiğimiz kısmının, göremediğimiz kısmının yanında iğne deliği kadar kalıp kalmadığını da bilemiyorsak;

Hiçbirşeyin kesin olmadığını da bilmiyoruz demektir...

Bence bugün bizler nasıl Ay a gitmeye çalıştıysak, Marsa insan yollamaya çalışıyorsak, geçmişte bu dünya da yaşamış atalarımızın tıpkı bizim yaptığımız gibi, gelişerek bu dünyayı terketmelerine sebep olan şey, yeni dünyalar keşfetme ümidi olamaz mı!?

Hani şuanda tıpkı NASA nın yapmaya çalıştığı gibi... Bu bir döngü. Evrimin başı veya sonunu bilemiyorsak, kesinliği ispatlanmamış birşeye inanmak yerine, mantığımızla düşünmemiz gerekir bence...

UFO diye tabir edilen, dünyanın birçok yerinde gözlemlenmiş ( Maya taşlarındada aynı tabak şekil, Piramitlerin taşlarındada aynı tabak şekil, filmlerde, kitaplarda anlatılmak istenende yine aynı tabak şekildir. )
    bu cisimlerin bazılarının değimiyle toz bulutu olması; imkansız teriminin, imkanlıyla eşdeğer olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan başka birşey değildir...

Bence UFO ların içindekiler bizden önce sonsuz gibi gorunen uzay boşluğunda yaşamış genetik atalarımızdır, saygılar...

Lütfen konu hakkında ki yorumlarınızı yazın, olabilir mi? Olamaz mı? Din' in konumuz ile ilgisi yok. Bu bilimsel bir konudur, teşekkürler...

Şunu da iddia ediyorum bu teoriye göre... Zaman makinesi asla yapılamayacak, çünkü bugün aynı kainatta geçmiş ( organizmalar ), şimdi ki zaman ( bizler ), ve gelecek ( yabancı yaşam formları ) aynı ortamda yaşıyoruz. Yani bir yerlerde geçmiş de var, şimdi ki zamanda, gelecekde...
    Aynı zamanda farklı evrimleşmelerle farklı yaşamlar, hepimiz biraradayız. Sadece evrimleşmesini üst düzeyde tamamlayanlar makineleriyle kainatı rahatça gezip bunu anlayabiliyor, tıpkı Nasa' nın insanlık adına yapmaya çalıştığı gibi
    ...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfyobgsougt -- 20 Mayıs 2006; 21:36:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BDFYOBGSOUGT

BDFYOBGSOUGT terimi, genellikle internet üzerindeki gizli ve tehlikeli içerikleri ifade etmek için kullanılır. Bu içerikler, çocuk istismarı, şiddet ve terörizm gibi yasa dışı ve zararlı faaliyetleri içerebilir.

BDFYOBGSOUGT, web'de bulunması yasa dışı olan ve zararlı yazılımlar, casus yazılımlar veya kimlik avı gibi kötü amaçlı programlar içerebilen gizli siteleri ve forumları ifade eder. Bu siteler genellikle kullanıcıları kandırmak ve bilgilerini çalmak için kullanılır.

Çocukların BDFYOBGSOUGT'tan korunması çok önemlidir. Ebeveynler, çocuklarının çevrimiçi etkinliklerini izlemeleri ve şüpheli içerikleri bildirmeleri konusunda aktif bir rol oynamalıdır. Çocuklar, BDFYOBGSOUGT'un tehlikeleri konusunda eğitilmeli ve internet üzerinde güvende kalmak için önlemler almaları teşvik edilmelidir.

İnternet kullanıcıları, BDFYOBGSOUGT'a karşı uyanık olmalıdır. Şüpheli bağlantılar veya eklere tıklamaktan kaçınmalı ve kişisel bilgilerini yalnızca güvenilir sitelerde paylaşmalıdırlar. Kullanıcılar, şüpheli içerikleri yetkililere bildirmeli ve çevrimiçi güvenlik önlemlerine dikkat etmeleri önerilir.

BDFYOBGSOUGT, çevrimiçi dünyanın karanlık yüzüdür. Bu tür içeriklerden kaçınmak ve çocukları bu tehlikeden korumak hepimizin sorumluluğudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benden de sana bir uyarı:
    eğer sen teorini desteklemek çabalarıyla karşı teori olan yaratılışa özellikle de Allah'a laf atmazsan kimse sana laf atmaz topiğinde kapanmaz. kapanan topiğinde neler yazdığını sen herkesten iyi bilirsin bu yüzden fazla serzenişte bulunmanın manası yok.

------------
    konuna gelirsek, bu kadar radyoteleskop uzayın derinliklerini dinliyor ve binlerce teleskopla uzayın derinlikleri gözleniyorken ufoların bunlara takılmamasını nasıl açıklıyorsun? hadi nasa saklıyor, o kadar astronomi ile ilgilenen insan var dünyada, onlarda mı saklıyorlar?

peki hayvanları nasıl açıklıyorsun? onlarda mı nuhun gemisi misali uzay gemileri ile geldiler dünyaya? hayvanlar hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4

benden de sana bir uyarı:
    eğer sen teorini desteklemek çabalarıyla karşı teori olan yaratılışa özellikle de Allah'a laf atmazsan kimse sana laf atmaz topiğinde kapanmaz. kapanan topiğinde neler yazdığını sen herkesten iyi bilirsin bu yüzden fazla serzenişte bulunmanın manası yok.

------------
    konuna gelirsek, bu kadar radyoteleskop uzayın derinliklerini dinliyor ve binlerce teleskopla uzayın derinlikleri gözleniyorken ufoların bunlara takılmamasını nasıl açıklıyorsun? hadi nasa saklıyor, o kadar astronomi ile ilgilenen insan var dünyada, onlarda mı saklıyorlar?

peki hayvanları nasıl açıklıyorsun? onlarda mı nuhun gemisi misali uzay gemileri ile geldiler dünyaya? hayvanlar hakkında ne düşünüyorsun?
    Ben sadece insanların geldiğini mi söyledim!? Atalarımız dedim. Hayatın ataları anlamında yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: bdfyobgsougt

Ben sadece insanların geldiğini mi söyledim!? Atalarımız dedim. Hayatın ataları anlamında yani...

Alıntıları Göster
    Sonuçta yaşam başka yerlerden geldi bence. Uzayda dolaşıp duruyor. Başlangıcı olmadı, sonu da yok...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu fikrini destekleyecek ne tür bulgu, bilgi ve desteklerin var ?

peki o ilk atalar nereden geldi sorusunu sana sorsalar ne cevap vereceksin ?

ayrıca;

insana ve bütün canlılara baktığımızda toprak ve sudan teşekkül ettiğini görürüz ...

örnek: 100 metreküp toprak bir çift on onbeş tane sebze ...

50 yıl sonra doğacak çocukların çocukları herbirinin direkt topraktan insan bedenine girerek vücuda geldiğini görürüz ...

o zaman bu toprağa benzer toprak mı var uzayda ?

insan ve bütün canlılar topraktan olmaktadır ... sadece topraktan ekstra olarak canları vardır ki bu canlarda bir tür ruh diyebileceğimiz (insanlar için) enerji ile sağlanır ... diğer canlılarda ise ruh olmasa da ona benzer şekilde canlılıkları sağlanır ...

demek ki canlıların kökeninde madde değil de enerji gibi birşey mevcut ... bu enerji toprağa girdiği zaman canlı meydana geliyor ...

şimdi ispatlanmamış bilinmememiş farazi fikirlere kapılmak yerine elle tutulur düşünceler ile yola devam etmek daha mantıklı değil midir ?

• quote:

Sonuçta yaşam başka yerlerden geldi bence. Uzayda dolaşıp duruyor. Başlangıcı olmadı, sonu da yok...

Alıntıları Göster
    eğer hayat uzayda dönüp duruyorsa o hayatında bir başlangıcı bir menşei olmalı. nedir?
    uzayda dönüp dolaşan bu hayatın tohumlarını atanlar, o hayatın ataları olmaları bakımından oralarda oluşan hayatları sahiplenmeliydiler. nasanın mars kolonileri çalışmalarını örnek vermişsin. eğer marsa hayat tohumları atılsa bizler tarafından, bizde iddia ettiğin gibi marsta oluşan bu hayatın fertlerinden kendimizi saklayacakmıyız? mantıklı mı bu?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt

bu işler sence ve bence ile olmaz ki ama

ne tür delillerin var ...

delillerini tartışalım ne dersin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aseksüellik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Impact

quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt

bu işler sence ve bence ile olmaz ki ama

ne tür delillerin var ...

delillerini tartışalım ne dersin ?

Alıntıları Göster
    BU mesaj senin önceki konundan alıntı (keşke konu kitlenmeseydi daha kolay alıntı yapardım)

------------------------------------
    Ve Mars Gydonia Piramid şehri

http://www.qtm.net/~geibdan/cydred.jpg

Ve Mars köyü

http://areo.info/oldghwh/life/files/mongolei-pyramiden.jpg

Bunlar saçmalık değil, gerçeğin ta kendisidir. Milyarlarca dolarlık projelein geriye getirip bizlere sunduklarının milyonda biri sadece. Daha onlarca delil, kanıt var. Gözümüzün önünde duruyor hepsi. Piramidlerde bulunan uçan daire ve koca kafalı minik vücud lu atalarımızın taşlar arasında oyulmuş sembollerinden, Nazka daki şekillere kadar...

Görmek isteyene, egosunu tatmin etmek isteyene değil!!!
    ------------

arkadaşım hadi bişeylere körü körüne inanıyorsun diyelim
    okuman yazman yok mu?resmin üstünde yazıyor..
    moğalistandaki pramid şekilli binaların mars pramidi olduğunu nasıl iddia edebiliyorsun
    daha çok söylenecek şey var ama ..bence vakit kaybı olur..
    hele hele felsefeye senle hiç girmeyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: uranium

BU mesaj senin önceki konundan alıntı (keşke konu kitlenmeseydi daha kolay alıntı yapardım)

------------------------------------
    Ve Mars Gydonia Piramid şehri

http://www.qtm.net/~geibdan/cydred.jpg

Ve Mars köyü

Bunlar saçmalık değil, gerçeğin ta kendisidir. Milyarlarca dolarlık projelein geriye getirip bizlere sunduklarının milyonda biri sadece. Daha onlarca delil, kanıt var. Gözümüzün önünde duruyor hepsi. Piramidlerde bulunan uçan daire ve koca kafalı minik vücud lu atalarımızın taşlar arasında oyulmuş sembollerinden, Nazka daki şekillere kadar...

Görmek isteyene, egosunu tatmin etmek isteyene değil!!!
    ------------

arkadaşım hadi bişeylere körü körüne inanıyorsun diyelim
    okuman yazman yok mu?resmin üstünde yazıyor..
    moğalistandaki pramid şekilli binaların mars pramidi olduğunu nasıl iddia edebiliyorsun
    daha çok söylenecek şey var ama ..bence vakit kaybı olur..
    hele hele felsefeye senle hiç girmeyelim..

Alıntıları Göster
    Ben uzayda hayat olduğuna kesinlikle inanıyorum; ama bizim anladığımız boyutta bir hayata ya da bugün

bize yutturulmaya çalışılan ve saçma sapan olan çirkin yaratıklara değil.

Uzay farklı bir mekan ve boyut, oradaki şartlar da çok farklı.

Bugün bize yutturulmaya çalışılan şeyler dar düşünce ve kısır hayallerden başka hiçbir şey değil.

İnsan görmeği bir şeyi hayal ederse ne olur; uzaylıyı ya çirkin bir insana ya da bir hayvana benzetecek, bunun dışına çıkılamaz.

'Mars'ta sıcaklık 400 derece burada nasıl canlı yaşayabilir

Denizlerde hayat olamaz çünkü orada oksijen yok' veya

Donmuş bir canlı ölmüştür tekrar hayata dönemez' bu söylediklerimizin doğru olmadığını artık hepimiz biliyoruz.

Denizlerde milyonlarca canlının yaşadığını biliyoruz ve donmuş bir kurbağanın bir yıl sonra bile buzları çözüldüğünde tekrar yaşamını sürdürebildiğini de biliyoruz.AMA BEN zaykıların atalarımız olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Impact

ayrıca;

insana ve bütün canlılara baktığımızda toprak ve sudan teşekkül ettiğini görürüz ...

50 yıl sonra doğacak çocukların çocukları herbirinin direkt topraktan insan bedenine girerek vücuda geldiğini görürüz ...

insan ve bütün canlılar topraktan olmaktadır ... sadece topraktan ekstra olarak canları vardır ki bu canlarda bir tür ruh diyebileceğimiz (insanlar için) enerji ile sağlanır ... diğer canlılarda ise ruh olmasa da ona benzer şekilde canlılıkları sağlanır ...

demek ki canlıların kökeninde madde değil de enerji gibi birşey mevcut ... bu enerji toprağa girdiği zaman canlı meydana geliyor ...

şimdi ispatlanmamış bilinmememiş farazi fikirlere kapılmak yerine elle tutulur düşünceler ile yola devam etmek daha mantıklı değil midir ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

ayrıca;

1: Fikrimi destekleyecek bulguları sormuşsun.

Piramitlerin günümüzde bile yapılamıor olmasından mı söz etsem?
    Yoksa Nazka düzlüklerinde ki 3 futbol sahası uzunluğunda ki astronot resminden mi bahsetsem?
    Belki de Stonehange, ya da Mayalarda ki piramitlerden de bahsedebiliriz.
    Mars' ın Gydonia platosunda bulunmuş Piramit şehrini açmıyorum bile...

2: Peki o ilk atalar nereden geldi sorusunu nasıl cevaplarsın demişsin...

Yazımın başında başlangıç olmadı, son da yok dedim bilmediğimiz için, dikkatli okursan bir zahmet...

3: insana ve bütün canlılara baktığımızda toprak ve sudan teşekkül ettiğini görürüz demişsin...

Al sana topraktan çıkmayan bir canlı türü: Bitler, pireler, tahtakuruları, keneler... Daha saymıyorum yter sanırım.

4: Bu arada topraktan geliyoruz diyorsun. Yediğimiz sebze meyveler inek gübreleri ile soframız geliyor.İyi o zaman yarı inek yarı insan mıyız yani!? Saygı duymak isterdim ama mümkün değil, kötü birşey de demiyorum...

5: şimdi ispatlanmamış bilinmememiş farazi fikirlere kapılmak yerine elle tutulur düşünceler ile yola devam etmek daha mantıklı değil midir ? Demişsin...

İspatlansaydı böyle düşünmezdim herhalde o kadr aklım var, sadece mantık yürütüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: m_plus

Ben uzayda hayat olduğuna kesinlikle inanıyorum; ama bizim anladığımız boyutta bir hayata ya da bugün

Bugün bize yutturulmaya çalışılan şeyler dar düşünce ve kısır hayallerden başka hiçbir şey değil.

İnsan görmeği bir şeyi hayal ederse ne olur; uzaylıyı ya çirkin bir insana ya da bir hayvana benzetecek, bunun dışına çıkılamaz.

Donmuş bir canlı ölmüştür tekrar hayata dönemez' bu söylediklerimizin doğru olmadığını artık hepimiz biliyoruz.

Denizlerde milyonlarca canlının yaşadığını biliyoruz ve donmuş bir kurbağanın bir yıl sonra bile buzları çözüldüğünde tekrar yaşamını sürdürebildiğini de biliyoruz.AMA BEN zaykıların atalarımız olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Eğer gerçekten hayat uzaydan geldiyse bunun delilini uzayda hayatın var olduğuna dayndırmak yerine bizzat dünyadan deliller sunmak gerekir. Örneğin yeryüzünde kimse tarafından kuşkulanılmayacak bir bir bulguya rastlanılırsa sorun hallolmuş olacaktır. Ele geçen binlerce tarihi vesiaknın hiçbirinde böyle bir işaret yoktur. İlerde olmayacak demiyorum. Ancak şu an için böyle bir iddia havada kalmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dor Niro

Eğer gerçekten hayat uzaydan geldiyse bunun delilini uzayda hayatın var olduğuna dayndırmak yerine bizzat dünyadan deliller sunmak gerekir. Örneğin yeryüzünde kimse tarafından kuşkulanılmayacak bir bir bulguya rastlanılırsa sorun hallolmuş olacaktır. Ele geçen binlerce tarihi vesiaknın hiçbirinde böyle bir işaret yoktur. İlerde olmayacak demiyorum. Ancak şu an için böyle bir iddia havada kalmaktadır.

Alıntıları Göster
    history channelda "ancient aliens" diye bi belgesel seyretmiştim bir zamanlar. onda bdfyobgsougt'nin bahsettiklerinden epey bahsediyodu. antik uygarlıkların uzaylılara işaret eden kalıntıları, çizimleri, yapıları vs. vs. gerçi ben inanmıyorum böyle bi şeye ama gene de belgesel ilgi çekiciydi.

• quote:

eğer hayat uzayda dönüp duruyorsa o hayatında bir başlangıcı bir menşei olmalı. nedir?
    uzayda dönüp dolaşan bu hayatın tohumlarını atanlar, o hayatın ataları olmaları bakımından oralarda oluşan hayatları sahiplenmeliydiler. nasanın mars kolonileri çalışmalarını örnek vermişsin. eğer marsa hayat tohumları atılsa bizler tarafından, bizde iddia ettiğin gibi marsta oluşan bu hayatın fertlerinden kendimizi saklayacakmıyız? mantıklı mı bu?

Alıntıları Göster
    Ya
    quote:

Orjinalden alıntı: C4

Teşekkür ederim çok açıklayıcı ve açıklatıcı bir yazıydı bu.

Zamanın başlangıcını bilmiyorsak, biliyormuş gibi davranıp hayat işte şurada şekilde başlamıştır demektense...
    Başlangıç olmadı, son yok diyorum. Dediğim bu. ( Çünkü emin değiliz, bilmediğimiz birşey... )

Hayatı sahiplenmek belki de mümkün olamadı atalarımız için. Çünkü büyük bir felaketten korunmak için, düyamıza tohumları bıraktılar nesillerinin devam edebilmesi için. Belki de bir göktaşı düşmesi sırasında tüm ırkları ortadan kalkarsa yedekleri başka bir gezegende çoğalabilecekti.
    Mars' a koloni neden kuruluyor sanıyorsunuz? Bugün şuanda dünyaya bir götaşı çarpsa salisede hepimiz uzay boşluğunda birbirimize çarpıyor olan et parçalarından başka şey olmayacağız.
    Mars çalışmaları bunun için devam ettiriliyor.

Göktaşının çarpması, dünya tarihinin kaderinietkilese bile, insanlığın tarihini değiştiremesin, mMarsta yaşam devam etsin diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dor Niro

Alıntıları Göster
    Karşımıza uzaylı çıksa dikilse bile bu dünyaya yaşamın uzaydan geldiği anlamına gelmez.

Bir de anlamadığım nokta sadece insan mı uzaydan gelmiş yoksa tüm canlılar mı? Eğer sadece insan uzaydan geldi, diğer hayvanlar evrim yolu ile dünyada oluştu ise, insan ile %98 oranında aynı genlere sahip bir şempanze nasıl oluyor da insana bu kadar benzeyebiliyor. O halde şempanze de uzaydan gelmiştir. Bunu tüm evrim basamakları için düşünürsek tüm canlıların kökeni uzaydır, yani uzaylılar milyarlarca yıl, kendini kopyalayabilen ilk hücreyi getirip dünyaya bırakmışlar ve evrim yolu ile tüm canlı çeşitliliği oluşmuş. Olsa olsa ancak böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacrima

history channelda "ancient aliens" diye bi belgesel seyretmiştim bir zamanlar. onda bdfyobgsougt'nin bahsettiklerinden epey bahsediyodu. antik uygarlıkların uzaylılara işaret eden kalıntıları, çizimleri, yapıları vs. vs. gerçi ben inanmıyorum böyle bi şeye ama gene de belgesel ilgi çekiciydi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

Lacrima inanabilirsin artık... Photoshop un olmadığı 1974 yılında çekildi bu fotoğraf...

bdfyobgsougt hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfyobgsougt -- 17 Mayıs 2006; 19:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaotika

Karşımıza uzaylı çıksa dikilse bile bu dünyaya yaşamın uzaydan geldiği anlamına gelmez.

Bir de anlamadığım nokta sadece insan mı uzaydan gelmiş yoksa tüm canlılar mı? Eğer sadece insan uzaydan geldi, diğer hayvanlar evrim yolu ile dünyada oluştu ise, insan ile %98 oranında aynı genlere sahip bir şempanze nasıl oluyor da insana bu kadar benzeyebiliyor. O halde şempanze de uzaydan gelmiştir. Bunu tüm evrim basamakları için düşünürsek tüm canlıların kökeni uzaydır, yani uzaylılar milyarlarca yıl, kendini kopyalayabilen ilk hücreyi getirip dünyaya bırakmışlar ve evrim yolu ile tüm canlı çeşitliliği oluşmuş. Olsa olsa ancak böyle olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Dünyaya yaşam geldi derken insanan bahsetmedim, insan yaşam halkasının minicik bir basamağıdır. Ayrıca o bize çok benziyor dediğin şempanzelerden birini alıp karşına koyarsan ne kadar değişik olduğumuzu anlayabilirsin. Genetik olarak o yüzde birlik fark yaratıyor herşeyi işte.
    Bugün aynı gezegende...

ot,
    böcek,
    çiçek,
    organik canlılar,
    Deniz, hava ve kara yaratıkları. Hepimiz aynı dünya da yaşıyorsak eğer...

Uzayda da bizden akıllı ya da aptal canlılar olması yüzde sonsuz mümkündür. Çünkü dünya koşulları gerekmez yaşam olması için belki de. Oksijene, suya, yemeğe ihtiyaç duymayan canlılar olabilir.
    Galapagos Adasında 2 yıl yemek yemeden yaşayabilen 400 kilogramlık kaplumbağaları gördükten sonra sanırım fikrin değişecektir...

Evrim heryerde herzaman vardı.

• quote:

quote:

Dünyaya yaşam geldi derken insanan bahsetmedim, insan yaşam halkasının minicik bir basamağıdır. Ayrıca o bize çok benziyor dediğin şempanzelerden birini alıp karşına koyarsan ne kadar değişik olduğumuzu anlayabilirsin. Genetik olarak o yüzde birlik fark yaratıyor herşeyi işte.
    Bugün aynı gezegende...

ot,
    böcek,
    çiçek,
    organik canlılar,
    Deniz, hava ve kara yaratıkları. Hepimiz aynı dünya da yaşıyorsak eğer...

Uzayda da bizden akıllı ya da aptal canlılar olması yüzde sonsuz mümkündür. Çünkü dünya koşulları gerekmez yaşam olması için belki de. Oksijene, suya, yemeğe ihtiyaç duymayan canlılar olabilir.
    Galapagos Adasında 2 yıl yemek yemeden yaşayabilen 400 kilogramlık kaplumbağaları gördükten sonra sanırım fikrin değişecektir...

Alıntıları Göster
    quote:

Hangi konuda fikrim değişecek anlamadım. Ben evrim yok demedim ki. 2 yıl yemek yemeden yaşayan kaplumbağa varsa 3 yıl yemek yemeden yaşayan timsah var ona bakarsan. Sürüngenler soğukkanlı hayvanlar olup metabolizmaları daha farklıdır. Daha az enerji harcarlar. İlave bilgi: Bir sürüngen yaşadığı müddetçe büyümeye devam eder. Ama bu iki yıl aç kalan bir sürüngenin iki yıl büyüyemeyeceği anlamına gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_plus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: m_plus

Bak oksijensiz ve sıcaklığın 600 derece olduğu yerlerde yaşam devam ediyor. Hem de burnumuzun dibinde...

Buyur kanıtı: http://www.bact.wisc.edu/bact303/b1

Hayat için illa ki oksijen mi olmalı!? Bilinen tüm bilimsel olguları unut. Oksijene ihtiyaç duymayan, yemeğe, sindirime, uykuya ihtiyaç duymayan bir ırk olamaz mı!? Bunlar bizim zayıflıklarımız, belki başka ırkların bu tip zayıf yanları yok.
    Ayrıca da şu da var. Bugün denizlere yaşam nasıl geldi sanıyorsun!? Balinaların eskiden yeryüzünde yürüyen kollu canlılar olduğunu bilmiyorsun sanırım.
    Evrim ile herşey her koşulda mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaotika

quote:

Hangi konuda fikrim değişecek anlamadım. Ben evrim yok demedim ki. 2 yıl yemek yemeden yaşayan kaplumbağa varsa 3 yıl yemek yemeden yaşayan timsah var ona bakarsan. Sürüngenler soğukkanlı hayvanlar olup metabolizmaları daha farklıdır. Daha az enerji harcarlar. İlave bilgi: Bir sürüngen yaşadığı müddetçe büyümeye devam eder. Ama bu iki yıl aç kalan bir sürüngenin iki yıl büyüyemeyeceği anlamına gelir.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

İşte demek istediğim şeyde evrimin bildiğimiz bilimin değil, bilmediğimiz bilimin sınırlarında gezdiği noktalar olabilme olasılığı mtlaka vardır. Yani uçan bir insan ırkı, ya da görünmez olabilen bir ırk mutlaka biryerlerde vardır. Sınır yok...

• quote:

------------

quote:

Orjinalden alıntı: C4

------------

Ben yaşam dedim. Yaşam deyince sadece insan anlayan birisine ne anlatsam boş gerçi ama...

Şu da var ki ben kilitlenen topic' imdede Allah cc' a laf atmadım, bundada laf atmıyorum. Evrimden söz etmiştim. Bence sen biraz atıyorsun.

Ayda ki kraterlerin etrafında parıldayan ufo' lar yüzyıllardır gözlemnenen birşey. Tek yapman gereken bir teleskop alıp sabaha kadar ay' a bakmak olacaktır...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.