Şimdi Ara

bdfyobgsougt hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
1
Favori
26.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI

Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır.

6) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir

Birde neden cevaplarını aynı mesaj içinde toplamak yerine ardarda3 tane mesaj yazıyorsun anlayabilmiş değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt

quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

history channelda "ancient aliens" diye bi belgesel seyretmiştim bir zamanlar. onda bdfyobgsougt'nin bahsettiklerinden epey bahsediyodu. antik uygarlıkların uzaylılara işaret eden kalıntıları, çizimleri, yapıları vs. vs. gerçi ben inanmıyorum böyle bi şeye ama gene de belgesel ilgi çekiciydi.

Lacrima inanabilirsin artık... Photoshop un olmadığı 1974 yılında çekildi bu fotoğraf...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

Verilen fotonun başka bir hali

Ufo olayları hakkında benim düşüncem şudur ki dünyada milyonlarca insan aynı şeyler hergün yüzlerce kere görmekte,hergün fotoğraflar çekilmekte..Bunların ne olduğu konusunda da hiç bir fikrim yok

Ben yaşadığım bir olayı anlatayım sizlere
    yıl 2004 Bir Ağustos günü Dayımınoğluyla yaptığımız Erciyes Zirve tırmanışından sonra zirvenin hemen altında yer alan şetytan deresinin aşağısındaki düzlükte çadırımızı kurup gecelemeye karar verdik.Dağlara çıkanlar bilir güneşi kaybettiniz mi dondunuz demektir.Güneşi kaybetmeden hızlı bir şekilde çadırımızı kurduk,gece yarısı sadece bir 10 dakika dışarıya çıktık - çadırın önüne - ve ben hayatımda hiç o kadar zifiri bir karanlık ve hiç o kadar muhteşem bir gökyüzü görmedim.Sabah uyandık ve o dondurucu soğukta dışaraıya çıktık,bütün bulutların üstündeyiz.Çantamızdan çıkarttığımız keteleri yemeye başladık.Ben otellerin olduğu taraflara doğru dönüktüm dayımın oğlu kayanın birinin üstünde oturmuş karnını doyuruyordu.Birden ''Ferhat o ne lan'' diye bağırmasıyla ilk önce dayımın oğluna daha sonra da onun baktığı tarafa doğru baktım.Erciyes Dağının zirvesinde Ufo denilen cisimlerin resimlerindekine benzeyen.Disk yapıda yuvarlak bir cisim yavaş bir şekilde erciyes dağının zirvesinin üstünden geçmeteydi.Dağın öbür tarafına doğru alçalmasına kadar elimizdeki ketelerin ağzımızdaki kırıntılarıyla ağzımız açık bir şekilde gözlerimizi ayırmadan izledik..

Ben o gördüğüm cismin bir gaz patlaması veya bir ışık oyunu olmadığına eminim.
    Dünya dışı varlıklar mı yoksa bilmediğimiz teknolojiler mi ama böyle garip olaylar olmakta

• Ben henüz herhangi bir UFO olayına tanıklık etmedim fakat çok güvendiğim kişiler bazı tecrübelerini anlatıyorlar. Ben bu kişilerin yalan söylemediklerine ve bir şeyler gördüklerine inanıyorum. Ama ne gördüler gerçekten bilemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI

Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır.

6) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir

Birde neden cevaplarını aynı mesaj içinde toplamak yerine ardarda3 tane mesaj yazıyorsun anlayabilmiş değilim

Bu konunun kilitlenmesine sebep olan ben ve konum değildi. İşin içine İslam dinini karıştıran üyelerdi. Ve özel mesj ile moderatörlere yazıları okumalarını, din konusunu benim açmadığımı ve gerçeği görmelerini istediğimi anlattığımda, sağolsunlar aynı mesajı farklı bir formatta tekrarlamama izin verildi. Verilmeseydi silinirdi zaten. Yani kural ihlali yok ortada... Bu topic izin ile açılmış bir topictir.

• quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

history channelda "ancient aliens" diye bi belgesel seyretmiştim bir zamanlar. onda bdfyobgsougt'nin bahsettiklerinden epey bahsediyodu. antik uygarlıkların uzaylılara işaret eden kalıntıları, çizimleri, yapıları vs. vs. gerçi ben inanmıyorum böyle bi şeye ama gene de belgesel ilgi çekiciydi.

Lacrima inanabilirsin artık... Photoshop un olmadığı 1974 yılında çekildi bu fotoğraf...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

Verilen fotonun başka bir hali

Ufo olayları hakkında benim düşüncem şudur ki dünyada milyonlarca insan aynı şeyler hergün yüzlerce kere görmekte,hergün fotoğraflar çekilmekte..Bunların ne olduğu konusunda da hiç bir fikrim yok

Ben yaşadığım bir olayı anlatayım sizlere
    yıl 2004 Bir Ağustos günü Dayımınoğluyla yaptığımız Erciyes Zirve tırmanışından sonra zirvenin hemen altında yer alan şetytan deresinin aşağısındaki düzlükte çadırımızı kurup gecelemeye karar verdik.Dağlara çıkanlar bilir güneşi kaybettiniz mi dondunuz demektir.Güneşi kaybetmeden hızlı bir şekilde çadırımızı kurduk,gece yarısı sadece bir 10 dakika dışarıya çıktık - çadırın önüne - ve ben hayatımda hiç o kadar zifiri bir karanlık ve hiç o kadar muhteşem bir gökyüzü görmedim.Sabah uyandık ve o dondurucu soğukta dışaraıya çıktık,bütün bulutların üstündeyiz.Çantamızdan çıkarttığımız keteleri yemeye başladık.Ben otellerin olduğu taraflara doğru dönüktüm dayımın oğlu kayanın birinin üstünde oturmuş karnını doyuruyordu.Birden ''Ferhat o ne lan'' diye bağırmasıyla ilk önce dayımın oğluna daha sonra da onun baktığı tarafa doğru baktım.Erciyes Dağının zirvesinde Ufo denilen cisimlerin resimlerindekine benzeyen.Disk yapıda yuvarlak bir cisim yavaş bir şekilde erciyes dağının zirvesinin üstünden geçmeteydi.Dağın öbür tarafına doğru alçalmasına kadar elimizdeki ketelerin ağzımızdaki kırıntılarıyla ağzımız açık bir şekilde gözlerimizi ayırmadan izledik..

Ben o gördüğüm cismin bir gaz patlaması veya bir ışık oyunu olmadığına eminim.
    Dünya dışı varlıklar mı yoksa bilmediğimiz teknolojiler mi ama böyle garip olaylar olmakta

Tanıklar dünyanın her yanında konunun gündemde kalmasına sebebiyet verir. Gördüğün cisim bir Ufo. Gaz parlaması dünyanın her yerinde daire şeklinde olamaz. Mümkün değil.

• quote:

İşte tarih öncesi atalarımızdan kalan ( Tekrarlıyorum, bana göre ) kafa tasları: 3. olanı gördüğünüzde korkacaksınız... Ama evrim bizi o halden bu hale getirmişse, tekrar böyle yapmaması için bir sebep yok...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

/>

/>

• Bildiğim kadarıyla insan kafatasında göz çukuru boş olur, arkasında, içinde kafatası/kemik bulunmaz..

Bunların hepsnin göz çukuru dolu, kemikli.. göz sinirleri beyinle irtibatsız halde sanki... Tabii ki o kısımlar göz ise..........
  • quote:

Tanıklar dünyanın her yanında konunun gündemde kalmasına sebebiyet verir. Gördüğün cisim bir Ufo. Gaz parlaması dünyanın her yerinde daire şeklinde olamaz. Mümkün değil.

Ne biliyorsun olamayacağını? Daha önceki verdiğim haberi okumuşsundur.

Ne varki İngiliz hükümeti Savunma İstihbarat Birimince yapılan ve 4 yıl süren gizli araştırmada, uçan gökcisimlerinin gaz parlamasının yol açtığı göz yanılsamasından başka bir şey olmadığı sonucuna varıldı.

Bunlar herhalde senin gibi web sitelerinden araştırma yapan kişiler değiller herhalde.
    Hadi diyelim ki uzaylılar var, neden gizleniyorlar?
    Yada neden bizim atalarımız olsunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kâtip -- 17 Mayıs 2006; 23:06:05 >

• quote:

quote:

İşte tarih öncesi atalarımızdan kalan ( Tekrarlıyorum, bana göre ) kafa tasları: 3. olanı gördüğünüzde korkacaksınız... Ama evrim bizi o halden bu hale getirmişse, tekrar böyle yapmaması için bir sebep yok...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

/>

/>

Bu kemiklerle ilgili birkaynak gösterebilirmisin,ya da bir haber bulunduran web adresi bdfyobgsougt

•  bdfyobgsougt hakkında...
  • gerçek olabilir

bu bdfyobgsougt yeni birşeymi google da arattım çok az sayfa çıktı. kaynakk verirmisin biraz.

bdfyobgsougt hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 17 Mayıs 2006; 23:44:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kâtip

quote:

Ne biliyorsun olamayacağını? Daha önceki verdiğim haberi okumuşsundur.

Ne varki İngiliz hükümeti Savunma İstihbarat Birimince yapılan ve 4 yıl süren gizli araştırmada, uçan gökcisimlerinin gaz parlamasının yol açtığı göz yanılsamasından başka bir şey olmadığı sonucuna varıldı.

Bunlar herhalde senin gibi web sitelerinden araştırma yapan kişiler değiller herhalde.
    Hadi diyelim ki uzaylılar var, neden gizleniyorlar?
    Yada neden bizim atalarımız olsunlar?

1: Gazın içinde sert bir metal olmadıkça parılparıl parlaması mümkün değil.
    2: Gece gözlemleri de oluyor yüzlerce. Onlarda gece parlayan gazlarmış İngiliz hükümeti öğretti sağolsun.

Ayrıca 3 gece, 4 gün aynı kasabanın üzerinde asılı kalıp, aniden yok olan metalimsi yüzeyli daire şeklinde ki uçan daireyi tüm rusya izledi 1996 yılında.

Yer: Washington DC, Tarih: 1952

Bunlarda gaz parlaması mı!? başta bir tane olan ve 2 saat sonra sayısı 14 e çıkıp gökyüzünde dans eden ufoların bir süre sonra kaybolmasını dünya biliyor.

bdfyobgsougt hakkında...

bdfyobgsougt hakkında...

• @bdfyobgsougt, söylediklerin bir konu bütünlüğü arzetmiyor.

quote:

3. olanı gördüğünüzde korkacaksınız... Ama evrim bizi o halden bu hale getirmişse, tekrar böyle yapmaması için bir sebep yok...

Buradaki cümlede söylüyorsun ki, insanlar uzaylılardan gelmiştir. Altına koyduğun başka bir resimde de insanın maymundan geldiğini ve uzaylıya dönüşeceğini resmetmişsin. Hikayeyi konu bütünlüğüne dikkat ederek anlatabilir misin. yani dünyanın oluşumu ve ilk canlılar ve insanın ortaya çıkışı ile beraber. Yani uzaylılar nerede devreye girmişler.

@su*fi çok doğru tespitler. Ustelik burun delikleri de yok yani bu kafatası fonksiyonel değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

gerçek olabilir

bu bdfyobgsougt yeni birşeymi google da arattım çok az sayfa çıktı. kaynakk verirmisin biraz.

bdfyobgsougt hakkında...

Bdfyobgsougt nin ne olduğunu yazdım. Benim yarattığım bir teori bu. 12 kelimelik bir cümlenin her kelimesinin baş harflerinden oluşuyor.

Evrim teorisi ve Parspermiedan farklı olarak, bu teori '' Zamanın başını bilmediğimiz için, varmış gibi davranmamamız gerektiğini '' savunuyor.

Kısacası daha önce ortaya atılmamış bir fikir, ve bunu her fırsatta belirterek kendimle gurur duyuyorum...

• quote:

1: Fikrimi destekleyecek bulguları sormuşsun.

Piramitlerin günümüzde bile yapılamıor olmasından mı söz etsem?
    Yoksa Nazka düzlüklerinde ki 3 futbol sahası uzunluğunda ki astronot resminden mi bahsetsem?
    Belki de Stonehange, ya da Mayalarda ki piramitlerden de bahsedebiliriz.
    Mars' ın Gydonia platosunda bulunmuş Piramit şehrini açmıyorum bile...

bunlar mı destekleyecek bulgular!??

quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt Yazımın başında başlangıç olmadı, son da yok dedim bilmediğimiz için, dikkatli okursan bir zahmet...

bu ne demek şimdi? zamana ve mekana bağlı bir evrende yaşıyoruz. başlangıç olmadı ne demek?
    elle tutulur bir tek şey okumadım henüz.

o resimde görünenin uzaylı olduğunu nasıl iddia edebilirsin, daha önce hiç uzaylı gördün mü? hayretler içinde kalıyorum kanıt diye ortaya koyulan şeylere...

• quote:

bdfyobgsougt hakkında...

bu resime baktıkça dahada inanmamaya başladım.
    uzaylıların genetik torunları diyorsun dğer yandanda resimde evrim insan uzay olayı. evrimmi? uzaymı ?
    google da arattığımdada fazla sonuç çıkmadı ateist forumuna rastladım.

sen burda anlatıyorsunda bana bdfyobgsougt hakkında link versen?
  • Evet bana göre de zamanın başı yoktur, madde ezeli ve ebedidir. Ama dünyaya hayat başka bir gezegenden gelmedi, hayat dünyada oluştu diyorum. Ben bunları bir konu bütünlüğü içerisinde anlatabilirim. Yaratılışa inanan birisi de bir konu bütünlüğü içerisinde anlatabilir. Benim anlatmak istediğim bu. Yani bir konu bütünlüğü içerisinde anlatılırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Evet bana göre de zamanın başı yoktur, madde ezeli ve ebedidir. Ama dünyaya hayat başka bir gezegenden gelmedi, hayat dünyada oluştu diyorum. Ben bunları bir konu bütünlüğü içerisinde anlatabilirim. Yaratılışa inanan birisi de bir konu bütünlüğü içerisinde anlatabilir. Benim anlatmak istediğim bu. Yani bir konu bütünlüğü içerisinde anlatılırsa sevinirim.

öyle düşündüğünüzü biliyorum .
    benim burada kasdettiğim yaşaman başlangıcıydı...
  • quote:

General Stalin kemiklerle ilgili kaynaklar...

http://www.holman.net/ufo/alienskeleton/Creature/creature.html

http://www.20kweb.com/weird_stuff/aliens_01.html

Teşekkürler,ama ne derece güvenilir olabilirler ben bilim literatüründe böyle keşiflerin yapıldığını daha evvel duymadım ve görmedim.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz mesela bir bilim dergisinin makalesini ya da başka bir kaynağı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.