Şimdi Ara

bdfyobgsougt hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
173
Cevap
1
Favori
26.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bagtdbagfıitdo.

(Bagtdbagfıitdo: Bizler ayrı gezegenden toparlanıp, dünyada bir araya getirilmiş farklı ırklardaki insanların torunları da olabiliriz.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt

General Stalin kemiklerle ilgili kaynaklar...

http://www.holman.net/ufo/alienskeleton/Creature/creature.html

http://www.20kweb.com/weird_stuff/aliens_01.html

Teşekkürler,ama ne derece güvenilir olabilirler ben bilim literatüründe böyle keşiflerin yapıldığını daha evvel duymadım ve görmedim.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz mesela bir bilim dergisinin makalesini ya da başka bir kaynağı

Bilim Teknik dergisinin en eski sayılarının kolleksiyonlarından bugüne ben bu kafatasları hakkında ne birşey duydum ne de gördüm,ya da kaçırdım.Bu belirttiğiniz şeyleri ciddi anlamda düşünebilmek için Sağlam bilimsel kaynakların böyle bulgularının var olduğuna dair haberlere bilgiler ihtiyaç var.Bunlar olmadan mümkün değil bu kafatasları hakkında konuşmak.Sahte de olabilir,başka birşey de olabilir.Haksızmıyım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: SR_maN

quote:

1: Fikrimi destekleyecek bulguları sormuşsun.

Piramitlerin günümüzde bile yapılamıor olmasından mı söz etsem?
    Yoksa Nazka düzlüklerinde ki 3 futbol sahası uzunluğunda ki astronot resminden mi bahsetsem?
    Belki de Stonehange, ya da Mayalarda ki piramitlerden de bahsedebiliriz.
    Mars' ın Gydonia platosunda bulunmuş Piramit şehrini açmıyorum bile...

bunlar mı destekleyecek bulgular!??

quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt Yazımın başında başlangıç olmadı, son da yok dedim bilmediğimiz için, dikkatli okursan bir zahmet...

bu ne demek şimdi? zamana ve mekana bağlı bir evrende yaşıyoruz. başlangıç olmadı ne demek?
    elle tutulur bir tek şey okumadım henüz.

o resimde görünenin uzaylı olduğunu nasıl iddia edebilirsin, daha önce hiç uzaylı gördün mü? hayretler içinde kalıyorum kanıt diye ortaya koyulan şeylere...

Peki sen onun uzaylı olmadığını nasıl idda edebilirsin? Ben gerçek olabilir dedim. Gerçektir demedim. Lütfen doğru algılayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

@bdfyobgsougt, söylediklerin bir konu bütünlüğü arzetmiyor.

quote:

3. olanı gördüğünüzde korkacaksınız... Ama evrim bizi o halden bu hale getirmişse, tekrar böyle yapmaması için bir sebep yok...

Buradaki cümlede söylüyorsun ki, insanlar uzaylılardan gelmiştir. Altına koyduğun başka bir resimde de insanın maymundan geldiğini ve uzaylıya dönüşeceğini resmetmişsin. Hikayeyi konu bütünlüğüne dikkat ederek anlatabilir misin. yani dünyanın oluşumu ve ilk canlılar ve insanın ortaya çıkışı ile beraber. Yani uzaylılar nerede devreye girmişler.

@su*fi çok doğru tespitler. Ustelik burun delikleri de yok yani bu kafatası fonksiyonel değil.

Ben o resimde bizden akılsız maymun var, daha akıllı biz varız. O zaman bizden akıllısı da olabilir demek istedim Kaotika...

Zaten fark ettiysen bdfyobgsougt gerçek olabilir diyorum gerçektir değil... Kesinlik yok yani...

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

bdfyobgsougt hakkında...

bu resime baktıkça dahada inanmamaya başladım.
    uzaylıların genetik torunları diyorsun dğer yandanda resimde evrim insan uzay olayı. evrimmi? uzaymı ?
    google da arattığımdada fazla sonuç çıkmadı ateist forumuna rastladım.

sen burda anlatıyorsunda bana bdfyobgsougt hakkında link versen?

Sevigli MeTaLiTY!

bdfyobgsougt benim yarattığım bir teoridir daha öncede belirttiğim gibi. Kesinsizliğe dayanır. Kesinsizliğin doğuramadığı sonuçları değerendirebilme çabasına...

Yani fikir yürütmeye...

bdfyobgsougt diye birşey bulamazsın internette aratma yaparsan. Sadece oyun sitelerinde ki yazılarım ve birkaç ateist forum' unda yazdıklarım var.

• senin bu dediklerine göre bir yaratılış fikri veya evrim teorisi daha tutarlı ...

hadi diyelim Allah a cc inanmıyorsun bu yüzden yaratılışa karşısın ...

neden evrimin tezlerine karşı çıkıp böyle bir teori üretmeye çalışıyorsun ?

sence evrim yaşamın başlangıcını açıklamada yetersiz mi ? ( bana göre elbette yetersiz de senin fikrini merak ettim )

ayrıca bit ve pireler de topraktan gelmedir hatta gördüğün bütün canlılar topraktan gelmekte ve toprağa geri dönmektedir ...
  • quote:

quote:

quote:

General Stalin kemiklerle ilgili kaynaklar...

http://www.holman.net/ufo/alienskeleton/Creature/creature.html

http://www.20kweb.com/weird_stuff/aliens_01.html

Teşekkürler,ama ne derece güvenilir olabilirler ben bilim literatüründe böyle keşiflerin yapıldığını daha evvel duymadım ve görmedim.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz mesela bir bilim dergisinin makalesini ya da başka bir kaynağı

Bilim Teknik dergisinin en eski sayılarının kolleksiyonlarından bugüne ben bu kafatasları hakkında ne birşey duydum ne de gördüm,ya da kaçırdım.Bu belirttiğiniz şeyleri ciddi anlamda düşünebilmek için Sağlam bilimsel kaynakların böyle bulgularının var olduğuna dair haberlere bilgiler ihtiyaç var.Bunlar olmadan mümkün değil bu kafatasları hakkında konuşmak.Sahte de olabilir,başka birşey de olabilir.Haksızmıyım ?

Buyur sanırım Focus dergisi iyi bir kaynaktır.

http://focusmag.infopop.cc/groupee/forums/a/tpc/f/8506071562/m/5831037871/r/9581048871

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

senin bu dediklerine göre bir yaratılış fikri veya evrim teorisi daha tutarlı ...

sence evrim yaşamın başlangıcını açıklamada yetersiz mi ? ( bana göre elbette yetersiz de senin fikrini merak ettim )

ayrıca bit ve pireler de topraktan gelmedir hatta gördüğün bütün canlılar topraktan gelmekte ve toprağa geri dönmektedir ...

Bit ve pireler hangi topraktan gelmedir? İlk defa duyuyorum böyle birşey.
  • quote:

senin bu dediklerine göre bir yaratılış fikri veya evrim teorisi daha tutarlı ...

Ayrıca evrim yaşamın başlangıcını açklayamadı ki kesinmiş gibi onun arkasına sığınayım. Hiçbirşey yaşamın balangıcını açıklayamadı. Teoriler var. Görüşler var. Benimki de bu. Ben de kısaca başlangıç olmadı son da olmayacak diyorum kesin bilgi sahibi olamadıımız sürece.

• quote:

Bit ve pireler hangi topraktan gelmedir? İlk defa duyuyorum böyle birşey.

bütün canlılar topraktan gelmedir ...

dikkat edersen bütün canlıların yedikleri direkt ya da dolaylı olarak topraktan gelmektedir ...

mesela üzüm yersin ama üzüm direkt topraktan gelmektedir ...

üzümün açılımı da toprak + su dur ...

bunu bütün canlılara uygulayabilirsin ...

bit pire farketmez ...
  • quote:

Ayrıca evrim yaşamın başlangıcını açklayamadı ki kesinmiş gibi onun arkasına sığınayım. Hiçbirşey yaşamın balangıcını açıklayamadı. Teoriler var. Görüşler var. Benimki de bu. Ben de kısaca başlangıç olmadı son da olmayacak diyorum kesin bilgi sahibi olamadıımız sürece.

haklısın ...

ancak yaşamın kaynağı olarak Yaratılış fikri daha makul gibi geliyor ...
  • quote:

quote:

haklısın ...

Kime!? Bana değil...
  • @bdfyobgsougt, ben hala konu bütünlüğünü yakalayamadım. Evrim yaşamın başlangıcını açıklayamıyor demekle şöyle mi demek istiyorsun. İlk canlıyı birkaç milyar yıl önce uzaylılar getiriyor ve evrim yoluyla insan da dahil bu canlı çeşitliliği oluşuyor. O zaman gösterdiğin kurukafalar nasıl insanın atası oluyor bunu pek anlamadım. Yani hikayeyi bütün halinde anlatırsan sevinirim.
  • Bu arada ay hakkında çok şaşırtıcı bilgiler var, açıklanamayanbilgiler...

AY’LA ILGILI GARIP OLAYLAR

Yüzyillar içindeki garip olaylar;
    * 5 Mart 1587: "Ay´in yüzeyinde bir yildiz görüldü." Yüzlerce insan bu mucizeye sasirdi, isigin sivri uçlari ve boynuzlari vardi. (Harrison 1876 - Lowes 1927)
    *12 Kasim 1671: Gökbilimci ve fizikçi Cassini, Ay´in üzerinde küçük beyaz bir bulut gördü.
    *18 Mayis 1787: Astronom Halley ve De Louville, Ay yüzeyinde hareketli isiklar gördüler.
    * Mart-Nisan 1787: William Herschel, Ay´da parlak noktalar ve dört volkan gördü. Açiklamakta zorluk çekiyordu ve en çok da gördüklerinin hareket etmesine sasirmisti.
    * Temmuz 1821: Alman astronom Gruithuisen, Ay yüzeyinde, birden parlayan isik patlamalari gördü. Yanip sönen bu isiklari birkaç kez görmüstü.
    * 12 Nisan 1826: Fizikçi Emmett, Ay´daki Krizler Denizi üzerinde, kara bir bulutun hareket ettigini rapor etti. Benzer bir rapor, 1954 yilinda modern astronomlar tarafindan da verilmisti.
    * Subat 1877: Isikli bir hat veya çizgi Eudoxus Krateri´nin batisindan dogusuna giderken görüldü. Olay, bir saat sürdü.
    * 4 Temmuz 1881: Ay yüzeyinde piramit seklinde isikli iki tümsek belirdi ve bir saat içinde yavas yavas sönerek kayboldu.
    * 24 Nisan 1882: Aristotle Bölgesi´nde hareket eden dev gölgeler gözlemlendi.
    * 31 Ocak 1915: Yunanca´daki Gamma isaretine benzer 7 beyaz isik görüldü.
    * 23 Nisan 1915: Clavius Krateri yaninda dar ve isikli bir çizgi belirdi ve on dakika sonra kayboldu.
    * 14 Haziran 1940: Sisli keskin bir çizgi çok net olarak Plato Krateri yaninda görüldü, çevresinde binlerce küçük isik yanip sönüyordu.
    * 19 Ekim 1945: Darwin Duvari yaninda üç büyük parlak nokta görüldü; Olay, astronom Moore ve daha birçok astronom tarafindan rapor edildi.
    * 24 Mayis 1955: Ay´in güney kutbu bölgesinde, elektriksel parlamalar, bilimci Firsoff tarafindan izlendi.
    * 8 Eylül 1955: Taurus Hatti sinirinda iki parlak isik görüldü, bu yer yillar sonra Apollo 17´nin indigi yerdi.
    * 21 Haziran 1964: Iki saat süreyle, gözlemci Ross D. tarafindan haraket eden büyük siyah bir gölge izlendi.
    * 3 Temmuz 1965: Bir saat on dakika süreyle, Aristarchus Bölgesi´nde nabiz gibi yanip sönen bir isik gözlendi.
    * 25 Eylül 1966: Yine Plato Krateri yakininda yanip sönen isiklar gözlendi; bazilarina göre kirmizimsi bir yama gibiydiler; ayni gün Gassendi Bölgesi´nde 30 dakika süreyle kirmizi büyük bir isik belirdi. Bir ay sonra ise, ayni yerde yine yanip sönen kirmizi isiklar vardi.
    * 11 Eylül 1967: Insanligin ilk ayak bastigi yer olan Sessizlikler Denizi´nde görülen kara bir bulut sonradan mor renge dönüstü; olayin Montreal´li bir astronomi grubu tarafindan gözlendigi NASA tarafindan açiklandi.

AY’LA ILGILI SASIRTICI GERÇEKLER
    Bilimsel gariplikler
    1. Ay, dünyadan daha yaslidir, öyleyse kökeni baska bir yerdir, bazi bilim adamlari, Ay taslarinin 20 milyar yillik oldugunu iddia ediyorlar? Yani dünyadan daha eskidir...
    NASA, bir Ay kayasinin 5.3 milyar yillik oldugunu saptadi ama bu Günes Sistemi öncesine ait bir tarihtir. Önemli bilimciler ve Ay uzmanlari, Ay´dan getirilen elementlerin dünyadakilerden daha eski oldugunu belirlediler ama neden resmen açiklamadilar? 40 Ay tasinin en azindan 7 milyar yillik olduklari belirlendi, bu tarihleme dünyadan ve günesten iki kez daha eskidir. Buna karsin Ay´in yüzey topragi, Ay taslarindan daha eskidir. Farklilik bilinmiyor...
    2. Bir grup bilimci Ay´in yildizlararasi bir yerde yapildigi görüsündeler ve dünya tarafindan yakalandigini düsünüyorlar.
    3. Bazi bilimciler, Ay´in içinin yogunlugunun yüzeyden farkli oldugu düsüncesindeler? Gerçekten Ay´in içi bos olabilir mi?
    4. Ay´in 8 mil üstünde, yüksek dozda radyoaktivite vardir, bu elemental olarak dogal midir?
    5. NASA tarafindan 100 millik bir alana yayilmis su buhari saptandi ama Ay´da su olmadigi biliniyor.
    Ve digerleri...
    1. Ay, hem dünyanin dogal uydusu olamayacak kadar büyük, hem de çok uzaktadir.
    2. Ay, olmasi gerekenden çok daha düzgün bir yörüngeye sahiptir.
    3. Ay kraterleri çok fazladir ve garip bir biçimde yüzeyseldirler.
    4. Ay´in dünyaya bakmayan yüzü çikintili veya kamburdur ve Günes Sistemi´nde onun gibi gezegenine tek yüzünü gösteren bir baska uydu yoktur.
    5. Ölçümlemeler,Ay’da çok fazla demir oldugunu gösteriyorlar.
    6. Ay´in bilesimi, dünyadan farklidir.
    7. Doga kanunlarina aykiri olarak, Ay´da agir metaller yüzeydedir ve Ay´da önceden eriyik olan metaller yoktur.
    8. Ay dev bir gong sesi çikarmaktadir ve yörüngede dönerken titresmektedir.
    9. Ay, periyodik olarak sarsilmaktadir, bu bize düzenli bir sismik aktiviteyi gösteriyor. Sismik dalgalar sanki tek bir kütleymis gibi tüm yüzeyi dolasabiliyorlar.
    10. Dünyadan bakildiginda Ay, bir günes diski gibidir yani tutulmalarda günesi tam olarak kapatir, ne biraz küçük veya büyüktür sanki büyüklügü günesi örtmek için ayarlanmistir.
    11. Eger Ay, dünya tarafindan yakalanmissa, bunun sonu gelecek ve Ay yine uzaklasip gidecektir.
    12. Normalde Ay´in çizdigi yörünge, dünyanin ekvatoral çemberiyle karsit olmalidir ama Ay garip bir sekilde dünyanin yaptigi gibi, günese bagimli bir yörünge çizer.
    13. Her ne kadar Ay volkanlarin ölü olduklari söyleniyorsa da, yüzyillardir Ay´da garip isiklar, parlamalar görülmekte ve hala izlenmektedir

--------------------------------------------------------------------------------

• quote:

Burada bir konu bütünlüğünü kastediyor. Yaratılışçılara göre altı günde yaratılmadan kastedilen, yaratılılışın evreleridir. Mesela bitkilerin yaratılma evresi, hayvanların yaratılma evresi, insanın yaratılma evresi gibi. Yani bir konu bütünlüğü çerçevesinde oturur anlatırlar. aynı şeyi senden de beklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

@bdfyobgsougt, ben hala konu bütünlüğünü yakalayamadım. Evrim yaşamın başlangıcını açıklayamıyor demekle şöyle mi demek istiyorsun. İlk canlıyı birkaç milyar yıl önce uzaylılar getiriyor ve evrim yoluyla insan da dahil bu canlı çeşitliliği oluşuyor. O zaman gösterdiğin kurukafalar nasıl insanın atası oluyor bunu pek anlamadım. Yani hikayeyi bütün halinde anlatırsan sevinirim.

Sevgili Kaotika...

Ortada bir hikaye yok, anlattıklarım sadece teorimin mümkün olup olamayacağına sizin karar vermeniz yönündedir. Ben bile bdfyobgsougt' nin kesinliğini bilmiyorum. Sadece mantık yürüterek bu teoriyi oluşturdum kafamda 14- 15 yaşımdan bu yana.
    Bdfyobgsougt' ye göre herşey her koşulda mümkün olabilir.

Bu arada o kuru kafalar geçmişte dünyamızda yaşamış olması muhtemel bazı değişik ırklar tarafından burada unutulmuş olabilir, dinazorlarınyeryüzünde hüküm sürmesiyle nesilleri tükenmiş ve dünyadan göç etmiş atalarımız olabilirler. Bunlarsa sadece geride bıraktıkları olabilir.

Dikkat edersen devamlı geniş zaman kullanıyorum yazılarımda, kesinliğin olmadığını önemle belirtiyorum herzaman.
    Ve başlangıcın olmadığını, dünyaya yaşamı getirenlerin atalarınında başkaları olabileceği görüşünü savunmaya çalışıyorum, teşekkürler...

• Kısacası...

Yaşamın başlangıcını öğrenmeyi, uzayın sonuna kadar gidip neyin nerede yaşadığını görmeden asla başaramayacağız. Önce uzay' ın heryerini bilmemiz gerekir. Karışkarış. İşte o zaman...

bdfyobgsougt bir anda çürür gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfyobgsougt -- 18 Mayıs 2006; 12:47:54 >
  • yaşam nedirin cevabını bilmeden çözüm aramak zor ...

yukarıda da izah etmeye çalıştığım gibi bütün canlılar su ve toprağın farklı şekillerdir ...

içlerindeki enerji (ruh veya cam) sayesinde hayat sahibi olurlar ...

dolayısı ile yaşamın kaynağı diye birşey yoktur ...

var olan toprağın dirilmesidir ...

toprak nasıl dirilir, ruhun mahiyeti nedir gibi soruların cevabını bulmak geekir ...
  • quote:

yaşam nedirin cevabını bilmeden çözüm aramak zor ...

yukarıda da izah etmeye çalıştığım gibi bütün canlılar su ve toprağın farklı şekillerdir ...

içlerindeki enerji (ruh veya cam) sayesinde hayat sahibi olurlar ...

dolayısı ile yaşamın kaynağı diye birşey yoktur ...

var olan toprağın dirilmesidir ...

toprak nasıl dirilir, ruhun mahiyeti nedir gibi soruların cevabını bulmak geekir ...

Demek istediğim de aynen budur. Yaşamın kaynağı yok. Başı da, sonu da...
  • quote:

Bu arada o kuru kafalar geçmişte dünyamızda yaşamış olması muhtemel bazı değişik ırklar tarafından burada unutulmuş olabilir, dinazorlarınyeryüzünde hüküm sürmesiyle nesilleri tükenmiş ve dünyadan göç etmiş atalarımız olabilirler. Bunlarsa sadece geride bıraktıkları olabilir.

o kuru kafa fotoğrafları gerçek değil ki!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.