Şimdi Ara

BC2 'de birbirimizi ekleyelim (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
10.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin ati HD 4670 ekran kartı var çift çekirdek 4 gb ram ama oyun donuk neden acaba

Orijinalden alıntı: wandame1905

arkadaşlar lütfen yardım edin ati HD 4670 ekran kartı var çift çekirdek 4 gb ram ama oyun donuk neden acaba

arkadaşım sen niye yeni bir konu açmıyorsunda en alakasız üst konulara yazıyorsun anlam veremiyorum ki bilgisayarın bu yüzden donuyodur kesin(doğru kullanılmamaktan)

he bu arada benide ekleyin dh:lütfü696 bc2:lutfu696(TR)

ekleyin fazla girip oynamasam da

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Güncellendi
    Battlefield 3 : GUNSPY
  • ekleyin ustam kaleci07 her yerde aynı

İfrat tefritsiz olmaz.
  • Ya beyler bir sürü nick var ama sadece 3 kişi lkabul etti.Pynamıyormusunuz yoksa kabul etmeyimi bilmiyorsunuz.30-40 lvl arası 3 kişilik takımız,iyi oynarım teamspeak kullanırım diyen eklesin beni.Nick:Icemanxx

beni de ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 31 Temmuz 2010; 16:58:15 >

Intel i7 950 Quad-Core
    | Asus P6T SE X58 | Radeon HD5850 1 Gb 256Bit GDDR5 | 6GB Triple DDR3 1600MHz| Creative SB X-FI Titanium Fatal1ty Pro |500 GB HDD | 23'' Samsung SyncMaster P2370 HD LCD |

BC2: [TURK] Sirius.B
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEAL4EVER

Ya beyler bir sürü nick var ama sadece 3 kişi lkabul etti.Pynamıyormusunuz yoksa kabul etmeyimi bilmiyorsunuz.30-40 lvl arası 3 kişilik takımız,iyi oynarım teamspeak kullanırım diyen eklesin beni.Nick:Icemanxx

20 Friend sınırı olduğu için olabilir.

• Ehmmm,bu bc2de mikrofonla konuşmak nasıl mümkün olur acaba?

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

Ehmmm,bu bc2de mikrofonla konuşmak nasıl mümkün olur acaba?

şimdilik oyun üzerinden konuşmak mümkün değil.
    ama oyun sunucularının TeamSpeak (TS) serverları üzerinden konuşabilirsin.
    TS için şurayı ziyaret edebilirsin; http://www.teamspeak.com/
    ücretsizdir.

Intel i7 950 Quad-Core
    | Asus P6T SE X58 | Radeon HD5850 1 Gb 256Bit GDDR5 | 6GB Triple DDR3 1600MHz| Creative SB X-FI Titanium Fatal1ty Pro |500 GB HDD | 23'' Samsung SyncMaster P2370 HD LCD |

• Yani böyle bf2deki gibi "b"ye basıp konuşmak şu an mümkün değil?

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

TS3ü indirdim.Bu ts3le her oyunda konuşuluyo mu? Yazarak mı yoksa mikrofonla mı ?

girdiğin serverin ts3'ü varsa oradan konuşabilirsin. server bilgilerinde verirler genellikle ts3 durumunu.

Intel i7 950 Quad-Core

• Eyvallah sağol.

ekleyin kapışırız
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.