Şimdi Ara

BC2 'de birbirimizi ekleyelim (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
10.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuĞrA

DH:Bugra34 BC2:[TR]BaRoNi

Alıntıları Göster
    DH: SayItAgain
    BC2: SayItAgain

Bu arada, silahları açana kadar kastıracak anlaşılan. Assault'a ilk verilen piyade tüfeği çok kullanışsız. Aynı anda karşılıklı ateş ettiğimiz halde elinde tabanca olan bilmemkaç level adam beni öldürüyor.

Medic'in silahıyla daha çok adam vurdum...

• quote:

Orijinalden alıntı: SayItAgain

DH: SayItAgain
    BC2: SayItAgain

Bu arada, silahları açana kadar kastıracak anlaşılan. Assault'a ilk verilen piyade tüfeği çok kullanışsız. Aynı anda karşılıklı ateş ettiğimiz halde elinde tabanca olan bilmemkaç level adam beni öldürüyor.

Medic'in silahıyla daha çok adam vurdum...

aslında ilk silahda gayet iyidir ama bu oyunda her silahın tepkimesi vuruş şekli başka alışman gerek ki anladığım kadarıyla yeni aldın oyunu
    biraz alışınca ilk silah olan AEK-971 Vintovka ile de iyi oynayabilirsin
    bu oyunda çoğu silahla sürekli tetiğe basarak ateş edince silahların tepkisine göre hedef dışına ateş etmeye başlıyor
    mümkün olduğunca kafaya nişan alıp ilk 10 mermiyi attıktan sonra elini tetikten çekmek, duruma göre bir nebzede olsada tepmeyi önlemiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: countermaniac
    aslında ilk silahda gayet iyidir ama bu oyunda her silahın tepkimesi vuruş şekli başka alışman gerek ki anladığım kadarıyla yeni aldın oyunu
    bu oyunda çoğu silahla sürekli tetiğe basarak ateş edince silahların tepkisine göre hedef dışına ateş etmeye başlıyor
    mümkün olduğunca kafaya nişan alıp ilk 10 mermiyi attıktan sonra elini tetikten çekmek, duruma göre bir nebzede olsada tepmeyi önlemiş olursun.

Evet aynen dediğin gibi silahın geri tepmesi sorunu var. %20-25 gibi felaket bir isabet yüzdesiyle gidiyorum. Önerilerini dikkate alayım. Teşekkürler.

Squad Rush güzelmiş.

• quote:

quote:

Evet aynen dediğin gibi silahın geri tepmesi sorunu var. %20-25 gibi felaket bir isabet yüzdesiyle gidiyorum. Önerilerini dikkate alayım. Teşekkürler.

Squad Rush güzelmiş.

squad rush ta güzeldir ama cs tarzına dönük sanki benim fikrimce 4 vs 4 pek sarmıyor
    eğer oyununun mantığını kavramış oyuncularla 16 vs 16 rush modunda oynarsan saatlerce pc nin başından kalkmazsın emin ol
    bu oyunda takım oyunu oynayabilmek çok önemli
    bence ne kadar çok adam vurduğun değil ne kadar iyi takım oyunu oynayabildiğin daha önemli bc2 için

• quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

quote:

quote:

Squad Rush güzelmiş.

squad rush ta güzeldir ama cs tarzına dönük sanki benim fikrimce 4 vs 4 pek sarmıyor
    eğer oyununun mantığını kavramış oyuncularla 16 vs 16 rush modunda oynarsan saatlerce pc nin başından kalkmazsın emin ol
    bu oyunda takım oyunu oynayabilmek çok önemli
    bence ne kadar çok adam vurduğun değil ne kadar iyi takım oyunu oynayabildiğin daha önemli bc2 için

Alıntıları Göster
    @countermaniac

Takım oyunu kısmına kesinlikle katılıyorum. Yalnız aynı anda oynayacak 16 tane Türk bulmak zor olabilir :) Squad Rush için forumdan sağdan soldan ekip toplamak daha kolay sanki.

Yoksa Rush her türlü daha güzel.

Deathmatch'e pek ısınamadım. Biraz karambol gibi.

• quote:

@countermaniac

Takım oyunu kısmına kesinlikle katılıyorum. Yalnız aynı anda oynayacak 16 tane Türk bulmak zor olabilir :) Squad Rush için forumdan sağdan soldan ekip toplamak daha kolay sanki.

tavsiyem rush oyna bu arada ben m16a2 kullanıyorum müthiş silah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeff Loomis

quote:

@countermaniac

tavsiyem rush oyna bu arada ben m16a2 kullanıyorum müthiş silah

Alıntıları Göster
    squad rush nası yapıyoruz? ben sadece 16v16 rush ve conquest oynadım şimdiye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cait

squad rush nası yapıyoruz? ben sadece 16v16 rush ve conquest oynadım şimdiye kadar

Alıntıları Göster
    @Bass Guitarist

Evet, dün gece Rush girdik forumdan arkadaşlarla. Çok keyifliydi. Böyle ekip oldukça Rush girilir :)

@Cait

Squad Rush = 4vs4 Rush.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

server browser kısmında sağ köşede "all game mod" diye bir sekme var ordan squadrush i seçip server aratırsan daha rahat bulursun squadrush modundaki serverları.
    Nasıl oynandığına gelince 4vs4 oynanıyor yine rush taki gibi m-com ları patlatmak görevimiz yanlız 2 m-com var patlatılacak/defans yapılacak ve ilk m-com saf dışı bırakmadan diğerine geçiş yapılamıyor
    sürekli oynadığımız haritalarda oynanıyor yine squadrush ama tek fark var haritaların belirli küçük bir kısmında oynanıyor olması ve ticket inda ya 20 yada 25 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

delgado505

Alıntıları Göster
    benide ekleyin akibeel
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

benide ekleyin akibeel

Alıntıları Göster
    [TR]Seth
  • quote:

delgado505

Alıntıları Göster
    bc2: Tank Dempsey[tr]
    steam: skyr3x ekleyebilirsiniz :)

+ çok pis adam spotlarım :D sakın bana görünmeyin :D en ufak bi yeriniz bile görünse yerinizi bilirim :D + GOL u açacağım korkun benden :P

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 27 Aralık 2010; 16:38:12 >
  • ne kadar çok muşuz ya.

ben de varım akabeyss 1 yıldır mw2 oynuyorum baydı artık biraz savaşa gidelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 21 Aralık 2010; 19:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

ne kadar çok muşuz ya.

ben de varım akabeyss 1 yıldır mw2 oynuyorum baydı artık biraz savaşa gidelim
    arkadaslar eklersenız sevınırım bende hepınızı eklıycem lıstemde kımse yok yenıyım

Percussionist

mw baydı artık bc2 ye gectım dıyenlerdenım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

arkadaslar eklersenız sevınırım bende hepınızı eklıycem lıstemde kımse yok yenıyım

Percussionist

mw baydı artık bc2 ye gectım dıyenlerdenım bende

Alıntıları Göster
    ekleyin
    BC2 : [TR] foxx02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 13 Temmuz 2011; 15:04:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

ekleyin
    BC2 : [TR] foxx02

Alıntıları Göster
    çok iyi bir takım oyuncusuyumdur daima serverlarda 1. ile 3. arası olurum beni takımına alan pişman olmaz..

nickim Real-Player
  • quote:

delgado505

Alıntıları Göster
    uleee benide ekle :D
    NGEEN
  • quote:

delgado505

Alıntıları Göster
    Seugma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seugma

Seugma

Alıntıları Göster
    DH:Reticlum
    BC2:Reticlumx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buckiex

DH:Reticlum
    BC2:Reticlumx

Alıntıları Göster
    BC2: UgurKRN
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.