Şimdi Ara

BBnet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuld aarkadaşlarla internet VDSL Fiber vs muhabbeti yaparken, Bi arkadaş dediki WiFi den internet başlamış Neyse sitesine filan girdik baktık..

Aylık 30 TL ye WiFi internet bir kullanıcı için 2 şifre veriyorlarmış. Nerlerde yayınları varsa oralarda da internete girebiliyormuşsunuz. Sabit Telefona vs.. gerek yokmuş. Önce öde sonra kullan düzeni ile çalışıyorlarmış.. Lakin kullanan varsa ne derecede verimli bir sistem?. Eşğer bulunduğumuz binada Bu WiFi servisi çekmezse Çatıya bir ante gibi bişi takıyorlarmış 100TL depozito ile bu anteni kuruyorlarmış.. Abonelikten çıkarsan istediğimiz taktirde cihazı alıp tepoziteyi geri veriyorlarmı vs.. miş mış..

Bu tür servis kullananlar varsa tecrübelerini merak ediyorum. Örneğin iki bağlantı alınıp hız 16Mbit e çıkarmı ve aklıma gelmeyipte sizin düşündüğünz sorular...

• bunu bende biliyorum ne zamandır ama hiç kullanan birisine rastlamadım bende kullanmadım daha ama sağlıklı bir sistem olduğunu sanmıyorum.o vericiler kışın tehlikede:)
  • Ben Afyonda gittim görüştüm. Afyonda hıdırlık denen bir tepe var. Vericiyi oradaki restorana kurmuşlar. ve bu restoran malesef bizim evden görünmüyor. Direk görebilmesi gerektiğini belirtti. Sitede 8Mbit dedi ama hızı biz ayarlıyoruz isterseniz ücret yükseltilebileceğini belirtti
    130TL ücret. Ev tepesine kurulan bu cihazı veriyorlar içinde bir aylıkta internet varmış. Eve kadadar da Cat6 kablo be döşemeside onlara aitmiş. Yani kablo için bir ücret istemediler. Tahadüt yok. Çıkarsam cihaz ne olacak dedim. 70TL ye geri alırız :) Upload hızını sordum Test etmediklerinden bahsetti.

Bu gelen kabloda istenirse evdeki routure bağlanarakda evdeki diğer kablolu cihazlara (TV-xBox-Medya Player vs..) dağıtılabileceğinden bahsetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 23 Nisan 2013; 17:41:24 >
  • Ben 10 aydan beri kullanıyorum. Hiç 5 Mb'den aşağı düştüğümü görmedim desem yalan olur. Tabi yalan olur. Lanet olasıca internet 100 KBps indirme hızı olurmu ya. Oyunlarda ping 200 den aşağı düşmüyor. Berbat bişey. Burdan bu yazıları görüyorlarsa az düzenleme yapın ya böyle internet olmaz ki. Aslında zamanla alışıyor insan :D 7 gb lık bi dosyayı premiumla 1 günde indirdiğimi bilirim (günde 20 yi aşan kesintiler hariç). Velhasıl sakın alma :D Biraz geç oldu ama
    YEREL AĞ FTP KURULUMU-ZXHN H168N
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.