Şimdi Ara

Bazı Türkler neden Türkiyeyi sevmez (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
2
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Köşebaşı kekolar, egosu tavanda olan milyonlarca kız, beleş olsun her şeyi yerim zihniyeti, cahillik, vergilerin kan almasi vs ...

tamamen katılıyorum
  • cwr kullanıcısına yanıt
    Eleştirmeden gelişemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Mesajimda elestirmemekle ilgili bisey yok, elestiri dozajiyla alakali bir mesaj atiyorum farkettiysen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Mesajimda elestirmemekle ilgili bisey yok, elestiri dozajiyla alakali bir mesaj atiyorum farkettiysen.

Yazdığım mesaj;

"Ülkemizin çook kötü tarafları var. Hem de bir sürü. Yaz yaz bitmez.

Sen bi tane bana artı özelliğini say bakalım. Diğer ülkelere göre teknolojide, bilimde, sanayide, turizmde, demokroside, insan haklarında vs nerde üstünüz?"

Buna orantısız eleştiri olarak görüyorsan bu mesaja da cevap verme lütfen.
  • Ben Türkiye'yi seviyorum, zihniyeti sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

Yabancı ülkelerin çoğunun haber bültenleri ülkedeki kötü olyları yansıtmazlar ülke imajını koruyup beyin göçü almaya çalışırlar genelde mülteci göç eder o ayrı.. ama bizim medya kötü bir olayı abartırlarda abartırlar

Bu kanıya nerden vardın? Benim takip ettiğim gayet gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

Yabancı ülkelerin çoğunun haber bültenleri ülkedeki kötü olyları yansıtmazlar ülke imajını koruyup beyin göçü almaya çalışırlar genelde mülteci göç eder o ayrı.. ama bizim medya kötü bir olayı abartırlarda abartırlar

Bu kanıya nerden vardın? Benim takip ettiğim gayet gösteriyorlar.

bi hocam anlatmıştı alıntı niteliğinde yazdım
  • Bence onlar Türk değil Osmanlı çok ulusluluğunun mirasları. Vatanseverlerin hepsi cephelerde şehit oldu kalan hainler türedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özentilik.Neymiş gerçekleri öğrenince farkına varılıyormuş gerçekleri öğrendikleri yer neresi ? Diğer ülkelerin filmleri dizileri en fazla gazeteleri.E ciğerim o adamlar kendi ülkelerini tabi öyle tanıtacak ki sende ağzının suyu aka aka bakasın.Dünyanın en insan haklarını seven demokratik ülkesi ingilterede,spordan sicili olan birisini ömür boyu müsabaka sahasının 500 metre etrafında öldürebilir polis.Vay yavrum ülkeye bak.Tek örnek verdim isteyen olursa dilediği ülkenin ne mal olduğunu göstereyim.

Türkiye. Ne mal olduğunu göster, bekliyorum.

Kardeş sen çok yanlış gelmişsin.Zaten Türkiyenin dışındaki ülkeler için söyledim bunu ama gel ben sana Türkiyeyi anlatayım.Değer bilmeyen bir ülke olduk desem komple herşeyi özetler geçerim.

haklısın yea, bulduk da bunuyoz, bizim gibilere çok bile, sonuçta bize 30 dolarlık ürün 120 liraya almak müstehak, 15 bin dolarlık arabayı 50 bin liraya almak müstehak, bunu hak ediyoruz zaten.bir de yetmezmiş gibi bulduk bunuyoruz çok ayıp ediyoruz yea.

ya da dur dur bir dakika;

haklıymışsın be kardeşim, kusura bakma söylediklerimi geri alıyorum...

Senin değerden anladığın maddi değerse ben sana daha ne diyeyim ? Tarihin,bir değerdir.Bilmiyoruz.Kültürün,bir değerdir.Bilmiyoruz.Geleneklerin adetlerin bir değerdir.Bilmiyoruz.Bazı şeylere eskisi kadar değer vermiyoruz.Dininde bir değerdir bu arada aklında bulunsun.Videosunu koyduğun yazılarını yazdığın 30 dolarlık şey değer değildir o senin bileceğin iş kardeş.Değerlerinden uzaklaşmış bir ülke olduk çıktık komşulara etrafımızdaki insanlara hayvanlara bile değer verilmez oldu.Insanlar yaşamları çıkar ilişkisine döndü bencillikler çok arttı.Siyasetinden başlatma şimdi değerlerini öğren öyle gel.Bakıyorum da değer yazdığımda anladığın tek şey,maddi değer olmuş.

kusura bakma kardeş paramız yok kendi ülkemizdeki tarihi yerleri gezemiyoruz sağolsun onuda yabancılar yapıyor Allah başımızdan eksik etmesin.

not: bu kadar headshot yedikten sonra hala bir bahane üreteceksen boşuna cevap yazma gözünü seveyim.

Hala para diyorsun komiksin çocuk. Birde bu kadar headshot yedikten sonra demişsin.Bana türkiyeyi anlat dedin değer yok dedim maddiyat anladın.Değerin sana ne olduğunu anlattım o kadarcık yerden tarihi yer gezmek için param yok diyorsun.Internetin var ama aç oku gör araştır o halde.Madem tarihine bu kadar önem veren ama parasız birisin internet önünde işte buyur.Kitap alacak paran yoksa pdf dosyası indir.Tarihi yer gezemiyorsan videolarinı izle resimlerine bak 3D olarak gez gezi yazılarını yorumlarını turist düşüncelerini al.Siz herşeyi kendi istediğiniz gibi göruyorsunuz ancak sen şimdi yine birşey bulursun söyleyecek gitmekle okumak bir mi diye.Kardeş sende ne sevmeye ne dövmeye geliyodun kusura bakma.

yemişsin headshot harbiden sus artık debelenme

• Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim tamamını izleyin sonra neden böyleyiz iyi anlarsınız anlatan kişi kendini kanıtlamış biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özentilik.Neymiş gerçekleri öğrenince farkına varılıyormuş gerçekleri öğrendikleri yer neresi ? Diğer ülkelerin filmleri dizileri en fazla gazeteleri.E ciğerim o adamlar kendi ülkelerini tabi öyle tanıtacak ki sende ağzının suyu aka aka bakasın.Dünyanın en insan haklarını seven demokratik ülkesi ingilterede,spordan sicili olan birisini ömür boyu müsabaka sahasının 500 metre etrafında öldürebilir polis.Vay yavrum ülkeye bak.Tek örnek verdim isteyen olursa dilediği ülkenin ne mal olduğunu göstereyim.

Türkiye. Ne mal olduğunu göster, bekliyorum.

Kardeş sen çok yanlış gelmişsin.Zaten Türkiyenin dışındaki ülkeler için söyledim bunu ama gel ben sana Türkiyeyi anlatayım.Değer bilmeyen bir ülke olduk desem komple herşeyi özetler geçerim.

haklısın yea, bulduk da bunuyoz, bizim gibilere çok bile, sonuçta bize 30 dolarlık ürün 120 liraya almak müstehak, 15 bin dolarlık arabayı 50 bin liraya almak müstehak, bunu hak ediyoruz zaten.bir de yetmezmiş gibi bulduk bunuyoruz çok ayıp ediyoruz yea.

ya da dur dur bir dakika;

haklıymışsın be kardeşim, kusura bakma söylediklerimi geri alıyorum...

Senin değerden anladığın maddi değerse ben sana daha ne diyeyim ? Tarihin,bir değerdir.Bilmiyoruz.Kültürün,bir değerdir.Bilmiyoruz.Geleneklerin adetlerin bir değerdir.Bilmiyoruz.Bazı şeylere eskisi kadar değer vermiyoruz.Dininde bir değerdir bu arada aklında bulunsun.Videosunu koyduğun yazılarını yazdığın 30 dolarlık şey değer değildir o senin bileceğin iş kardeş.Değerlerinden uzaklaşmış bir ülke olduk çıktık komşulara etrafımızdaki insanlara hayvanlara bile değer verilmez oldu.Insanlar yaşamları çıkar ilişkisine döndü bencillikler çok arttı.Siyasetinden başlatma şimdi değerlerini öğren öyle gel.Bakıyorum da değer yazdığımda anladığın tek şey,maddi değer olmuş.

kusura bakma kardeş paramız yok kendi ülkemizdeki tarihi yerleri gezemiyoruz sağolsun onuda yabancılar yapıyor Allah başımızdan eksik etmesin.

not: bu kadar headshot yedikten sonra hala bir bahane üreteceksen boşuna cevap yazma gözünü seveyim.

Hala para diyorsun komiksin çocuk. Birde bu kadar headshot yedikten sonra demişsin.Bana türkiyeyi anlat dedin değer yok dedim maddiyat anladın.Değerin sana ne olduğunu anlattım o kadarcık yerden tarihi yer gezmek için param yok diyorsun.Internetin var ama aç oku gör araştır o halde.Madem tarihine bu kadar önem veren ama parasız birisin internet önünde işte buyur.Kitap alacak paran yoksa pdf dosyası indir.Tarihi yer gezemiyorsan videolarinı izle resimlerine bak 3D olarak gez gezi yazılarını yorumlarını turist düşüncelerini al.Siz herşeyi kendi istediğiniz gibi göruyorsunuz ancak sen şimdi yine birşey bulursun söyleyecek gitmekle okumak bir mi diye.Kardeş sende ne sevmeye ne dövmeye geliyodun kusura bakma.

yemişsin headshot harbiden sus artık debelenme

Birde senle uğraşmayalım güzel insan ne düşünüyorsan öyledir en iyi sensin aferin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Şükürcü zihniyette olmadığım için? Yani milyarderin oğlu olarak doğmak varken, normal, sıradan, hayatta bir şey başarmak için çalışmam gereken bir hayatım olduğu için türkiyeyi sevmem. Yani Allah'ın lotosunu tutturamadığım için

Türkiyenin eğitim sistemi özellikle

Bir de Kenya gibi bir yerde doğabilirdin.

O zihniyette olmadığımı zaten söyledim, benden kötü durumda olan insanların sorumlusu ben değilsem, onlara bakıp peh iyi ki türkiyedeyim ya afrikada olsaydım demem, benden daha iyi durumda olan insanlara bakıp niye ben onlar gibi değilim derim

Yalnız Allah herkesi eşit şartlarda dünyaya gönderdiğini söylemiyor. Sizi yoktan var ettim diyor. Sen eğer yoktan var edildiysen yaratana hesap soramazsın.

Eğer inaniyorsan.

• Amaterdama gittiniz mi hic oralarda 15gun kaldiniz mi ?
    Veya Paris orada kalinizmi
    HAYİR
    ben oralari iyice gezdim bu tatilde ve ordaki insanlar ile burdakiler cok farkli
    Sozle turkler sicak kanliyms pehh
    Orda her turlu insan dostluk icinde bizde kurt turk cerkez laz filan kavgada :/

• Topraklarımız, tarihimiz, doğal güzelliklerimiz, denizlerimiz, yeraltı kaynaklarımız, boğazlarımız, kültürümüz, çeşitliliğimiz ve çok derin bir birikimimiz olmasına rağmen içimizdeki hainler asırlardır bizi rahat bırakmamıştır. Bu vatan hainlerinin sayesinde ülkemiz tüm bu güzellik ve artılarına rağmen hak ettiği konuma gelememiştir.

Halen Laiklik ve Cumhuriyet, irtica, din, etnik köken, ideoloji gibi kavramların tartışıldığı bir ülkeden ne beklenir ki.
    Kökeni çok sağlam ama taşlarını sağlam oturtmamış, bazı şeyleri yaşamaya daha yeni başlamış bir devlet olmak zor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 3 Ağustos 2013; 17:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

LoL Turkey serveri sağ olsun. Başka açıklaması yok

+1

• Amcamin rusyada işleri olduğu için yanında 6 yil kalmam Türkiye sevgimi bitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetT06

Amcamin rusyada işleri olduğu için yanında 6 yil kalmam Türkiye sevgimi bitirdi

Neden işte ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

quote:

Orijinalden alıntı: Hatira

quote:

İngiltere'de polisler silah taşımıyor.

Izninle tekrar alalım:

İngiltere'de polisler silah taşımıyor.

Bir de şöyle alalım:

Son yirmi yılda, silahla vurulan polis sayısı, polisin silahla vurduğu şüpheli/suçlu sayısından fazla.

Bir de şunu alalım:

Başbakan da olsan Kraliçe'de olsan tasıma ruhsatı diye bir şey İngiltere'de yok. Bulundurma ruhsatı var o da "shotgun" için.

Özet:
    İngiltere'de Kraliyet muhafızları ve özel tim hariç polis olsun güvenlik olsun mesleği her ne olursa olsun kimseye silah tasıma hakkı verilmiyor çünkü böyle bir şey yok.

Koskoca İngiltere'yi saçma sapan yersiz alakasız bomboş bir nedenle "mal" yerine koydun ya başka bir şey demiyorum.

Sorsam AKP'lisin.

Ayrana devam. Boşver sen...

Neyse artık o spordan ceza alan şahısı İngiliz polisi beyzbol sopasıyla öldürürler.

B
    E
    Y
    İ
    N
    S
    İ
    Z
    .
    .
    .

Izninle şöyle alalım:

Son yirmi yılda, silahla vurulan polis sayısı, polisin silahla vurduğu şüpheli/suçlu sayısından fazla.

İngiltere vatandasi misin nereden biliyorsun?

Bir de şöyle alalım:

İngiltere'de Kraliyet muhafızları ve özel tim hariç polis olsun güvenlik olsun mesleği her ne olursa olsun kimseye silah tasıma hakkı verilmiyor çünkü böyle bir şey yok.

İngiltere Emniyet Mudurlugunde misin? degil isen senin gibi zeki birini neden almiyorlar? yada bunlarin olup olmadigini, iceride neler olup bittigini nereden biliyorsun?

Bir de şunu alalım:

Hadi hepsinde hakli oldugunu varsayalim. haklisin diyelim, neden Yabanci bir Ulkeyi bu kadar desteklemek olumsuz yorumlara karsi korumak bunlar neden? her bir Ulke Meclisinin cikari oldugunu ele alirsak, senin cikarin ne bundan?

Son olarak şunu da alalım:

B
    E
    Y
    İ
    N
    S
    İ
    Z
    .
    .
    .

Yabanci bir Ulke icin kendi Vatandasin arkadasa neden boyle bir hakaret ettinki?

Tayfa'ul-dayyib bin hakapeyn'lere (dayyip ve tayfası) hakaret etmek boynumun borcudur. Hiç çekinmem. Herifin konuda diğer yazdıklarına da bakabilirsin. İşkembeden...

Maalesef çifte vatandaşlığım var. Yolsuzluk şubesi (Bknz: İçişleri Bakanlığı) vatandaşlıktan çıkmak için akla mantığa sığmayan bir prosedür kullanmakta ve çok ağır rüşvet (bildiğin para) istemekte. Yoksa Türkiye vatandaşı olacak kadar eşek değilim. Rica ederim dikkat et; Türk demiyorum Türkiye vatandaşı diyorum. Pasaportu da kullanmıyorum ki malum Britanya pasaportunun yanında bir "şeyime" yaradığı da yok.

...

Britanyalı olmasaydım bir önceki postta yazdıklarımı büyük ihtimalle yine bilirdim. Haberlerden, çevreden, internetten ya da kitaplardan vs.

İngiltere'de polislerin silah tasimamalari en azından Avrupa'da çok iyi biliniyor. Bahsettigim muhafızlar ve özel tim (özel tüm diyorum çünkü TR'de böyle bir şey söz konusu yoksa burda sıradan bir trafik polisi veya zabıta -evet zabıta- veya bir barmen bile özel tim üyesi olabilir ve gerektiğinde goreve katılır) silahla çıktıklarında (kamuya) bizzat bağlı oldugu birim/bina/ofis/müdürlük'ten her gün izin alması gerekir. 365 gün silahla kamuya çıkacaksa üzerinde bulunan pasaport gibi ufak "diary"de her gün için 356 mühürlü silah taşıma iznini gösteren sayfa olur.

Belirli zamanlarda bu konu gevsetilebilir. Mesela IRA'in pek aktif oldugu 80-90'larda hatta hatırlarsan Londra'daki bombalı saldırılarda polisler Brezilya'li bir kişiyi kursuna dizmişlerdi halbuki normal günde böyle bir angajman kesinlikle yaşanamazdı çünkü bir "şüpheli"ye bile polis silah doğrultamaz ki zaten polisler silah taşımadıklarına göre...

Yine hatırlarsan iki sene önceki Londra ayaklanmalarının nedeni, bir zencinin polis tarafından vurulmasıydı. O şüpheli aslında iki ay izleniyordu ancak kendisi silahlı oldugu için polis içeriden "vur" emri beklemek zorundayı ve çıktığı gün hemen yakalanmak istendi ancak o esnada vuruldu. Halbuki eğer Türkiye olsaydı ki sizde böyle bir şey söz konusu değil; herif yatakta da alışverişde de havuzda da hastanede de baskın yapılıp ansızın -silahsız iken- yakalayabilirdi. O yüzden silah tasıma ve "vur emri" üzerine asayişin daha esnek olmaları için son iki yılda mecliste cok büyük tartışmalar yaşanmıştı ancak statüko değişmedi: her şey aynı ve polis yine ne silah taşıyabilir ve yine bir şüpheliye silah sikabilmesi için iki hafta olmadı iki ay yine izin beklemeli...

Geçenlerde ise Manchester'da olay yerine gelen iki polise bomba (bildigin el bombası) atıldı ve öldüler ancak aynı tas aynı hamam: polis silah taşıyamaz.

Ancak gel gör ki bu gerceklere rağmen Britanya, Avrupa Birliğinde nüfusa gore en az suç işlenen ülke. Gerisini sen düşün...

Bu kadar genel kultur dersi yeter.

Benim bunları yazmamda bir çıkarım yok. Alıntı yaptıgım herifin iskembeden benim ülkeme (İngiltere) sallamasına ithafen hiddetlendim. Ben ülkeme laf kondurtmam ancak Türkiye ve Türkiye vatandaşları için bunun aynısını söyleyemeyiz. Iki kemik atılsa TR'de herkes ülkeyi satar. Bu bir gerçek tabi iktidar ve tayfası müstesna çünkü onlar icin memleket "eyiye gidiy".

Bu kadar yazmışken bir şeye daha değineceğim: Geçen ay AİHM kazandıgım davadan ötürü TR'ye gelmem gerekti. Alacaklarımı £ olarak tahsis etmem gerekirken Türkiye denen üçüncü dunya ülkesi bana ućuncu dunya para birimi olan TL olarak kakalamak istedi. Yani her seyiniz sahtekarlık uckagitcilik lanet olsun. Öyle bir devlet ki anasının bilmem neresiymiş gibi özel mülke tecavüz edip yol yapabiliyor. Sorun degil biz de ağlatırız anasını ama olan kamuya vergiyi ödeyenlere oluyor iste. Nisan'da TR'nin tüm itirazları reddedilip karara bağlandı ve benim davamın AİHM sitesinde yayımlanmasını bekliyorum. Öyle oldugunda direkt konusunu açıp yakayı ele vermeden -ban yemeden- geçire geçire hem bu sitede hem yabancı sitede ve Facebook ve tüm kişi listemde linki paylaşacağım. Haz alacağım haz. Affedersin koyduğum lanet ülkesi...

• geçen youtubeda bi video gördüm adam sokakta para dağıtıyo hiçkimse almıyo. dedim bunu türkiyede yapsa adamı ezip öldürürler. ve dediğim çıktı adamın biri eyüp sultanda para dağıtmış acayip izdiham olmuş. adam gittikten sonra bazıları adamı takip etmiş peşinide bırakmamış. ha bunu sadece beleşçi zihniyetimizi sevmediğimden yazıyorum. yoksa Türkiyemide insanınıda severim(siyasi görüşüne göre insanlara muamele yapanları insan saymadığımdan Türk insanını severim)
  • Coğrafyası +1
    Nurcu kesim , haksızlıklar , çoğu kişinin ateizmi satanizmle karıştırması , yargı , eşitsizlik , dil ırk ayrımı kısaca kafatasçılık -999999999

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.