Şimdi Ara

Bazı Türkler neden Türkiyeyi sevmez (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
2
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir keresinde bir yakınım aynen şöyle demişti. ''Ulan sivasta sen türksün diye dövdüler buraya(balıkesire) geldim sen kürtsün diye''

Biri çıkar sen kürtsün sen alevisin sen sunnisin sen lazsın sen yörüksün o yüzden böyle böyle hallerin var gibi önyargılı davranışlarda bulunursa millet ülkesinden nefret eder bundan doğal bir şey yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Köşebaşı kekolar, egosu tavanda olan milyonlarca kız, beleş olsun her şeyi yerim zihniyeti, cahillik, vergilerin kan almasi vs ...

Sizin gibi düşünen arkadaşların olması sevindirici gelecek adına ümit verici inşallah uyanacak bu millet.

+1 katılıyorum arkadaş türkiye gibi ülke yok aslında ciddiyim bak o övdüğümüz ülkelerin türkiye gibi doğal zenginliği çeşit çeşit tarım zenginliği hiç biri yok 4 mevsim her şehirde ayrı bir güzellikle yaşanıyor amma velakin insanımız yaramaz işte kürtünden,apaçisinden kezbanından isveç'e gitmek istiyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatira

quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Özentilik.Neymiş gerçekleri öğrenince farkına varılıyormuş gerçekleri öğrendikleri yer neresi ? Diğer ülkelerin filmleri dizileri en fazla gazeteleri.E ciğerim o adamlar kendi ülkelerini tabi öyle tanıtacak ki sende ağzının suyu aka aka bakasın.Dünyanın en insan haklarını seven demokratik ülkesi ingilterede,spordan sicili olan birisini ömür boyu müsabaka sahasının 500 metre etrafında öldürebilir polis.Vay yavrum ülkeye bak.Tek örnek verdim isteyen olursa dilediği ülkenin ne mal olduğunu göstereyim.

İngiltere'de polisler silah taşımıyor.

Izninle tekrar alalım:

İngiltere'de polisler silah taşımıyor.

Bir de şöyle alalım:

Son yirmi yılda, silahla vurulan polis sayısı, polisin silahla vurduğu şüpheli/suçlu sayısından fazla.

Bir de şunu alalım:

Başbakan da olsan Kraliçe'de olsan tasıma ruhsatı diye bir şey İngiltere'de yok. Bulundurma ruhsatı var o da "shotgun" için.

Özet:
    İngiltere'de Kraliyet muhafızları ve özel tim hariç polis olsun güvenlik olsun mesleği her ne olursa olsun kimseye silah tasıma hakkı verilmiyor çünkü böyle bir şey yok.

Koskoca İngiltere'yi saçma sapan yersiz alakasız bomboş bir nedenle "mal" yerine koydun ya başka bir şey demiyorum.

Sorsam AKP'lisin.

Ayrana devam. Boşver sen...

Neyse artık o spordan ceza alan şahısı İngiliz polisi beyzbol sopasıyla öldürürler.

B
    E
    Y
    İ
    N
    S
    İ
    Z
    .
    .
    .

Izninle şöyle alalım:

Son yirmi yılda, silahla vurulan polis sayısı, polisin silahla vurduğu şüpheli/suçlu sayısından fazla.

İngiltere vatandasi misin nereden biliyorsun?

Bir de şöyle alalım:

İngiltere'de Kraliyet muhafızları ve özel tim hariç polis olsun güvenlik olsun mesleği her ne olursa olsun kimseye silah tasıma hakkı verilmiyor çünkü böyle bir şey yok.

İngiltere Emniyet Mudurlugunde misin? degil isen senin gibi zeki birini neden almiyorlar? yada bunlarin olup olmadigini, iceride neler olup bittigini nereden biliyorsun?

Bir de şunu alalım:

Hadi hepsinde hakli oldugunu varsayalim. haklisin diyelim, neden Yabanci bir Ulkeyi bu kadar desteklemek olumsuz yorumlara karsi korumak bunlar neden? her bir Ulke Meclisinin cikari oldugunu ele alirsak, senin cikarin ne bundan?

Son olarak şunu da alalım:

B
    E
    Y
    İ
    N
    S
    İ
    Z
    .
    .
    .

Yabanci bir Ulke icin kendi Vatandasin arkadasa neden boyle bir hakaret ettinki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Köşebaşı kekolar, egosu tavanda olan milyonlarca kız, beleş olsun her şeyi yerim zihniyeti, cahillik, vergilerin kan almasi vs ...

+9999999999
  • Adamlar seneler önce aya çıkmış, discovery di nat geo suydu bir sürü belgesel programları var biz televizyonu açtığımızda diş fırçalamak orucu bozar mı tartışması görüyoruz hala

Her ülke çok uluslu ama nedense Türkiye'de kürt sorunu var

Başımızda bi dediği bi dediğini tutmayan yöneticiler varken, doğu da nasıl zengin olduğu meçhul ilk okul mezunu yüzlerce kişi porschelerle gezerken biz üniversiteyi bitirip komik rakamlara çalışmak zorundayız

Yerli üretim arabamız, uçağımız yok (prototipler dışında) fabrikası olanların hepsi yabancı şirketler

Ben Türkiye'yi değil, üstünde yaşayan bazı gerici insanları sevmiyorum. Belki de islam dininin getirdiği sorunlar olabilir bu geri kalmışlığımız. Ama onun dışında doğduğum yer olduğu için kaçıp gitmektense kalıp düzeltmeye uğraşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Adamlar seneler önce aya çıkmış, discovery di nat geo suydu bir sürü belgesel programları var biz televizyonu açtığımızda diş fırçalamak orucu bozar mı tartışması görüyoruz hala

Her ülke çok uluslu ama nedense Türkiye'de kürt sorunu var

Başımızda bi dediği bi dediğini tutmayan yöneticiler varken, doğu da nasıl zengin olduğu meçhul ilk okul mezunu yüzlerce kişi porschelerle gezerken biz üniversiteyi bitirip komik rakamlara çalışmak zorundayız

Yerli üretim arabamız, uçağımız yok (prototipler dışında) fabrikası olanların hepsi yabancı şirketler

Ben Türkiye'yi değil, üstünde yaşayan bazı gerici insanları sevmiyorum. Belki de islam dininin getirdiği sorunlar olabilir bu geri kalmışlığımız. Ama onun dışında doğduğum yer olduğu için kaçıp gitmektense kalıp düzeltmeye uğraşırım.

kanal değiştirirsin, merak etme kapitalist solcu kanallar ramazan da karı kız yayınlıyo. hani özgürlükçüydünüz. sizin kanallarınız 24 saat her türlü programı yayınlıyo senin gerici dediğin kısmın değerleri hariç. sen kimsin de milyonlarca insanın değerine istemiyorum diyosun. o zmn o insanlar da bu programı istemiyorum bu diziyi istemiyorum vs. bunun sonu yok. dilinizde gericilik,islam,yobaz......... biz buyuz saygı duyucaksınız.

siz bi adam görseniz sadece sakallı hemen parayı dinle kazanmış diyen faşistlerin başısınız. o adam ticaret yapamaz dimi o adam zaten yaşamayı da haketmiyo. ortalık solcu kapitalist zengin kaynıyo.kimse demiyo bu paralar nerden hangi yolsuzlukla geldi. neymiş az para kazanıyomuşuz. sizin solcu kapitalistler yüzünden olabillirmi acaba? ama sizin derdiniz sadece inananlar. bence fazla zorlamayın altından kalkamazsınız.

ama sizden adam olmaz. aydın modern çağdaş maskesi altında asıl faşistler sizlersiniz. herşeyiniz her zaman çelişkili.

• onlar Türk değil devşirme ondan hain olurlar her zamanda vatana ihanet ederler ve vatanı sevmezler...
  • 10 bin yıllık tarihimiz var.

200 yıl boyunca Orta Asya'yı yönetmişiz. Asya'nın tek sözü geçen ülkesi olmuşuz (Göktürkler)
    200 yıl boyunca İslam Dünyası'nda ve Orta Doğu'da tek söz sahibi devlet olmuşuz (Selçuklular)
    300 yıl boyunca Araplar ve Bizans ile birlikte bilinen Dünya'nın en güçlü üç devletinden birisi olmuşuz (Hazarlar)
    623 yıl boyunca Dünya'daki en büyük 2. imparatorluk olmuşuz (Osmanlı)

10 bin yıllık Türk Tarihinde Akepe dönemine denk gelmişiz, sen kalkmış ne diyorsun.

Türkler hiç olmadığı kadar kötü durumda.
  • Hiç birşey yolunda gitmiyorda ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Şükürcü zihniyette olmadığım için? Yani milyarderin oğlu olarak doğmak varken, normal, sıradan, hayatta bir şey başarmak için çalışmam gereken bir hayatım olduğu için türkiyeyi sevmem. Yani Allah'ın lotosunu tutturamadığım için

Türkiyenin eğitim sistemi özellikle

Bir de Kenya gibi bir yerde doğabilirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Şükürcü zihniyette olmadığım için? Yani milyarderin oğlu olarak doğmak varken, normal, sıradan, hayatta bir şey başarmak için çalışmam gereken bir hayatım olduğu için türkiyeyi sevmem. Yani Allah'ın lotosunu tutturamadığım için

Türkiyenin eğitim sistemi özellikle

Bir de Kenya gibi bir yerde doğabilirdin.

O zihniyette olmadığımı zaten söyledim, benden kötü durumda olan insanların sorumlusu ben değilsem, onlara bakıp peh iyi ki türkiyedeyim ya afrikada olsaydım demem, benden daha iyi durumda olan insanlara bakıp niye ben onlar gibi değilim derim

• Ben ulkemi seviyorum ama bazı seyler yüzünden deliriyorum

Hersey beles olsa adam yattığı yerden çok para kazansa evi olsa büyük arabası olsa büyük ve geniş olsa
    La böyle oturduğumuz yerden is varsa yada zengin olacaksak tamam yatalim

• -Asgari ücret 800-900TL. Her ne kadar gelirim iyi de olsa ülkede bu maaşa bir ay çalışan insanlar var.
    -Vergiler çok yüksek. Avrupada 100€ olan bir elektronik eşya burda 500-600TL yani asgari ücretle çalışan birisinin neredeyse tüm maaşı. 500€'luk araç burada 4000-5000TL ve en pahalı benzini de katalım.
    -Bu kadar vergi ödüyoruz peki karşılığında hizmet alabiliyor muyuz ? Hayır.
    -Ülkede onbilerce kişinin ölümüne sebep olan, milyarca lira zarara uğratan terör örgütü bugün baş üstünde gezdiriliyor.
    -Hakkını arayamıyorsun, adalet yok, bütün işler torpil ile yürüyor.

Daha sayıyım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

LoL Turkey serveri sağ olsun. Başka açıklaması yok

West İspanyollar fransızlar türklerden beter rusları-polonyaları-yunanları saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niggaaa

Neden yani anlamıyorum insanoğlu gerçekten hiç bir şeyden memnun olmuyor yok keşke ingiliz olsaydım yok Amerikan olsaydım ki ülkemizin çook kötü bir yanı yok hatta bence ortalamanın üstünde bir ülkeyiz neden memnun olamıyorlar?

Ülkemizin çook kötü tarafları var. Hem de bir sürü. Yaz yaz bitmez.

Sen bi tane bana artı özelliğini say bakalım. Diğer ülkelere göre teknolojide, bilimde, sanayide, turizmde, demokroside, insan haklarında vs nerde üstünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

LoL Turkey serveri sağ olsun. Başka açıklaması yok

+ 3242342365431
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: Niggaaa

Neden yani anlamıyorum insanoğlu gerçekten hiç bir şeyden memnun olmuyor yok keşke ingiliz olsaydım yok Amerikan olsaydım ki ülkemizin çook kötü bir yanı yok hatta bence ortalamanın üstünde bir ülkeyiz neden memnun olamıyorlar?

Ülkemizin çook kötü tarafları var. Hem de bir sürü. Yaz yaz bitmez.

Sen bi tane bana artı özelliğini say bakalım. Diğer ülkelere göre teknolojide, bilimde, sanayide, turizmde, demokroside, insan haklarında vs nerde üstünüz?

Karsilastirirken sadece avrupa ve amerikaya degil, asya ve özellikle afrika kitasina bakmani öneririm Bende cok bayildigimdan degil ancak dünya ortalamasinin üstünde oldugumuz da bir gerçek.

• Türkiye kötü değil ama iyide değil cok iyi yerlere gelebilir özelliklede enerjide devrim yaparsa dünyadaki en ucuz enerjiye sahip olan ülke olabilir tabi önce bu din saçmalığından kurtulmalı bilime sanayiye eğitime geçmeli
  • cwr kullanıcısına yanıt
    Bu şükürcülükle hiç bir yere varamayız.

Afrikadan iyiyiz peki eyvallah. Sürüyle ülkeden de gerideyiz. neden geride olalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Bu şükürcülükle hiç bir yere varamayız.

Afrikadan iyiyiz peki eyvallah. Sürüyle ülkeden de gerideyiz. neden geride olalım?

Sükürcülükten bahsetmedim, ama agzi acip gözü yumup her platformda ülkeye b*k atmanin lüzumu yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.