Şimdi Ara

bazı sitelere giremiyorum yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar benim bilgisayarımda facebook,yahoo,mynet gibi sürekli kullanılan sitelere girilmiyor.
    adres satırına yazıp onayladığınızda bir süre bekliyor ve sayfa görüntülenemedi diyor.
    ben bağlantımda sorun vardır diye düşündüm ama böyle değilmiş.

arkadaşımın laptopunu getirdim,sadece ethernet kablosunu çekip laptopa bağladım ve tüm sitelerin sorunsuz açıldığını gördüm.güvenlik duvarı ayarlarını kontrol ettim,aynı.
    işletim sistemide aynı,aynı xp cd sinden ikisinede ben kurdum xp yi.
    nasıl bi nedeni olabilir bu durumun acaba,yardımlarınızı bekliyorum.
    saygılar

• pc yi tek mi kullanıyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ammpul

slm dostlar
    arkadaşlar benim bilgisayarımda facebook,yahoo,mynet gibi sürekli kullanılan sitelere girilmiyor.
    adres satırına yazıp onayladığınızda bir süre bekliyor ve sayfa görüntülenemedi diyor.
    ben bağlantımda sorun vardır diye düşündüm ama böyle değilmiş.

arkadaşımın laptopunu getirdim,sadece ethernet kablosunu çekip laptopa bağladım ve tüm sitelerin sorunsuz açıldığını gördüm.güvenlik duvarı ayarlarını kontrol ettim,aynı.
    işletim sistemide aynı,aynı xp cd sinden ikisinede ben kurdum xp yi.
    nasıl bi nedeni olabilir bu durumun acaba,yardımlarınızı bekliyorum.
    saygılar

Bir program tarafından bu siteler engellenmiş olabilir. Ayrıca bir neden ötürü bu siteler hosts dosyasıyla engelllenmişte olabilir.

Başlat/çalıştıra system32 yaz ve drivers\etc klasöründeki hosts dosyasını not defteri ile açıp bak bakalım bu siteler varmı. Varsa o satırları silip kaydet.

Hiç bir şekilde çözüm yolu bulamıyorsan bu sitelerin ip adresleriyle girmeyi deneyebilirsin.

http://212.101.97.35

http://209.131.36.158/

• bilgisayarı tek ben kullanıyorum arkadaşlar
    bu sorun sürekli var bende,pc ile alakalı ama çözemedim,yeni format attıkdan sonrada aynı şekildeydi,bende sorunun bağlantıda olduğunu düşündüm
    ama dediğim gibi arkadaşın laptopu getirdim,eternet kablosunu benim pc den çıkarıp ona taktım,onda tüm siteler sorunsuz açıldı,tekrar benimkine taktım,bende açılmıyor

arada bu ip adresleride açılmıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammpul -- 30 Mart 2008; 21:13:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.