Şimdi Ara

BAZI ŞEYLERİ UNUTMAYA BAŞLADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha bir dakika önce aklıma gelen şeyleri unutmaya başladım, beynimi çok zorlayınca bazen hatırlayabiliyorum. Ya da önceden bildiğim bazı çok da önemli olmayan şeyleri unutabiliyorum. Örneğin harry potter ve azkaban tutsağında vaftiz babadan bahsediliyordu, kelimeyi hatırlayamadım kitaba bakınca aklıma geldi. garip olan, yıllar önce olan bazı şeyleri hatırlayabilmem. hatta üç dört yaşlarımda girdiğim bir binayı hatırlıyorum. bir vitamin adı duymuştum geçen gün biri hafızam zayıfladı acaba .... vitamini eksik mi diye düşündüm doktora gittim .... gibi bişey dedi o mu eksik acaba ya da hafıza merkezinde bir problem olabilir mi sizce? atıyorum beynimin o bölümünde tümör var, tümörler tek bir şeyle kendilerini höstermez ki. baş ağrsıı, mide bulantısı, bazen kusma, baş dönmesi bayılma gibi beliriler de olur, bende bir tek unutkanlıklar var ama ailemi falan unutmuyorum o kadar değil yani. bi de az önce yazarken e harfine bastığım halde c yazıyordu acaba klavye ayarı mı değişti diye diğer harflere basıyodum sorun yoktu ama e ye basınca c oluyordu sonra e ye basınca e yazdı sonra ampul yandı heralde e ye bastığımı zannediğ c ye basıyordum ama q klavyedeki harflerin yerlerini iyi bilirim hatta önümde bilgisayar yokken klavyede bir şeyler yazıyor gibi yapardım (bi ara konu anlatımını hayali bir klavyede yazarak ders çalışma yöntemi bulmuştum) ama neden c ye bastığımı anlayamadım ki? bu garip değil mi sizce de? yaz geldi yaşım küçük normalde benden tabletimi alırlar okul zamanı, tatil gelince verdiler dersi büyük ölçüde bıraktım tabletle haşır neşir oldum televizyon tablet diziler. bu yüzden de çok yakın zamandaki şeyleri unutuyor olabilir miyim sizce, çünkü okul zamanı böyle değilimdir.
    UZUN YAZI İÇİN KUSURA BAKMAYIN AMA BU DURUMUMU ANLAMLANDIRAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 9 Ağustos 2016; 1:53:19 >

• Aptal değilsin herkes unutur çoğu kişi dün ne yediğini ilk anda unutmaz uzun bir tatil boyunca yazı yazmayan bir insan yazı yazarken bile afallar yavaş yazar ilk gün sorun olmaz zaten harry poterı unutman vs senın hayatına bir katkısı yok derslerin önemli 1 tekrar yaptınmıda hatırlarsın çoğu şeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zevk için yaptığınız kötü alışkanlıklar unutkanlık yapar..
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Ders konularını da acayip unutmuşum hepsini değil çok şükür. Toparlamaya çalışıyorum
  • hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, yazın çullandığım hay day yaptı herhalde bunu bana. :)
  • Bendede Clash of Clans mallık yapıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Okul yaklaştıkça hafıza yenileniyor valla. Tabii paçalarım tutuştu ya ders çalışmaya başladım bi de okul değişikliği yapacaktım iyicene korktum şimdi de eski sınıfımdan devam edecem ya derslerde rezil olursam korkusu var :D ya hep bu oyunlar yapıyor bunu. Bizi aptallaştırıyor hiç oynamamak lazım aslında ama hay day I bırakmak istemiyorum ki :((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odak sorunu ilgi dağınıklığı gibi psikolojik nedenlerle de olabilir. Psikolojide sorunlarla ilgili hiç tahmin bile edilemeyen nedenler olabilir. Psikoloğa gitmenizde fayda olabilir.
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Elektronik alet kullanmayı azaltıp ders çalışmaya başlayınca biraz düzeldi. Yine devam ederse giderim elbette. :))
  • Ben dershaneye başladım 8 de 1. Üniteleri bitirdik bu hafta 2. Ünitelere geçeriz biter oda sanırım. Ben çok büyük sıkıntım türkçe , feni matematiği yapıyorum inkılap da battı balık yan gider 20 soruda 19 yaparım ama türkçe çok büyük sorun daha en basit konu fiilimsilerş yapamıyorum , yapsamda çok uzun sürede yapıyorum millet 5. Sorudayken ben 2. Soruyu yapıyorum. 2 teogdanda mat fen inkılapdan max 2 yanlısım cıkar ama türkçeden çok umutsuzum. ( bunun bi sebebide bizim 6 daki türkçe hocamız çok ama çok sorunluydu sınıfın ortalaması 55-60 falandı 6 da bişey anlamayınca 7 yide anlamadım 7 yi anlamayınca 8 ide yapamıyorum domino etkisi )
    Hmm, hayırlısı olsun. Demek sekizinci sınıftasınız, ben de yediye geçtim, aynı yaşta sayılırız.

• Evet
    Acaba özel değilse isminizi sorabilir miyim ? Başka bir konuda görmüştüm sanırım sizi

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 31 Ağustos 2016; 17:47:14 >
    Mesajınızı grdüm pm gönderemedim ama. Hiç Önemli değil. Nasılsa tanıştık değiştirdim mesajı. Ya isim vermek istemememin sebebi, forumda art niyetli insanlar olabilir, kimiliği açık seçik vermek istemeidm sizinle bir ilgisi yok yani. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 31 Ağustos 2016; 17:47:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.