Şimdi Ara

Bazı oyunlara 30 FPS'nin yakışması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size de oluyor mu bilmiyorum ama sanki bazı oyunlar 30 fpsde daha güzel gözüküyor. İnsan gözünün algıladığı saniye başına kare sayısına yakın olduğu için mi bilmiyorum ama bazı oyunlara sanki 30 fps daha çok yakışıyor. Mesela bugün Batman: Arkham Knight'a başladım ama birkaç gün önceden almıştım, serinin akışını kaybetmemek için bir önceki oyunu oynayayım dedim, bilgisayarım o oyunu extreme grafiklerde her şey en üst seviyede çalıştırabiliyor mesela 60 fpsde oynuyordum ancak şimdi yeni oyuna bakınca(yeni oyunun grafikleri tabiki daha güzel) 30 fps sanki daha sinematik mi desem blurlu mu desem böyle insan gözünün görüşüne daha yakın ve hoş. Aynı şey Resident Evil 5'i konsolda ve bilgisayarda oynayınca da olmuştu. Ama tabi kalkıp da bir futbol oyununun 30 fps olmasını istemem. Yok da zaten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni serinin atmosferinden oturu olmasin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nsar N kullanıcısına yanıt
    Yani oyunu sadece örnek olarak verdim hocam belki de benim oynamadığım başkasının oynadığı yine 30 fpsnin yakıştığı oyun vardır :)

• Crysis e 38 fps yakisiyordu benim pc de çünkü max

• Third Person da zıplama, patlama sahnelerinde düşüş olmasa otuz yeterli, film gibi izliyorsun. Ben de futbol ve yarış oyunları dışında otuzdan yanayım açıkçası.
  • Aynen öyle hocam anlatmaya çalıştığım bu. 30da kalsın daha gerçekçi bir görüntü yaratıyor ve göze daha hoş gerçekçi bir bakış getiriyor. Ama aynen araba ve futbol oyunlarında istemem 30 olmasını :) mesela doğru mu bilmiyorum ama sanırım yeni unchartedda 60a olabildiğince ulaşmaya çalışıyorlarmış. Ne gerek var ki? Sen kilitle 30'a düşmesin hem grafiği de arttırırsın gerekirse

• Sabit 30 olduktan sonra sıkıntı olmuyor ama multiplayer fps dediğin, yarış oyunu dediğin 60fps olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K'da 60 fps'in altına düşmek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Evet onu da söylemek lazım. FPS oyunlarında özellikle hedef almanın önemli olduğu fps oyunlarında 60fps daha kolaylık sağlıyor
  • Uncharted 4 ün ilk trailer ı 1080p 60 fps idi.Çok gerçekçiydi nathan drake in yüzü filan ,ama 60 fps harbiden bozuyordu.Animasyon filmi gibi gözüküyordu.Sinematikten uzaklaşıyodu.Yani bu oyuna 30 fps daha çok yakışıyo bence
  • Harbiden bazı oyunlar gerçekten 30 FPS'de çok daha iyi görünüyor. Mesela The Order 1886 30 FPS'deydi fakat 60 FPS'den daha çok akıcı bir deneyi sunuyor. ama ben de genel olarak 60 FPS'i seven bir insanım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.