Şimdi Ara

BAZI OYUNLAR AÇILMIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
45.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 ios 5 jbli cihazımda ice age,jenga,fruit ninja gibi bazı oyunlar açılmıyor.araştırdım bakmadığım yer kalmadı bu sorunu paylaşan var ama çözümü bulamadım.başka bir sıkıntı yok bu oyunlar neden açılmaz kaç defa yükledim sildim olmuyor.2 saniye geçmeden ana ekrana atıyor.çözümü bilen varsa çok sevinirim.

• Restore denediniz mi?

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • restore yapmadım uğraşmak istemiyorum başka bir sorun yok çünkü.
    appsync ios5 yüklü update yaptım..
    oyunları değişik kaynaklardan indirdim durum aynı.ice age oyunu zaten free bir oyun appstoredan indirdim bir kaç kez ama olmuyor.
    jenga,fruit ninja ve ice age oyunları çalışmıyor.anında atıyor ekrana başka oyun veya uygulamalarda bir sorun yaşamadım.

Orijinalden alıntı: clax22

oyunlar hatalı cracklenmiş olabilir farklı adreslerden indirmeyi deneyin

dostum değişik yerlerden indirdim sonuç aynı.ayrıca ice age oyunu free bir oyun appstordan indirdim kaç defa ama çalışmadı.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

Arkaplanda çalışan fazla uygulama varsa ram yetersizliğinden olabilir. Sürekli oluyorsa Restore etmenizi tavsiye ederim

aynen
  • Aynı sorun bende de oluyordui. Önce birkaç oyun fazla takmıyordum oynamadığım için sonra çoğalmaya başladı açılmamalar. Araştırdım bulamadım restore ettim telefonu ve en son yedeğimi yükledim sorun aynı şekilde devam etti. Birdaha restore ettim ve yeni iphone olarak kurdum sorun ancak öyle çözüldü tüm ayarları baştan yaptım ama kafam rahat kaç aydır hiç bir sorun yok.
  • uygulamaları itools veya başka program aracılığı ile kurarken hepsini seçip kurmasını beklediğim zamanlarda bazı oyunlarda bu sorun yaşıyorum tek tek elle manuel kuruyorum sorun çıkaranları sonuç başarılı oluyor itoolsda olmuyorsa itunes ile kurduğumda kesin çalışıyor app
  • Ya arkadaslar ben de yaşıyorum sorunu ve artık canıma yetti. Önceden ios 5.1 jbli iken bullet time ve ice age tüm cabalarıma rağmen açılmadı. Şimdi de 5.1.1 absinthe ile jb yaptım 2 gun önce ve order and chaos açılıyor dil secimi kısmında kapanıyor ve bakiym dedim yeniden kurup denedim yine bullet time açılmıyor bunlar neden kaynaklanıyor olabilir tweaklerden olduğunu sanmıyorum ztn fazla bisi yk. Onceden ikisi de çalışıyodu :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yükleyip oynaya biliyorum ama o ise yüklediğinde oyun acılmıyor google play den indirmeye geldiğindebu sizin sürümünüze uygun değildir diyo ama ben yüklediğimde direk yüklüyo (lütfenn yardım) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.