Bildirim
BAZI MUHALEFET NEDEN EKONOMİK KRİZ İSTER?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fakir için zaten ekonomik kriz olduğu için zenginde çeksin mantığındadır -
Asgari ücretli çalışanın beter olması için istiyorum ben şahsen -
Krizin bazı faydaları olur bazı insanları dibe çekerken bazıları için fırsatlar yaratır iktisatta görmüştük ama kriz isteyenlerin geneli ülke yansın savaş çıksın böylece hükümet düşer rahat bir hayat yaşarız gibi acayip bir mantığa sahip...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OHAL kapsamında Fethullah Gülen ve örgütü ile bağlantısı olan şirketlerin yöneticileri/sahipleri gözlatına alınmaya başlandı.
Bir de el konulan kurumlar/okullar var, vakıf üniversiteleri var.
KHK'de yazıyor ki, devlet bunlara malvarlığı ve alacakları ile el koyuyor. Bu kurumlardan alacakları olanlar hazineye gelmesin diyor.
Özetle bu şirketlerden/kurumlardan/okullardan/üniversitelerden alacağı olanlar paralarını alamayacaklar.
Fethullahçı olan küçük esnaflar da var, iş çevresi tarafından çok bilinmeyen, gizli gizli bu terör örgütünü beslemiş olan, bunların bir kısmı dükkanlarını/küçük şirketlerini kapatıp kaçtılar.
Evet, kaçtılar.
Ablamların karşı komşusu ortadan kayboldu, şirketini de açmıyormuş.
Karabağlar'da büyük bir mağaza dükkanını o günden beri açmıyor, işçileri de ne yapacaklarını bilmiyor, oraya mal veren üretici ve diğer işletmeler de...
Bunlara mal verip alacağı olanlar da paralarını alamıyorlar şimdi. Çeklerini ödeyemiyorlar.
Ve bu zincirleme olarak zamanlar herkesi etkileyecek.
Ekonomik olarak bunun dalga şeklinde etkilerini birkaç ay sonra daha da belirgin göreceğiz.
Bir şirket sahibi olarak ben de önümüzdeki dönemden ne yazık ki endişeliyim.
Umarım korktuğum gibi olmaz da bu dönemi milletçe sağ salim atlatırız.
Özetle aklıbaşında olan hiçkimse kriz istemez...
Herkese selamlar ve iyi forumlar
-
Olacagini soylemek olsun istemekten cok farkli. Siz tabi ekonomi super yalanlarina inandiginiz icin gercekleri gostermek isteyenlere bu sekilde tepki vermeniz normal. -
Ecevit hükümetini düşürmek için yeşil sermayenin yeşil vatandaşla birlikte yaptığı döviz manüplasyonlarının geri yansıma biçimidir. Bu hacı gözle görülmüştür; (2001 Döviz bürosunda yükselen dolara bakıp sakalı avuçlayıp "Bu hükümeti yıkacaaazzzz inşallah cızzzzz yakacaaaaak" Dedikten sonra babam tarafından azarlanan ağzını burnunu kırmakla tehdit ettiği adam.) -
çaresizlikten.
gezi ile yıkamadılar
pkk, daeş, dhkpc ile yıkamadılar
fetö ile yıkamadılar.
dış güçler ile yıkamadılar
halk düşmanı komprador sermaye ile yıkamadılar
bari ülke ekonomik olarak çöksün, ekmek karneyle dağıtılsın istiyorlar. -
Benim anlamadığım bir şey var şuan ekonominin durumunu kriz olarak nitelendirmek için doların 10 lira olmasını mı bekliyorsunuz şuan zaten paramız değersiz ekonomimiz kötü daha neyin krizi -
Fakir adam zaten aç açıkta geziyor zar zor evden dışarı çıkıyor dolayısıyla kriz çıksa zerre etkilenmez zaten dibe batmış durumda ama o büyük holding şirket sahipleri it gibi titriyolar şimdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 4 Ağustos 2016; 15:05:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asiruhh1903
Benim anlamadığım bir şey var şuan ekonominin durumunu kriz olarak nitelendirmek için doların 10 lira olmasını mı bekliyorsunuz şuan zaten paramız değersiz ekonomimiz kötü daha neyin krizi
Dolar 1.5 tl den 3 tl ye çıktı 10 yılda halen kriz yok deniliyor nasıl oluyor bu iş anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
samanye -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizsimetri
quote:
Orijinalden alıntı: asiruhh1903
Benim anlamadığım bir şey var şuan ekonominin durumunu kriz olarak nitelendirmek için doların 10 lira olmasını mı bekliyorsunuz şuan zaten paramız değersiz ekonomimiz kötü daha neyin krizi
Dolar 1.5 tl den 3 tl ye çıktı 10 yılda halen kriz yok deniliyor nasıl oluyor bu iş anlamadım
14 yılda 2 ye katlanan dolar ak parti öncesi bir haftada ikiye katlanıyordu.
yine bana buraya tablo koyduracaksınız.
yarın seçim olup bir chp veya koalisyon hükümeti olsa dolar bir günde en az 7-8 tl olacaktır.
-
ulke batmis siz hala gozlerinizi kapama derdindesiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X