Şimdi Ara

Bazi Gercekler Belli artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-)Sneijder dedigin adam 90dk otursa yapacagi tek hareketle sana mac getirebilir.
    2-)Veysel bu seviyede oynamayi haketmiyor.
    3-)Selcuk bu kadar destek oldugum adam malesef bu performansla bu seviyeyi haketmiyor.
    4-)Cemal abimiz 90dk ayakta duracak adam degil
    5-)Melo Chedjou Muslera tek basina takimi sirtliyor malesef(3 defansif oyuncu yazik)
    6-)Tarik Camdal da biseyler var ins gec olmadan firsat verilir.
    7-)Semih kadar agir vasita gormedim
    8-)Pandev boş adam degil. Bizi kurtaracak varsa odur.
    9-)Telles Bruma cop degil, daha fazla oynamalari lazim. Yoksa cok arariz. Takimin en teknik oyunculari bunlar.
    10-)Burak bu oyun zekasiyla turkiye liginden baska bi yerde oynayamaz.
    11-)Passolig sacmaligini cikartanlar ailecek şu an fantezilerimi süslüyor. Dualarim onlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek gerçek su ki; gs büyük takimlari yenerek supriz yapabilen bir takim iken. Küçük takımlara yenilerek supriz yapabilen bir takim haline gelmiştir.

• Attigimiz gole sevinemedik bile. Cunku biz alismamisz boyle seylere. Biz 2-3 golun hesabini yapiyorduk bu seviyedeki takimlara. Beraberligi 90+1de bireysel yetenekten aldik. Bu mac 3 puan banko yazacaktik ki gruptan cikabilelim. Simdi yine istanbulda bi tane favoriyi arsenal veya dortmundu yenecez veya. Anderletch bize arsenali hediye edecek. Bakalim ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

9-)Telles Bruma cop degil, daha fazla oynamalari lazim. Yoksa cok arariz. Takimin en teknik oyunculari bunlar.

Hangi ara bu tesbiti yaptın? Hiç bir zaman aranmaz bu oyuncular.. Boşa saçılmış 20 miyon euro.. Daha aldıkları para hariç..
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Pardon da biz kimiz? Madrid misin de 4 mu 5 mi atacaginin hesabini yapiyorsun?30 yasindaki adami getirip yillik 3 m verip oynatip olumlu katki alamiyosun, adamlar 22 yas ortalamasiyla cikiyor maca hepsi tazi gibi kostu.galip geliyorlardi bireysel yetenek iste

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Hangi ara bu tesbiti yaptın? Hiç bir zaman aranmaz bu oyuncular.. Boşa saçılmış 20 miyon euro.. Daha aldıkları para hariç..

Tespit bana ait degil. Bu adamlar genc ve yetnekli oyuncular. Bunlarin pesinde kosan bir suru avrupa takimi var. Ozellikle bruma. U21 dunya sampiyonasinda quintero pogba ve bruma 3lusun turnuvanin en yetenklileri secildi.gittikleri takimlar malum. Ama biz parayi bastirip almisiz. Genc oyuncu demek gelecege yatirim demek. Sen brumayi ilerde buyuk bir kanat oyuncusu olarak goremiyorsan bisey diyemem. Telles gercekten iyi oyuncu. Şu an rezalet oynasa da adami silmenin manasi yok. Belki şaka gibi gelir ama bu adam duzenli oynasin 2-3 sezona kalmaz. Avrupa da chelsea barça real manchesterlar psg bayern v.s gider. Dunyadaki sol bekler o kadar iyi degil emin ol. Bu adam da her brezilyali da oldgu gibi teknik varm ha şu an iyi degil orasi ayri. Potansiyeli cok yuksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Pardon da biz kimiz? Madrid misin de 4 mu 5 mi atacaginin hesabini yapiyorsun?30 yasindaki adami getirip yillik 3 m verip oynatip olumlu katki alamiyosun, adamlar 22 yas ortalamasiyla cikiyor maca hepsi tazi gibi kostu.galip geliyorlardi bireysel yetenek iste

Prensip geregi fenerli kardeslerime cevap vermiyorum. Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikirlerine katılıyorum
  • quote:

Tespit bana ait degil. Bu adamlar genc ve yetnekli oyuncular. Bunlarin pesinde kosan bir suru avrupa takimi var. Ozellikle bruma. U21 dunya sampiyonasinda quintero pogba ve bruma 3lusun turnuvanin en yetenklileri secildi.gittikleri takimlar malum. Ama biz parayi bastirip almisiz. Genc oyuncu demek gelecege yatirim demek. Sen brumayi ilerde buyuk bir kanat oyuncusu olarak goremiyorsan bisey diyemem. Telles gercekten iyi oyuncu. Şu an rezalet oynasa da adami silmenin manasi yok. Belki şaka gibi gelir ama bu adam duzenli oynasin 2-3 sezona kalmaz. Avrupa da chelsea barça real manchesterlar psg bayern v.s gider. Dunyadaki sol bekler o kadar iyi degil emin ol. Bu adam da her brezilyali da oldgu gibi teknik varm ha şu an iyi degil orasi ayri. Potansiyeli cok yuksek.

Şu koşanları bir de biz görsek.. Brumanın belki koşan olurda 3-5 ten fazla kimse vermez. Belki futbol öğrenir diye alırlar onu da.. Tellesi kim neden transfer etsin ki? Hem bir sol beke kimse tonlarca para bayılmaz..

• Buruma denen adamı biz bazı galatasaraylılar (bazı) dışında kimse ronaldonun veliatı falan filan görmüyor o fiziklede girer 5dk sonrada sağlık ekibi oyuna girer. Geçiniz çöp. Sonra o semih senin takımda en son hesap soracağın adamdır ondan önce milyon dolarlıklar ...ekler var yatıp aleme gelenler.

• Bence sorunun kökü yönetimde hocam bu balon transferler,ruhsuz oyuncularla 5 yıllık imza,Yanlış seçim hocalar hep yönetimin alameti farikası
  • 7 iptal, Semih 5. sıradakilere dahil edilir. Geri kalanlar için bir sıkıntı yok gibi sadece 4. Cemaili hakkında hüküm vermek için erken. İlerleyen zamanlarda ASLAN bea diye çok naralar atabiliriz. Gözü kara, çoğunlukla dikine gitmeye çalışıyor, çalım deniyor, boşta adam var mı diye sürekli bakınıyor bunun gibi olumlu gözlemlerim oldu kendisi hakkında. Pandev den daha çabuk hareketlendi diyebiliriz, Pandev de kıpırdanmaya başladığında çok daha iyi bir hal alır takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Şu koşanları bir de biz görsek.. Brumanın belki koşan olurda 3-5 ten fazla kimse vermez. Belki futbol öğrenir diye alırlar onu da.. Tellesi kim neden transfer etsin ki? Hem bir sol beke kimse tonlarca para bayılmaz..

Cevap vermicektim ama son bir kez yazayim.
    Sana şu kulup transfer etmek istedi diyecek halim yok. Duyduklarim basina yansiyanlar. Transfer doneminde cok konusuldu bu. Hatta ilk geldiginde aldigimiz fiyata isteyen de olmuş diye duydum. Fiyati o kadar eder mi orasi ayri. Biz hangi futbolcuyu degerinin altinda aldik onu da bilmiyorum. Ama gelecek vaat eden oyuncudur. Bunu gormediysen daha bisey demem.
    Telles icin ne diyim ben sana. Yani kulupte ekonomiden mi sorumlusun anlamadim ki?. Tarik bile 4.5 ediyorsa digerlerine daha neler neler verilir. Sen bonservise takilma.bale de 100milyon etmez. Ama rekabet olunca fiyat da artar. Şu adam duzenli oynasin. Uçar gider bu adam. Telles zaten kendini kanitlamis. Sol bekin hasi. Yaşi 21. Ilk ciktigi maclarda gayet rahat oynadi. Bugune bakarak konusma. Adamin kumaşi kaliteli. Yeter ki duzenli oynasin. Inisler cikislar olur. Hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

7 iptal, Semih 5. sıradakilere dahil edilir. Geri kalanlar için bir sıkıntı yok gibi sadece 4. Cemaili hakkında hüküm vermek için erken. İlerleyen zamanlarda ASLAN bea diye çok naralar atabiliriz. Gözü kara, çoğunlukla dikine gitmeye çalışıyor, çalım deniyor, boşta adam var mı diye sürekli bakınıyor bunun gibi olumlu gözlemlerim oldu kendisi hakkında. Pandev den daha çabuk hareketlendi diyebiliriz, Pandev de kıpırdanmaya başladığında çok daha iyi bir hal alır takım.

Semihin yuregine bisey demem. Aslan parcasi. Takimi icin mermiye kafa atar ama cok yavaş. Ozellikle semihi izliyorum. Oyuna topu cok gec sokuyor. Suc onun mu sadece tabi ki degil. Topu veriyor selcuga o da geri semihe napsin. Daha genc ama yapacak isi cok. Bu yavasligina cozum bulmasi lazim. Yerli pasaportu olmasa oynamasi zor bence.ben semihin arkadan yetisip mudahele ettigi pozisyon hatirlamiyorum. Süratli degil fakat topun onune kendini atiyor tek hamlelik oyuncu derler ya oyle. Dikkat et surekli pazara gider. Bakalim hayirlisi.

• quote:

Telles zaten kendini kanitlamis. Sol bekin hasi. Yaşi 21. Ilk ciktigi maclarda gayet rahat oynadi. Bugune bakarak konusma. Adamin kumaşi kaliteli. Yeter ki duzenli oynasin. Inisler cikislar olur. Hadi eyvallah

Ben zaten buna takılıyorum? Telles ne zaman kendini kanıtlamış? bugune bakmıyorum ki. Adam Galatasaray'da ne oynadı?.. bir Chelsea maçı bahsedilir ondada basının gazı var.. Bu adamdan bir cacık olmaz.. Kumaş filanda yok.. Arkadaşım adam olmayacak oyunucuyu istersen her maç oynat bir cacık olmaz. Misal Burak 4 klüpte oynadı hep te oynadı ne oldu.. Adamın yapısı bu gelişmez.. önüne top atacaksın denk gelirse gol.. Yoksa başka bir şey beklem.. Telles daha yer tutmasını bilmiyor adam sol bek oynuyor.. Sol taraf yol gecen. Mücadele var mı ? o da yok.. Sakın ve sakın brezilya ligi sizi aldatmasın orada mücadele çok olmaz, maçlarda sıradan avrupa liglerindeki kadar bile kaliteli olmaz.. Kıran kırana mücadele göremezsin.. Yavaş ve durgun oyun olur. Yani bu zamanı hatırlarsın bundan 3-5 sene sonra tellesin olacağı yer sıradan bir brezilya takımıdr.. Bruma eğer iyi bir elde işlenmez ise sıradan bir topçu olarak hayaına devam eder.. Çünkü takımdan kopuk, al topu çalımla geç.. Bildiği tek şey bu

• Maçı izledim Anderletchin genç topçuları hiç durmadan koştu adamların hedefleri var daha iyi bi kariyer bizimkiler öyle mi Selçuk abileri 3 milyon alıp hayatını yaşıyo bizimkilerin hedefi yok hedef aldıkları adam yok sorun biraz da bizim ülkenin antreman sisteminde bunları antremanda ağlatıcan ki adam olsunlar.Jese bi röportajda antremana 2 saat erken gittim Ronaldo ordaydı demiş Ronaldo kariyeri ortada ama hala çalışıyor örnek oluyor bizimkiler para alıp yatsın

• oyunu kanatlara açtığımız zaman biraz daha hareketlilik geliyor. inşallah artık 4231 üzerine kurarız oyunu..
    prandelli umarım yanıltır bizi manciniden daha garip değişiklikler yapıyor adam.. çok geç kalıyor bence.

tellesin savunmasını ben hiç beğenmiyorum. tarık gerçekten birşeyler yapmaya çalıştı beklediğimden iyiydi. 90 dakika dayanabilirmi büyük takımlara karşı görmek lazım.
    şu takımda amrabat hiç sırıtmazdı.. prandelli umarım imzamdaki şahısı keser de biraz daha dinamik hale geliriz. yada burak yılmazı kesmesi lazım ikisi bu takımda çok kısır maç yaratıyor.. keşke defansımız hattımız daha güçlü olsa da chedjou daha ileri çıkabilse.
  • quote:

quote:

Bunu diyen ırkçılık da yapar cinsiyetçilik de.
  • Golü sneijder mı getirdi,yoksa stoper oynayan chedjou'nun ilerideki oyunculara sizin yapacağınız işin deyip ileri çıkması mı getirdi,ilk maddeden yatmışsın gerisini okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

quote:

Bunu diyen ırkçılık da yapar cinsiyetçilik de.

Ne alaka. Insanlar herkezi kendi gibi sanarmis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.