Şimdi Ara

Bazı arabalarda Şöför Koltuğuna Oturulduğun Ön Kaput Neden Görünmez? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
31.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla arkadaşlar ben 1. 90 boyundayım şimdiye kadar bi sürü araba kullandım ama hiçbirinde camın önünden daha ilerisini görmedim..
  • Benim araç fiorino bırak burun kısmını aracın kaput kısmının yarısını görebiliyorum. (aracın tampon kısmı aşağıda ve çok iri bir tampon yapısı var)

ama zamanla alıştım artık kafadan yaklaşıyorum hatta geçen ön taraftaki araca 2-3 santim kalana kadar yaklaşmışım. İşte bu durumlar için park sensörü gerekli arkada var ve inanılmaz bir rahatlık öne de taktırmayı cidi ciddi düşünüyorum. hatta bir anımı anlatayım size:

Birgün geri geri yanaşıyorum park sensörü yavaş yavaş biplemeye başladı. neyse dikizlerden baktım birşey yok biraz daha yaklaştım ses arttı. Orta aynadan baktım gene birşey yok. İçimden Allah Allah sensörmü bozuldu felan dedim. Ama gayet temkinli bir şekilde yaklaşmaya devam ettim. Tabi ki biraz sonra ses arttı ve indim. Bir de ne göreyim Tam ortada demir bir sokak lambası direği. Neyse direği yerinden sökmekten kurtulduk.

Benim başıma gelen durumun aynısı bir arkadaşımın başına gelmiş tabi ki sensör yok, anlatırken "geri basıyorum araç gitmiyor ben de taş varda ondan gitmiyor zannediyordum" diyor. Neyse amcanın biri "hocaaa! direği indireceksin" demişte" öyle uyanmış tabi ki arkanın topografyası değişmiş bu arada;

Kısacası büyük konuşmayayım ama bundan sonra sensörsüz arabaya binmem hatta bilimum sensörleri olan bir araç olursa daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 14 Haziran 2010; 19:21:04 >

• Kaputu görünmeyen arabayı almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganss

Kaputu görünmeyen arabayı almam

Valla bende öyle diyordum,şimdi kullandığım aracı alırken nasıl oldu da unuttum,bilmiyorum.?
  • Benim boy 1.92 olduğundan bindiğim her aracın kaputunu rahatlıkla görebiliyorum
  • hort benim de en sinir olduğum şey bu honda civic kullanıyorum ve kaput gözükmiyor sinir oluyorum neyse değiştiricim inşallah 5-6 aya kadar
  • Valla ne yalan söylüyeyim bende koltuğu tam indirip hafif te geri yaslayanlanlardanım diğer türlü dik bir şekilde araç kullanmayı çok denedim çünkü arkamda kimse rahat oturamıyordu ama olmuyor o şekilde bende aracı rahat kullanamıyorum araca dışardan bakanlar yadırgıyor zaten ki 1.85 boyum var ama genede araç içinde gözükmüyorum sırf bu yüzden passatı satıp leon alacam leonda koltuklar daha alçak pozisyonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_2120 -- 5 Kasım 2010; 15:02:24 >
  • Daha önce Broadwayda arabanın köşelerine tam hakim olabiliyordum. Araba değiştirdim. Dacia Logan'da ön kaput görünmüyor. Fakat kısa sürede alıştım. Her zaman görerek gidilmez. Ara sıra reflekslere de güvenmek lazım. Yeni arabada alışamadığım tek şey geri manevra. Geri manevrada ayna kültürüm sıfır. Geri geri bakarak giderim ben. Fakat bu arabanın arka tarafı çok yüksek ve park sorun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Eski MAN kamyonların burnunda arı anteni gibi duran lambalar vardı.
    Onlardan taktır her iki tarafın en ucuna.

Bazı arabalarda Şöför Koltuğuna Oturulduğun Ön Kaput Neden Görünmez?

Çocukluğumda hep bu zımbırtıların ne işe yaradığını düşünürdüm

ben hala dusunuyordum ve su anda öğrendım

• babamın kırmızı bi şahini vardı her tarafı gözüküyordu. hatırlıyorum şimdi kullandıklarımdan sanki daha keyifliydi yada o zamanlar daha mutluydum. edebiyata gerek yok kestim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

hort benim de en sinir olduğum şey bu honda civic kullanıyorum ve kaput gözükmiyor sinir oluyorum neyse değiştiricim inşallah 5-6 aya kadar

araca binmeden mi satın aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

hort benim de en sinir olduğum şey bu honda civic kullanıyorum ve kaput gözükmiyor sinir oluyorum neyse değiştiricim inşallah 5-6 aya kadar

araca binmeden mi satın aldınız ?

aracı ben değil babam aldı :) bende üniye giderken el koydum işte bu yüzden bi daha araba alma işini peder beye bırakmıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

coltunda kaputu düz değil eğimli olduğu için kaput görünmüyor. zaten kaputu da ufak.

5 yıldır bir şikayetim olmadı.

hatta artık kaputu büyük arabaları hiç sevmiyorum ne gerek var o kadar büyük kaputa.

motora yer ayıracağız diye yolcu bölmesinden kısıyorlar.

kocaman kaput; ufacık arka diz mesafesi.

tamam bazı arabalarda motor gerçekten büyük oluyor ama bunların sayısı çok az.

hayırlı günler.

Bildiğim kadarıyla güvenlik gerekçesiyle motorun önünde ve arkasında boşluk bırakılıyor.. Biraz da bu yüzden kaputun boyu uzuyor..
  • Güzel hort olmuş ben hyundai accent 97 kullanıyorum kullananlar bilir kaput görünüyor ama görünmemesi bence daha güzel Daha prof. sürüş oluyor bence.
  • Kaputu görememekten şikayet edenler. Sakın kamyon özellikle burunlu kamyon kullananlara kızmazsınız artık. Adamlar sizden daha zorunu yapıyor.
  • Maşallah dostum sende de Allah vergisi boy varmış. Adana'da bir boru fabrikası var, Hollandalılara satıldı, iki tane Hollandalı müdür atandı, boyu seninkine yakın hatta bir tanesi 10 cm daha uzun. Görenler "Aman Tanrım!" diyormuş ama o "Hayır, adım Martin" şeklinde karşılık veriyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Benim boy 1.92 olduğundan bindiğim her aracın kaputunu rahatlıkla görebiliyorum
  • amaç uzun yolda gözü yormamasıdır arkadaşlar...silecekleri de göremiyorsunuzdur bazı araçlarda...benim palio da kaput görünmüyor ama silecekler görünüyor.rahatsız ediyor uzun yolda............
  • Bunda ön kaput da görünemeyeceği gibi (olmadığından) üstündeki supercharger yüzünden öndeki aracı tam görmek de mümkün değil. Ama zaten böyle bir araçla önünde giden herkes arkanda kalacağından ona da gerek yok.

PONTIAC GTO anısına

Bazı arabalarda Şöför Koltuğuna Oturulduğun Ön Kaput Neden Görünmez?
  • Ben camla tavanın kesiştiği noktadan bile baktım, görünmüyor.
  • bundan önceki aracım 307 de ön kaput değil sadecce cam görünüyordu ama çok rahat bir şekilde göz kararı ile parka girip çıkıyordum şu anki aracım mondeonun kaputu gözüküyor ama boyut olarak 307 kadar rahat değil şehiriçinde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.