Şimdi Ara

Bazen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bütün o karaktersiz yalaka çıkarcı insanlardan miden bulanıyor

Hayattaki herşeyden tiksiniyorsun, derdini forum sayfasına bile yazamıyorsun ya

Ağlamak isterken ağlayamıyor ölmek isterken ölemiyorsun

hah işte o his o çaresizlik koyar adama.

Senaryoyu hiçbir şekilde değiştiremediğim ve bir dublörümün olmadığı mutlu sonla bitmeyen bu filmden sıkıldım artık.

Artık bitse de gitsem.

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Bağırmak istiyorsun bağıramıyorsun ya

Bütün o karaktersiz yalaka çıkarcı insanlardan miden bulanıyor

Hayattaki herşeyden tiksiniyorsun, derdini forum sayfasına bile yazamıyorsun ya

Ağlamak isterken ağlayamıyor ölmek isterken ölemiyorsun

hah işte o his o çaresizlik koyar adama.

Senaryoyu hiçbir şekilde değiştiremediğim ve bir dublörümün olmadığı mutlu sonla bitmeyen bu filmden sıkıldım artık.

Artık bitse de gitsem.

bazen yalnız en iyisi dostum... kendinle oluyosun, sadece sen... oturuyorsun, düşünüyorsun hatta bazen düşünmekten kafayı yeme noktasına geliyorsun ama gene de düşünüyorsun. sonra yakıyorsun bir sigara, kendi içinde isyan ediyorsun; hayatına giren insanlara, seni bu duruma düşürenlere, ona, buna, herkese ama bunu sadece sen duyuyorsun. haykırmak istiyorsun, herkesin duyacağı şekilde, yaptıklarını yüzlerine vurmak istiyorsun bir şey sana engel oluyor sonra gene kendinle baş başa kalıyorsun ve bir sigara daha...

bazen çekip gitmek istiyorsun, bazen başarıyorsunda ama nafile o bir şey gene sana engel olup geri dönmeni sağlıyor sonra gene kendinle baş başasın ve bir sigara daha...

böyle işte dostum gece gece ne saçmaladım bilmiyorum sadece birşeyler yazmak geldi içimden.

iyi geceler.

• Bu hayatta onurlu olanlar kaybeder,bunu ogrendim sefil hayatim boyunca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendensin dostum. Çözüm bence basit ama o senin karakterine kalmış. Ya duygusuz olup herşeye mantıkla yaklaşıp, insanlara yeri geldiğinde tüm iğrençliklerini ve utanmazlıklarını yüzlerine vuracaksın yada insaflı davranıp bazen gördüklerin olsa bile görmezden gelip yani sineye çekip böyle hayatına devam edeceksin. Bende aynı senin gibi çok doluyorum söyleyecek o kadar söz varken tüm utanılması gereken insanlar varken ben utanıyorum söylemeye yine ama hayat böyle. Ama bence odun gibi bir yaşamın olacağına böyle içinde bazı şeyleri düşündüğün için, bazı şeyleri sorguladığın için çok şanslısın dostum her ne kadar yorulsanda bazen..

*Douglas Noel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birden bire kararıp geri geliyor.
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.