Şimdi Ara

Baza kırıldı parça olmuyor yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spotçudan 2. el bazayı almıştım bazanın resimlerde gördüğünüz parçası kırıldı sağlam parça buldum ama kırılan parçaların yuvalarına da bir şeyler olmuş o yüzden artık vida tutmuyor yuvalar bozuk ne yapabilirim akıl verin şimdilik altına valiz koydum bazanın yatağı taşısın diye yoksa baza kapakları oturunca içe çöküyor yuvalara vida atamıyorumda ne yapabilirim :(
     Baza kırıldı parça olmuyor yardım edin :( Baza kırıldı parça olmuyor yardım edin :( Baza kırıldı parça olmuyor yardım edin :(

• Bilen birini çağırsanız 20-30'a Halledersiniz hem sağlam olur hem tehlikesi olmaz Mazallah birgün otururken pat diye yere düşme gibi bir Aksiyon yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Bilen birini çağırsanız 20-30'a Halledersiniz hem sağlam olur hem tehlikesi olmaz Mazallah birgün otururken pat diye yere düşme gibi bir Aksiyon yaşamazsınız

hocam bilen biri çağırabilirim de kim o işte onu bulamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekrema

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Bilen birini çağırsanız 20-30'a Halledersiniz hem sağlam olur hem tehlikesi olmaz Mazallah birgün otururken pat diye yere düşme gibi bir Aksiyon yaşamazsınız

hocam bilen biri çağırabilirim de kim o işte onu bulamıyorum :)

Yeni aldığın parçanın somununu ve vidasını al, Bauhaus tarzı bir yere git.
    Aynı ölçülerde daha uzun bir vida al.
    Vidayı bazaya dıştan tak, komple geçir, o parçayı da geçir, sonra somunu takıp tuttur.

Dışarıdan vida başı görünecek, ama en azından bazanın duvarına vidalamak yerine daha sağlam bi iş yapmış olacaksın.

İkinci yöntem ise plastik kablo bağı.
    Kalın olanlarından 2-3 tane yaparsan, yatağı taşıyacak kadar güçlü olur diye düşünüyorum (kablo bağını kesecek keskin köşe olmadığını varsayıyorum)

• Yeniden yuva acmayi denesen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

Yeniden yuva acmayi denesen

vida yeri demir elimde tahta filan değil
  • Tornavida ile yakın delik del demire gücün yeter mi bilmiyorum ama. Olmazsa komşularda matkap vardır hafif delik aç, gerisine vidayı aparatın parçasından geçirip kaldığı yerden devam et.

Nerdesin ? Konyadaysan şimdi gelip yapayım. Öğrencinin halinden anlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Tornavida ile yakın delik del demire gücün yeter mi bilmiyorum ama. Olmazsa komşularda matkap vardır hafif delik aç, gerisine vidayı aparatın parçasından geçirip kaldığı yerden devam et.

Nerdesin ? Konyadaysan şimdi gelip yapayım. Öğrencinin halinden anlarım

haha eyvallah hocam Çanakkaledeyim :)
  • Yere batsın bazası ya hep dandurik dundirik malzemelerden yapıyorlar hemencecik kırılıp dökülüyor. Bidahasına bende şöyle bişey alcam oh mis :) At üstüne bi yatak ne kırılır ne dökülür.

Baza kırıldı parça olmuyor yardım edin :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.