Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://blip.tv/file/1635765/ adresindeki TV'de çıkan reklam videosunu seyrederseniz altta "TSE testleri sonucu, Infrared ısıtıcılara kıyasla belirlenen oran" diye yazıyor.

Teknolojiyi üreten BAYTEK ısı iletim katsayısını (metallerin ısı iletimine karşı gösterdikleri direncin tersi) yüzlerce kat arttırmanın nanoteknoloji kullanarak bir yolunu bulduklarını söylüyor.
    Bu da enerji kayıplarının azaltılması demek. İlk etapta elektrikli sobalar çıkacak/çıktı.

Doğalgaz kombilerinde kullanılan radyatörleri değiştirerek doğal gaz tüketimini % 40 azalttıklarını da söylüyorlar. Sobayla beraber radyatörlerde çıkıyor.

Doğalgaz kombilerinde kuru sisteme geçilmesiyle doğal gaz tüketiminin daha da düşürülebileceğini söylüyorlar. Kuru sistem demek içinde su dolaşan boru yerine ısıyı direkt ileten boru kullanmak oluyor.

Yaza doğru klimaları da çıkacak. Buluş dendiği gibiyse çok büyük. Duyduğum kadarıyla patentliymiş bu da 12 yıl koruma var demek. Kimse teknolojiyi taklit edemez. Bu şirket dünya devi olur.

• Arkadaşlar firmanın adresi belli bu kadar dert eden gider forumdan bilgi almak yerine firmadan birebir bişlgi alır ve forumdaki insanlarda aydınlanmış olur.

Yakında projeksiyon yansıtabilen cep telefonları çıkacak piyasaya ve kısa süre öncesine kadar böyle birşeye de mümkün değil diyenler olurdu ama şimdi mümkün.

Bilim zaten böyle birşey bir buluş olur ve bildiğin şeylerin yanlış olduğunu kavrarsın. Reklam seyertmeye para ödemiyor kimse. Hele bir ürün piyasaya çıksın bir-iki kişi alıp denedikten sonra zaten yorumlarını buraya yazacaktır. O zaman yorum yapsak daha uygun olmaz mı arkadaşlar?

Ürün piyasaya çıkınca göreceğiz zaten ak mı kara mı!
  • Arkadaşlar şirket zaten %80 tasarruf sözü ile ürünü hakkında söyleyeceğini söylemiş.Burada paylaşılan ise bunun mümkün olup olmayacağıdır.Bilgisi olanlar paylaşacaklar.Kullanan arkadaşlar varsa gördüklerini yaşadıklarını aktaracaklar,bundan daha normal bir şey olamaz.Yabancılar yapsa gider alırdınız diyen arkadaşlar kusura bakmasınlar ama bu kadar büyük bir idda ile kim olursa olsun tereddüt yaratır ve aşabilmek için de ortaya bazı değerler veriler konmalıdır.Bazı klimaların iddaları ve bunlarla ilgili notlar ve veriler de ortadadır.Teknolojisi hakkında bile sadece tahminler olan bir ürünün % 80 faturaları düşürmek iddası elbette tartışılacaktır.Umarım kullananlar çıkar ve kesin bilgiler verilir.Şirket kendi ürünü ile ilgili ne diyebilir ki ?
  • bende kanaat olarak olumsuz düşünen arkadaşlardan yanayım.ama tüm kalbimle yanılmayı istiyorum..sagopanın bir şarkısı var,,gördüklerime inanmam gerek,ama nasıl olacak,biri bana anlatsın,külahıma anlatsın .bu durum işte bu tarz bi olay benim için.. bazı arkadaşlar çok güzel açıklamışlar.fiziğin kanunları yazan yazmış tekrar yazmak nasıl olacak..bir elektrikli ısıtıcının gücü 1kw ise bir saatte etrafa %100 verim olduğunu var sayarsak(ki buda mümkün değil şu an için ) 3412 btu ısı yayar demektir.3413 olmaz.olamaz.eğer olsa idi ne olurdu..birincisi enerji birimleri birbirine nasıl çevrilecektik,ikincisi eğer bir enerjiyi diğer bir enerjiye %101 dahi verimle çevirebilse idik,kendi kendine yakıtsız çalışan her türlü alet yapabilirdik.anlamayan için örnek vereyim..arabanın motoruna ilk hareketi ver,o hareketle enerji üret ,üretilen enerjiyle tekrar moturu çevir,sonuç çığ etkisiyle enerji üret ,,ohh ne ala memleket,,yakıtsız araba,yakıtsız ısın,yakıtsız üşü..yoksa sadece ısıyı iyi iletmeylemi olacak bu %80 tasarruf,nasıl olacak bu biri bana anlatsın
    kutay enerji forumuna soru soralı 3 gün oldu,,hala bi cevap veren yok..tekrar ediyorum inşallah denilen gibidir,inşallah bu şeref bizden bir şirkete nasip olur.nasıl geçenlerde bir profesörümüzün einsteinın izafiyet teorisini çürüttüğü gibi,inşallah bu şirkette çoğu bilineni çürütür.saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: bay.xx

31 aralıkta verdim siparişi 2 ocak dağıtıma başlayacak ve 3 ocak elinizde olur demişlerdi.
    az önce aradım. ürünün ne durumda olduğunu kargoya verilip verilmediğini sordum.
    karar alınmış tv lerde reklamı çıkmadan ürünü erken dağıtmanın hoş bir davranış olmadığını dolayısı ile salı günü dağıtıma başlicaklarını ve ertesi gün elimizde olucanı söylediler..
    bakalım ne olacak inşallah bunun altından bir çapan oğlu çıkmaz

ürünü alınca gereken yorumları yapıcam
    bence biraz bekleyin arkadaşlar

quote:

Orjinalden alıntı: goalya

yarın nasip olursa bu konudaki herşey aydınlanacak. yarın bi aksilik olmazsa bi tane eve koymuş olucam. ölçer biçeriz o zaman. ama ümitliyim şimdilik bakalım. ayrıca distrübütör, kullandıkları numunenin tamamen söndürüldüğünde yaklaşık 1-1,5 saat soğumadığını , bunun da bor un özelliklerinden biri olduğunu söyledi. bu durumda bor madeninin özelliklerini ve bunu nasıl sistemize ettiklerini bilsek olay biraz daha netleşcek. bor un geç soğuyan bir madde olması tasarruf konusundaki iddiaları biraz daha mantıklı kılıyor gibi. bakalım ben ümitliyim. yarın görücez nasip olursa. ben bayilik alabilsem de alamasam da bunların gerçekleşmesi durumunda ülkem adına da daha bir ümitlenesim geliyor ve seviniyorum. şimdi olmasa da gelecekte bi şeylerin olabileceğini bir şeyler yapabileceğimizi gösteriyor bunlar. bu bile güzel. ha bu arada kendi adıma da ısınma problemim heralde olmıycak.
    tabi elektrik gitmezse

Hani sonuçlar nerede arkadaşlar.Bugün ayın 8 i... Üçkağıta falan gelmediniz dimi?

• ürünler izmire gelmiş. ancak ben şu an aydındayım. yani ürünlerin izmir dışına dağıtımı bir kaç gün sürecektir. bu gün ve yarın izmirde dağıtılabilir ancak ben cumartesi ya da pazartesi alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abavf

SON SÖZÜM: ÇÖPE ATACAK PARASI OLMAYANLAR ÜRÜN KENDİNİ İSPATLAYANA KADAR ALMASIN.

+1000000000000000000000000000000000000000...
  • Arkadaşlar nası bu kadar dar kafalı olabiliyoruz gerçekten hayret ediyorum.. Zeka demonstrasyonu yapmak ve her ne pahasına olursa olsun muhalefet etme arzumuz yüzünden daha resmini bile adam akıllı görmediğimiz bir ürün için Türk mucitlerine, girişimcilerine abuk subuk ithamlar ediyoruz. Daha önce birkaç arkadaşımızın da dediği gibi, bu ürünü bir Japon veya Amerikan firması geliştirmiş olsaydı, bu reklamları onlar yapıyor olsaydı şu anda herkes "vay anasını adamlar ne bulmuş" der, aylar öncesinden aynı Iphone denen gereksiz pahalı ürün çıktığında yaptığımız gibi kapılarda yatardık. Ama biz ne yapıyoruz? Bu adamlar bayilerden kaç para aldı, bu adamlar milleti kandırıyo diyoruz. Peki kim bu adamlar? Bizim gibi öss ye gidip bizim gibi okullara gitmedimi? Bizim gibi mühendis, avukat olmadımı? Kısacası bizim insanımız değilmi bunlar? Halk olarak böylesine büyük hedefleri olan, Enerji Bakanlığı tarafından "Türkiye'nin dış ticaret açığını kapatabilicek bir proje" olarak adlandırılan Vecta'nın başarısızlığı bize ne kazandırır? Ondan sonra da "okul bitti, diplomam elimde iş arıyorum". Ama yok arkadaş bizim insanımız beğenmez. Vecta: %80 tasarruflu elektrikli ısıtıcı. Ne gerek var? Yap abi sen çakma Dolce Gabbana t-shirt, Armani kazak, Diesel kot. Getir burda satarız. Kendi çöpümüz içinde, Rusya'dan gelicek doğalgaza muhtaç yaşarız.
    Ürünü herkes alsın, bakmaya gerek yok demiyorum tabiki; cahilliklerin en büyüğü bu olurdu. Ancak sizlerden rica ediyorum daha yüzünü görmediğimiz, elini tutmadığımız bir kıza kahpe damgasını vurmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: goalya

ürünler izmire gelmiş. ancak ben şu an aydındayım. yani ürünlerin izmir dışına dağıtımı bir kaç gün sürecektir. bu gün ve yarın izmirde dağıtılabilir ancak ben cumartesi ya da pazartesi alabilirim.

Kaç paraymış?
  • Bu acele niye? Adamlar ürünü bir çıkarsın, alan arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşsınlar. İşin rengi ortaya çıksın. Yok ama bizde zihniyet şu: "Biz yapamayız, nasıl yapacakmış(?), olmaz öyle şey, atıyor"
    Hatırlarsanız bir zamanlar bir doktor vardı; zakkumdan kanser ilacı yaptığını iddia ediyordu. O adam şu anda Kanada'da çalışmalarını yürütüyor.
  • Akadaşlar 2 sebepten dolayı acele eiyor:

1.Sebep: Gerçekten böyle bir ürün varsa hemen 1 tanede biz alalım! Doğalgaz fatıraları canımıza okudu diye

2.Sebep: Eğer böyle bir ürün yoksa, üç kağıt varsa! Kazıklanmayın , "hemen zıplayıp almayın" diyor arkadaşlar

Aslında en kötü yorumu yapan arkadaşın bile içinde bir umut var bence...
  • Az önce STV de reklamı çıktı Ampermetre ile test yapıyorlardı. Bekleyin falanda demedi. Demek ki ürünler satışa çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alirizak

Bu acele niye? Adamlar ürünü bir çıkarsın, alan arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşsınlar. İşin rengi ortaya çıksın. Yok ama bizde zihniyet şu: "Biz yapamayız, nasıl yapacakmış(?), olmaz öyle şey, atıyor"
    Hatırlarsanız bir zamanlar bir doktor vardı; zakkumdan kanser ilacı yaptığını iddia ediyordu. O adam şu anda Kanada'da çalışmalarını yürütüyor.

O adamın adı Ziya Özel' dir.
    Bundan 10 sene kadar önce bir akrabamızın hastalığına çare aramak için Marmaris' e ziyarete gitmiştik ve Kanada' da kuracakları zakkum bahçelerinin fotoğrafları ile imzaladığı araştırma anlaşmasını göstermişti.
    Sanırım çalışmalarına Kanada' da devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crescentstar

Teknolojiyi üreten BAYTEK ısı iletim katsayısını (metallerin ısı iletimine karşı gösterdikleri direncin tersi) yüzlerce kat arttırmanın nanoteknoloji kullanarak bir yolunu bulduklarını söylüyor.
    Bu da enerji kayıplarının azaltılması demek. İlk etapta elektrikli sobalar çıkacak/çıktı.

Doğalgaz kombilerinde kullanılan radyatörleri değiştirerek doğal gaz tüketimini % 40 azalttıklarını da söylüyorlar. Sobayla beraber radyatörlerde çıkıyor.

Doğalgaz kombilerinde kuru sisteme geçilmesiyle doğal gaz tüketiminin daha da düşürülebileceğini söylüyorlar. Kuru sistem demek içinde su dolaşan boru yerine ısıyı direkt ileten boru kullanmak oluyor.

Yaza doğru klimaları da çıkacak. Buluş dendiği gibiyse çok büyük. Duyduğum kadarıyla patentliymiş bu da 12 yıl koruma var demek. Kimse teknolojiyi taklit edemez. Bu şirket dünya devi olur.

Hocam isterseniz peteklerde süper iletken kullanın %80 tasarruf yapamazsınız. Size şöyle bir örnek vereyim. Bazı sobalar saç-teneke soba bazıları ise ağır olan döküm sobadır. Teneke sobada ateşi yaktıktan 5 dakika sonra odaya ısı vermeye başlar. Döküm sobada 20 dakika sonra ısıyı almya başlarsınız çünkü önce soba kendini kızdırır. Ama iki soba sönüdüğünde döküm soba söndükten sonra biraz daha sıcak kalır haliyle. Ama biz diyemeyiz ki teneke soba ısıyı bize hemen iletti bu daha az odun yakar.

Yabancı hayranlığı ile suçlayanları anlamıyorum. Ben de isterim böyle bir ürünün çıkmasını. Böyle bir şey gerçekte yapsınlar ben burada herkesten de özür dilerim.
    Elin oğlu birşey çıkardığı zaman diyor ki ben inverter klima yaptım. Bu klima ısı pompası ile dışarıdan ısı transfer eder yerine göre 1000 watt ile dışarıdan 5000 watt ısı transfer ederim diyor, şu şu sıcaklıklarda alet bu ısıyı sağlar diyor. Yoğuşmalı kombi yapıyor, diyor ki ben kombiden atılan ısının bir kısmını geri alıp verimi artırarak %5-%10 daha az yakıyorum diyor.

Bizim uyanıklar diyor ki ben iletkenliği artırarak %80 verim sağladım diyor. Istmada zaten iletkenlikten kaynaklanan bir verim kaybı söz konusu değil ki. Kombiden odaya kadar borulardaki ve peteklerdeki ısı kaybını sıfıra indirin en fazla %5 kazanırsınız.
    Böyle ayak üstü adam kandırma, göz boyama ancak bu kadar olur.

Yine bir örnek vereyim diyelim ki arabada yakıt tüketiminin %10 u tekerlek sürtünmesine gidiyor ve uyanığın biri gelip diyor ki ben öyle bir teker yaptım ki %80 daha az yakıt yakayacaksınız. Buna kim inanır. Bu adamların dediğinin teker örneğinden farkı yok.

Bilime çok saygım var ama bilimin rant-para uğruna yalana milleti sömürmeye alet edilmesine şiddetle karşıyım.

Bilimde elbet bize imkansız gözüken şeyler bir gün yapılabilir ama mantığa aykırı şeyler asla yapılamaz. Mesela enerji-güç harcamadan bir cismi yerçekimli ortamda yukarı kaldıramazsınız. Bir enerjiyi- ısıyı başka bir yerden enerji-ısı getirmediğiniz sürece artıramazsınız. Öyle olsa zaten elektrik santrallerine, tedaşa gerek kalmaz, evimizde bir küçük dinamoyu elimizle çevirerek sonsuza kadar elektrik elde edebilirdik.

Bilime evet ama üç kağıda hayır. UFOlara milletimizi balıklama atlattırdılar. YAzık çoğu insanın parası çöpe gitti. Yine aynısı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 9 Ocak 2009; 10:32:49 >

• O ufo işi daha alevlenmeden seneler evvel sanırım perpada satıcısı vardı bizim kuzenler aldı, çok afaki bir şey değildi elektriğide az yakmıyordu. Ondan sonra enerji fiyatları çok artınca insanlar reklamlarında gazıyla yüklendi çevremde ufo marka veya muadillerinden alıpta hüsrana uğrayan insanlar var. Bence acele etmeyin, nasılsa alan sazanlar olacaktır çevreden onlara sorulur, beklemekte fayda var. Sonuçta para veriliyor yazık!
  • Bu güneş gibi ısıtan, ama elektrik sayacını çarkıfelek gibi döndüren, sözde ekonomik ufolar bizleri böyle şüpheci yaptı. Bu yeni dalgametre de belki biraz ekonomik olabilir ama %80 imkansız, Ömer demişti dersiniz
  • Bu ürünü alan oldu mu hiç? İmkânsız gibi görünüyor ama dilerim gerçektir...
  • Herşeyi anladımda ürünün bir resmi bile yok.Kendi sitelerinde bile yok.Varmı ayrıntılı bi resmini bulan?? Adam sattığı malın resmini koymazmı ya!.(belki korsan üretime mahal vermemek için olabilir mi ki!)
  • http://www.vecta.com.tr/kilavuzlar.html arkadaşım bu linkte hem şekli hem teknik detaylarını vermişler oradan görebilirisin
  • A az önce Denizli yetlili servisini aradım.(Gizem soğutma) Piyasaya çıkmasını beklediklerini , ellerinde numune olmadığını söylediler.O kadar çok telefon açan oluyormuş ki adamlar ptt ye dönmüş. Mr boom un verdiği linkteki pdf dosyasında tüm illerdeki yetkili servisler ve telefonları var.Arayıp bilgi alabilirsinzi.Ama dedğim gibi ürünün ne zaman piyasaya çıkacağını bilmiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.