Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vectagebze

quote:

Orjinalden alıntı: wingsforever

oaston arkadaşım elektrik santralinde kullanılan doğalgaz birim fiyatıyla evinde kullandığın doğalgaz birim fiyatı aynımı sanıyorsun?

değil mi

Aaaa şimdide armut doğalgaz mı oldu.. Onunda Cevabı Var Vecta Radyatör onlarda %40 a kadar tasarruf sağlıyor

konuyu Biraz daha acayım
    şim vecta için bu kadar konuştuk sonunda evimize geldi alan malum radyatör çıkacak o zaman bir bu kadar daha konuşacağız ve güneş enerjisi şu bu derken alın size yeni konu
    baytekendustri
    Şirketimizin geliştirdiği aydınlatma (Light PowerCell elektron ışınım lambası) teknolojisi çok uzun yıllara dayanan araştırma ve geliştirme çalışmalarız neticesinde geliştirdiğimiz ; 360 derece ışıma yapabilen, çok geniş alanlarda aydınlatma yapabilecek yüksek ışıma gücüne sahip, tungsten flamanlı lambalarla kıyaslandığında bu lambaların 100w lık bir tüketim ile verebildiği aydınlatma gücünü ortalama 2-4 wattlık bir enerji tüketimi ile sağlayabilen , yaklaşık 10 yıl çalışma ömrüne sahip, her türlü ortamda çalışabilen enerji tüketimi düşük aydınlatma üniteleridir.

o zamanda Yuh okadada olur Mu? diyeceksiniz

Aziz Yıldırım Fb Stadının Işıklandırmasını Böyle yapılınca herkez inanır.

Biraz Daha Sabır Hamsi arakadaşa elektrik faturası gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 20 Ocak 2009; 22:40:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

petekleri kapatınca üçte bir oranda tasarruf sağlamak gibi bir saçmalık olmaz kardeşim nereden çıkarıyorsunuz bunu?evin diğer bölümleri soğuk olduğu için kombi devamlı devreye girecek... ha kel hasan ha hasan kel hesabı... tasarruf yaparsın belki ama anlattığın gibi değil olay... günlerce petek kapatıp sayaç takip ederek uğraştım ben...

Walla tasarrufu çatır çatır yapıyorum. Kombi ev ısısını ölçmüyorki dönen sıcak suyun ısısını ölçüyor. Daha az petekten dolandırırsan daha kısa sürede ısınır ve devreden çıkar. Sayaç takip etmekle olmuyor o işler mantığını bildin mi herzaman sonuç alırsın. Hiçte kel alaka değil ben olayı çok iyi biliyorum merak etme sen benim işimin bir bölümü bu zaten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: selkarabag

1 haftadır izliyoruz

Olsun sorular güzel ama

TS 825'e göre
    150 watt ampulle 2 m2 odayı ancak ısıtırsın.

Bence kimsenin problemi 2m2'yi ısıtmak değil evlerini ısıtmak.

Benim itirazım herkes bir şey satıyor veya alıyor ama hiç kimse satılanı bilmeden satıyor.

Sonrada fazla soru sorunca cevap veremeyip seni aşağılıyor.

ben mi seni aşağıladım

walla kawgada söylenmez çalışmadığı yerden soran sensin

Eninde Sonunda Alacaksın Vectayıdmedi Deme
    Kurt Düştü Bir kere İçine

ARKADAŞIM BEN BU NOTUNA CEVAP YAZMIŞTIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

quote:

Orjinalden alıntı: oaston

quote:

oaston arkadaşım şimdi bi fikir jimnastiği yapalım...
    100m2 bir evim var ve 12 m2 iki oda ve bir tane de 20 m2 salon devamlı ısıtmamız lazım bunun için 300w+300w+500w bir ısıtıcı almamız lazım. dümdüz bir hesap yapsak maksimum 1100w x 24saat x 30gün x 25kuruş = 1100x24x30x,25=198 ytl yapar... bak maksimum bu daha yukarısı olamaz hesap ortada cihazların çektiği elektirik maksimum 1100w/saat 24 saat yanıyor ve 30 gün...
    doğalgaz için çok daha fazlasını vereceğine eminim.soru burada az yakacağız ama ısınabileceğizmi.takmışsınız bi az yakar tasarruf eder lafına...

Cevabını kendin vermişsin arkadaşım. Koyu renkle imgeledim.. Vecta kesinlikle fiyaskodur. Eğer değilse yüzyılların termodinamik kanunları tarihe karışıp "Türk ısı kanunu" literatüre geçecek ve ülkemiz 10 yıl içinde en az Almanya seviyesine gelecek demektir. Keşke olsa...

Bence vekta; nobo ve beha konvektor ısıtıcıların benzer ozelliklerine sahip fakat bundan farklı oldugunu yeni bir bulus ile geldigini hissettirmeye calısıyor olay bu reklamınıda bizleri, son olarak UFO ve TSE yi kullanarak cok guzel bir sekilde yaptılar simdi grei paraları saymak kalacak oda isin en zor kısmı olacak...

VEKTA bahsettiğin ürünlerle tamamen alakasızdır. AMA UFO ve TSE'yi kullanma olayı konusunda sonuna kadar haklısın

• quote:

quote:

petekleri kapatınca üçte bir oranda tasarruf sağlamak gibi bir saçmalık olmaz kardeşim nereden çıkarıyorsunuz bunu?evin diğer bölümleri soğuk olduğu için kombi devamlı devreye girecek... ha kel hasan ha hasan kel hesabı... tasarruf yaparsın belki ama anlattığın gibi değil olay... günlerce petek kapatıp sayaç takip ederek uğraştım ben...

Walla tasarrufu çatır çatır yapıyorum. Kombi ev ısısını ölçmüyorki dönen sıcak suyun ısısını ölçüyor. Daha az petekten dolandırırsan daha kısa sürede ısınır ve devreden çıkar. Sayaç takip etmekle olmuyor o işler mantığını bildin mi herzaman sonuç alırsın. Hiçte kel alaka değil ben olayı çok iyi biliyorum merak etme sen benim işimin bir bölümü bu zaten

hayatta uzak durduğum ve inanmadığım tek tip insan vardır o da ben biliyorum bu işin içindeyim deyip duran insanlar...
    sayaç takip etmekle nasıl olmuyormuş ne yaktığını görüyorum orada zaten benim görmediğim şeylermi görüyorsun "bildiğin" için?
    kombi ev ısısını ölçmüyor ama evin bütününde daha fazla soğuk oda olduğu için o su daha çabuk soğuyor kombi devreye giriyor.valla bilmeden sallıyorum ben bildiğim birşey yok... iyiki bilmiyorum...

• quote:

quote:

quote:

100m2 bir evim var ve 12 m2 iki oda ve bir tane de 20 m2 salon devamlı ısıtmamız lazım bunun için 300w+300w+500w bir ısıtıcı almamız lazım. dümdüz bir hesap yapsak maksimum 1100w x 24saat x 30gün x 25kuruş = 1100x24x30x,25=198 ytl yapar... bak maksimum bu daha yukarısı olamaz hesap ortada cihazların çektiği elektirik maksimum 1100w/saat 24 saat yanıyor ve 30 gün...
    doğalgaz için çok daha fazlasını vereceğine eminim.soru burada az yakacağız ama ısınabileceğizmi.takmışsınız bi az yakar tasarruf eder lafına...

Cevabını kendin vermişsin arkadaşım. Koyu renkle imgeledim.. Vecta kesinlikle fiyaskodur. Eğer değilse yüzyılların termodinamik kanunları tarihe karışıp "Türk ısı kanunu" literatüre geçecek ve ülkemiz 10 yıl içinde en az Almanya seviyesine gelecek demektir. Keşke olsa...

arkadaşım ne fiyaskodur kim kullandı fiyasko oldu çıkmadan?neyin cevabını verdiğimi neye göre verdiğimi belirtmezsen sende ufo satıcısısın kusura bakma ama.almayın ne olur almayın be ne ya?

bu arada bence çok başarılı olacak ürün temenni söyleyeceksek.neden mi.bırakın termodinamik yasasını watı saati bilmemneyi.çıkmadan birileri bu kadar telaş yaptıysa piyasaya çıktığında ne olacak kimbilir.ben iyice ümitleniyorum yazılanları okuyunca.bu kadar belli edilmez ama bu kadarı da fazla...

Topicin canlılığından iyi takip edemiyorsun sanırım ilk yazımda "ufo ve vecta için al birini vur ötekine" yazımı atlamışın. Anlıyacağın hiçbişeyci değilim. Keşke "erke dönergeci" de başarılı olsaydı da ülkemiz ihya olsaydı.. Ama neyazıkki yurdumuzda şimdiye kadar gördüğümüz tek şey "ŞARLATANLIK"..

• ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ YAZIMA ve SORULARIMA CEVAP VEREBİLECEK yada YORUM YAPABİLECEK BİRİLERİ VARMI ?
    quote:

1-Cihazın Ömrü kaç yıl ? ( mesela Infrared 3000 saat veya 6000 saat, klimanın 10 yıl gibi ) GARANTİSİ DEĞİL ÖMRÜ KAÇ YIL? YEDEK PARÇA FİYATLARI ?
    2- VECTA niye sadece Infrared ile kıyaslama yapıyor
    3- Klima veya Yağlı radyatörler ile ilgili test raporu var mı?
    4- Veya yukarıdakilerden daha tasarruflu olan Inverterlı klima veya gelişmiş termostat ve kontrol sistemi olan konvektör panellerle niye kıyaslanmamış
    5-VECTA satıcısı 15 gündür 22 YTL yakar diyor. Sen veya bir başkası buna cevap veya uyarı yapmıyor. Bu kadar yakmaz diye? Şimdi rakamlar ortaya çıkınca o arkadaşa inandınız mı diyorsun. Bu söylemi kime zarar verdi ?
    6-Bana bugüne kadar benim yoğurdum ekşi diyen bir esnaf gösterebilirmisin?
    7-Sen kaç yıldır bu cihaz ile ısınıyorsun ?
    8-İçinde gaz varmı varsa ne gazı var sağlığa zararlımı, klimada kullanılan gazlarla benzerlik gösteriyormu?
    9-Eğer gaz var ise ve klimadaki ile benzerlik gösteriyorsa ne sıklıkta gaz dolumu gerekecek ( Çünkü klimalarda gaz dolumu var )
    9- TSE raporu ile belgelendi diyorsun Peki bunu da cevaplarmısın?

2 m2 oda var ve TS 825'e göre ( Binalarda ısı yalıtım yönetmeliğine göre İstanbul bölgesi için 65 watt/m2 ısı ihtiyacı ) Bu odanın ihtiyacı 130 watt ve ben bu ısıtmayı
    -2 adet 75 Watt'lık ampul ile burayı ısıtsam ne tüketirim 150 watt ( Ki sısıtır)
    -kendim ısıtmaya çalışsam ısıtırım ama istenilen seviyede olurmu bilemem çümkü insan vücudun ğrettiği ısı 125 watttır.
    -Vecta markalı 800 watt'lık ısıtıcınla ne tüketirim 800 Watt / 300 Wattlıla 300 watt
    - 3000 wattlık infrared ile 3000 Watt 1600 watt ile 1600 Watt
    - 2500 Watt'lık Yağlı radyatör ile 2500 Watt
    gibi devam eder.

Sence en tasarruflu olan yukarıdakilerin hangisidir ? İnsan vücudu o zaman İnsan vücudu 800'de bir VECTA dan daha tasarruflu mu ?

BAYTEK VECTA yalan söylemiyor ama 10 m2 odaya gidip Oda sıcaklığına hassasiyetli termostatı olmayan ve ihtiyaç fazlası Infrared ısıtıcıyla kıyaslama yap tabiki % 80'e varan tasarruf ortaya çıkar. Çalışam prensipleri farklı cihazlarla bu olur.
    VECTA'cı arkdaşlar birde klima veya yağlı radyatörlerle olanı yayınlasarya.

YANİ ELMA İLE ELMA Karşılaştırılırsa daha iyi olur.

ÇÜNKÜ VECTA'yı Infrared ile karşılaştırmak Elma ile Armudu karşılaştırmaktır.

BAYTEK firmasının emeğine saygım var. INFRARED Isıtıcya göre İyi bir şey yaptılar belki ama reklam pompalamasıyla abartmaya gerek yok.

Bir odanın izolasyonu ve bulunduğu şartlar Enerji tüketimini belirler.
    Isı kaybın ne kadar az ise o kadar az enerjiye ve kurulu cihaz gücüne ihtiyaç vardır.

Bazı avrupa ülkelerinde hatta en soğuklarında dahi kullanılan güçleri bilseniz şaşırırsınız.
    Bu 800 Watt ile 16 m2 veya 35 m2 ısıtılamaz demek tezini çürütebilir ama izolasyon en önemli faktör.

Ayrıca eğer Patentte adı geçen gazı kullanıyorlarsa. Bu gaz gelişmiş ülkelerde Ozon tabakasına zarar verdiği için yasaklanmış olan bir üründür. ingilizce wikipedi de 01.01.2010 yılında Amerikada yasklanıyor.

Felsefe:
    Herkes bir elektrikli ısıtıcı yapabilir. Ama önemli olan ısıyı ve enerjiyi ne kadar iyi kontrol edebiliyorunuz.

VECTA Şu an gündemde olan INFRARED ısıtıcıların üzerinden reklam yapıyorlar.

Çözümsüzlükteki çözüm Infrared ısıtıclar, termostatı ( gerçekten ) olan her cihazdan fazla enerji tüketir.

Bildiğim kadarı ile INFRARED ısıtıcılardaki ( Sağlıksızlığını söylemiyorum bile ) termostat sadece zamanlayıcılı bir açam veya kapama. Oda sıcaklığına duyarlı bir termostat yok.
    Yağlı radyatörlerdeki ise cihazın içindeki yağ termostatı.

Tüm arkadaşlar elektrikli ısınma konusunda dikkatli ve ihtiyacınıza göre ürün seçimi yapın lütfen.

Infrared ile olan karşılaştırma değilde yağlı radyatör ve klima ile olan tüketim değerlerini merak ediyorum.

• quote:

quote:

Isıtıc tipi ayırt etmeksizin saygıyla yazıyorum
    vecta,Infrared ısıtıcı, Yağlı radyatör, Klima, qaurtz soba veya buna benzer ısıtıcı alacak kadar zengin değilim.

Ayrıca teknolojisi veya ekonomik ömrünün, işletme bakım maliyetinin ne olduğunu bilmeden ve bununla ilglili detaylı bilgiyi almadan ve analiz etmeden hele hele satıcısının dahi ürünle ilgili her türlü detayı bilmediği bir ürünü hiç almam.

Gerçekten Almak Ta zorunda değilsin kii.. Bunu Nerden çıkardın Serbest piyasa diye bir şey war. Ya Alırsın ya Bakarsın yada almazsın Zaten kışta bitiyor gerekte yok dersin seneye kadar çokk bilgili olur karşına o zaman çıkarım

sabah o hay rola yarın şirket etelefonlarını alırsın telefon edip öğrenirsin.

• Beyler nano teknolojiyi de nerede kullanmıslar bu urunde bir bilen yazsın bana. Baytek adlı bu sirket ileride uzun arastırmalar sonucu gelistirdigi dogalgaz kombi radyatorlerinide piyasaya surecek %40 tasarruflu oda nanoteknolojik simdi varolan petekleri atıp bundan taktırmalıyız demi? cunku %40 faturayı azaltıyor oyle diyor baksanıza... Ondan sonraki hedefse kombi olur heralde bi %60 nanoteknolojik tasarrufta ordan saglanır... Bu boyle surup gider birde bakmıssınız ev baytek alt yapısıyla dolmus... İste petekteki %40 tasarrufta neye gore yapacagı reklama gore mi? TSE ye yaptıracagı fi tarihli radyatore karsı kendi radyatorune mi yoksa demirdokum plus veya aluminyum radyatore gore mi? Simdi yazılan degerler hos nano teknoloji hos arge hosta tutanagı yok be kardesim....

Not: Radyator konusuna girmeyelim sakın ondan kesinlikle cıkamyız hem baytekin reklamı uzar hemde bir birimizi uzmeye devam ederiz. Radyator konusu ilerisi icin bir ornek sadece... Ampulleri es geciyorum ve gunes enerji sistemlerini hic acmıycam onlar zaten Avrupanın en dandik ulkelerinde aktif bi biz gunes enerjisiyje sadece sıcak su uretirken adam ev icin ısıtma amacalı kullanıyor elektrik uretiyor oraşarda sınıfta kalmısız zaten....

• quote:

quote:

quote:

hayatta uzak durduğum ve inanmadığım tek tip insan vardır o da ben biliyorum bu işin içindeyim deyip duran insanlar...
    sayaç takip etmekle nasıl olmuyormuş ne yaktığını görüyorum orada zaten benim görmediğim şeylermi görüyorsun "bildiğin" için?
    kombi ev ısısını ölçmüyor ama evin bütününde daha fazla soğuk oda olduğu için o su daha çabuk soğuyor kombi devreye giriyor.valla bilmeden sallıyorum ben bildiğim birşey yok... iyiki bilmiyorum...

Kimseye birşey inandırmak zorunda değilim. Sayacı değil direkt faturayı takip ediyorum. Laf salatasından ziyade mantık ve teknik konuştururum. Eğer sonuç alamıyorsan tesisatının mühendisliğini ve yalıtımını sorgula bence. Kapalı devre boruları evin içinde dört mü dolanıyor da soğuyacak Kapattığın peteğin tesisatında da sirkülasyon olmayacağına göre oradaki soğukluk mevcut ısıtmanı etkilemeyecektir doğal olarak. Şu yazdığın komedi açıklamanı bir daha oku ondan sonra sigaranı tüttür istersen.. Doğru söylediğin tek birşey var o da "bu konuda birşey bilmediğin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 20 Ocak 2009; 23:00:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım ne fiyaskodur kim kullandı fiyasko oldu çıkmadan?neyin cevabını verdiğimi neye göre verdiğimi belirtmezsen sende ufo satıcısısın kusura bakma ama.almayın ne olur almayın be ne ya?

bu arada bence çok başarılı olacak ürün temenni söyleyeceksek.neden mi.bırakın termodinamik yasasını watı saati bilmemneyi.çıkmadan birileri bu kadar telaş yaptıysa piyasaya çıktığında ne olacak kimbilir.ben iyice ümitleniyorum yazılanları okuyunca.bu kadar belli edilmez ama bu kadarı da fazla...

Topicin canlılığından iyi takip edemiyorsun sanırım ilk yazımda "ufo ve vecta için al birini vur ötekine" yazımı atlamışın. Anlıyacağın hiçbişeyci değilim. Keşke "erke dönergeci" de başarılı olsaydı da ülkemiz ihya olsaydı.. Ama neyazıkki yurdumuzda şimdiye kadar gördüğümüz tek şey "ŞARLATANLIK"..

o zaman kombi bayisisin...
    neyse önemli değil neci olduğun da ben şeyi anlamıyorum.hadi ben de dahil birçok insan bu tür bir devrim olsun istiyoruz az para verip ısınabilmek derdimiz olması lehimize de olmaması size ne kazandıracak o kısımda takıldım ben.ha dersinki öyle bir amaç yok.yazarsın bir kere fikrini tamam eyvallah.bakıyorum daha bu topicle foruma üye olmuş tipler vay efendim olmaz bu sakın kanmayın aman ha falan filan1500 tane aynı tür mesaj.anladık yahu....ee?sana mı düştü tasası.şarlatanlıksa bakmam yüzüne bir daha olur biter almak zorundamıyım takip ediyorsam? bu kadar ısrar olunca firma yetkilisi telaşa düşmüş forum forum geziyor izlenimi alıyorum ben tarafsız bakınca...

• ARKADAŞLAR SON 2 SAYFA DA HEP İNSANLAR BİRBİRİYLE UĞRAŞMIŞ.
    NE GEREĞİ VAR BURADA KİMSE KİMSEYE KENDİ FİKRİNİN DOĞRULUĞUNU KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞMAK ZORUNDA DEĞİL.
    MAKSAT BİLGİ PAYLAŞIMI OLSUN DİDİŞMEK DEĞİL.
    SEVİYE DÜŞÜN CE KALİTE DÜŞER UNUTMAYIN.......
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kimseye birşey inandırmak zorunda değilim. Sayacı değil direkt faturayı takip ediyorum. Laf salatasından ziyade mantık ve teknik konuştururum. Eğer sonuç alamıyorsan tesisatının mühendisliğini ve yalıtımını sorgula bence. Kapalı devre boruları evin içinde dört mü dolanıyor da soğuyacak Kapattığın peteğin tesisatında da sirkülasyon olmayacağına göre oradaki soğukluk mevcut ısıtmanı etkilemeyecektir doğal olarak. Şu yazdığın komedi açıklamanı bir daha oku ondan sonra sigaranı tüttür istersen.. Doğru söylediğin tek birşey var o da "bu konuda birşey bilmediğin"

salata da sevmem...
    bir yandaki oda soğuksa aynı oda daha fazla enerji ile ısınacak.tasarruf olmaz demedim bay salata yapmayan arkadaşım o dediğin kadar olmaz dedim farkındaysan...valla arkadaşım biliyosunda bunları söylüyorsan durum daha vahim zaten.ben bilmediğimi söyledim o açıdan bir sorun görmüyorum...

• Bak ilkerinanc arkadasım senle sahsi yazısmıycaktım ama tamda burda insanların kandırıldıgını ima etmeye calısıyorum ben 126 ytl verceksin 25 m² odayı ısıtmak icin diyorum reklam inandırıcı degil acıklamalar yok yada yetersiz zaten dogalgaz milleti uzmus birde burdan darbe almasın istiyoruz anlıyrosun beni dimi? Bir ay icerisinde 300 kusur YTL ilk alımda ve 120 kusurde ısınması sonucu 450-500 YTL harcanacak il ayda birde 22 derece isi da tatmin edici bile gelmeyebilir bazı arkadaslara.... Benim burdaki maksadım reklamın yarattıgı o toz pembe(20 YTL ile 1 ay ısınma) havayı dagıtıp arkadaki sisli ve ticari zeka ile ortulmus gercekleri forumdaki arkadaslara izah etmeye calısıyorum bunda da ne kadar basarılı olunur onuda gorucez. Simdi 300 kusur ver 1 ay sonra 120 kusuru ver sıcagı sıcagına kımse kotu demiycek ama uzun vadede bununda bos bir pazarlama taktigi oldugunu herkes er yada gec anlıycak mesele bundan ibaret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muslum7

ARKADAŞLAR SON 2 SAYFA DA HEP İNSANLAR BİRBİRİYLE UĞRAŞMIŞ.
    NE GEREĞİ VAR BURADA KİMSE KİMSEYE KENDİ FİKRİNİN DOĞRULUĞUNU KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞMAK ZORUNDA DEĞİL.
    MAKSAT BİLGİ PAYLAŞIMI OLSUN DİDİŞMEK DEĞİL.
    SEVİYE DÜŞÜN CE KALİTE DÜŞER UNUTMAYIN.......

Ama ne? Arkadaşlar kimse kimeye ürünü zorla satamaz; kimsenin elinde de istemediği ürün kalmaz. Kimse kimsenin velisi de değil; "o bilemez ben onun yerine kara veririm" diyecek hali de yok kimsenin. Ha bu deneme iade sırasında yakılan benzin-yol veya zaman harcama masrafını da kimse kimsenin adına ödeyecek değil herhalde? Herksein kendi bileceği iş. Herkes dener, görür, yazar sakin olun...Memnun olan kullanır memnun olmayan da yazar geri verir. Kimsenin kimseye zoru yok yani...

• @ilkerinanç arkadaşım,
    Salata sevmiyorum diyorsun ama maşallah laf yetiştirmekte de üzerine yok Neyse merakını gidereyim ısıtma-soğutma sistemlerinde enerji tasarrufu sağlayan kimyasallar üzerine çalışan bir firmada mühendisim. Tasarrufun olacağını ama o kadar olmayacağını belirtmişin. Çok uzatmak istemiyorum daha öncede söylediğim gibi kayıpları(tesisat-yalıtım-kombi bakımı) azaltırsan o kadar tasarruf oluyor emin olabilirsin
  • Arkadaslar bir haftadan beri takip ediyorum forumu naçizane elektrik konusunda lisans egitimi görmüş biriyim.
    Artık dayanamadımda yazıyorum
    İnanıpta alacaksanız bu aleti hayırlı ugurlu olsun hepinize.
    Resmen adamlar bişeyleri gizliyor gibiler (neden acaba) madem bu kadart tasarruf yapıyor bu meret tvler ve tüm basın ve dünya bundan bahsediyor olurdu haaa diyelimki kıskanıyorlar ..
    Allah için bu şirket ikitane aynı şartlarda dış mekanda ikitane oda yapardı ve birine kendi ürününü diyerinede isteyen istediği ürünü koyardı ve test ederlerdi..
    neden açıkca yapmıyorlar madem bu alet süper kaybedecek neleri var aksıne ufo gibi bir firmayı yani en büyük rakıplerini silecekler..ve dünyayı sallayacaklarken.......:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DobloDoblo -- 20 Ocak 2009; 23:21:01 >
  • ARKADAŞLAR BEN ALDIM BUGÜN VE ŞİMDİ SİZLERE DEĞERLERİ VERECEĞİM 5 DAKİKA MÜSAADE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

Bak ilkerinanc arkadasım senle sahsi yazısmıycaktım ama tamda burda insanların kandırıldıgını ima etmeye calısıyorum ben 126 ytl verceksin 25 m² odayı ısıtmak icin diyorum reklam inandırıcı degil acıklamalar yok yada yetersiz zaten dogalgaz milleti uzmus birde burdan darbe almasın istiyoruz anlıyrosun beni dimi? Bir ay icerisinde 300 kusur YTL ilk alımda ve 120 kusurde ısınması sonucu 450-500 YTL harcanacak il ayda birde 22 derece isi da tatmin edici bile gelmeyebilir bazı arkadaslara.... Benim burdaki maksadım reklamın yarattıgı o toz pembe(20 YTL ile 1 ay ısınma) havayı dagıtıp arkadaki sisli ve ticari zeka ile ortulmus gercekleri forumdaki arkadaslara izah etmeye calısıyorum bunda da ne kadar basarılı olunur onuda gorucez. Simdi 300 kusur ver 1 ay sonra 120 kusuru ver sıcagı sıcagına kımse kotu demiycek ama uzun vadede bununda bos bir pazarlama taktigi oldugunu herkes er yada gec anlıycak mesele bundan ibaret...

quote:

1- Kaloriferli ısıtma sisteminde; Isı kontrol altına alınamaz ve animasyonda görüldüğü gibi ısı ilk önce odanın üst kısmını ısıtır, ardından alt kısma doğru soğuk hava
    akımı başlar ve odanın içindeki oksijeni kullanır. Odanın alt kısımını 20°C derece ısıtmak için ise daha çok enerji tüketmek gerekir.
    2- Tabandan kablo ile ısıtma sisteminde; Animasyondaki gibi ilk önce ısı tabandan tavana doğru soğumaya başlar.
    Bu ısıtma sisteminde de ısı kontrol edilemez. Kuruluş ve işletim maliyeti çok yüksek olduğundan dolayı pek çok yerde tercih edilmemektedir.
    3- Infrared ısıtma sisteminde ise; Diğer ısıtma sistemlerinin tam tersine odanın üst kısmından alta doğru ısınma başlar.
    Sadece ısıtılması istenen yere yönlendirilir. Isıtıcı çalışmaya başladıktan 27 saniye sonra tam perfomans ısıtma başlamış olur.
    Bu sayede işletim maliyeti çok düşer. Üzerinde bulunan ısı ayar termostatı sayesinde ekstra tasarruf sağlar.
    Isıtılması problemli olan yerlerden iki örnek verelim;
    1000 m² kapalı alan, 5m tavan yüksekliği ve ısı kaybı çok olan bir imalathane`de kuruluş maliyeti 20-50 kat ucuz,işletme
    maliyeti 10-30 kat ekonomiktir.
    Camilerde ise kuruluş maliyeti, caminin durumunu, kurulacak sisteme bağlı olarak 50-100 kat daha ucuz,
    işletme maliyeti ise sistem amaca yönelik kullanılacağından 100-150 kat daha ekonomiktir.

http://www.ufotr.com/Sayfalar.aspx?KatID=D31ZL3BIB2V0S3LOY3VFS3LOL3BI&SayfaID=D31ZL3BIB2V0S3LOY3VFS3LOL3IF
    buyur güzel kardeşim bu da ufonun kendi sitesinden iddialar.ama peynir ekmek gibi satıyor ufolar niye kimse olurmu yokya falan demedi ufo bu iddiaları yaparken? ya bu iddialar doğru çıkarsa kimin aleyhine diğer satıcılar haricinde?iddia doğru değilse salak da değiliz salak mı zannediyorsunuz bizi yoksa siz?niye kandırıldığımı bile bile gidip alayım?hakaret algılamaya başlayacağım bir yerden sonra artık...

• quote:

@ilkerinanç arkadaşım,
    Salata sevmiyorum diyorsun ama maşallah laf yetiştirmekte de üzerine yok Neyse merakını gidereyim ısıtma-soğutma sistemlerinde enerji tasarrufu sağlayan kimyasallar üzerine çalışan bir firmada mühendisim. Tasarrufun olacağını ama o kadar olmayacağını belirtmişin. Çok uzatmak istemiyorum daha öncede söylediğim gibi kayıpları(tesisat-yalıtım-kombi bakımı) azaltırsan o kadar tasarruf oluyor emin olabilirsin

ya evet hı hı tamam...anlıyorum oldu..tabi...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.