Bildirim
Bayramlaşma Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Salla gitsin sen ataistleri. Çoğu bölümde editörler kutlama konuları açtı. Konudışındada vardı ama sonlara kaydı. Sen çok geciktin sanırım.
İyi bayramlar sanada. -
quote:
Orijinalden alıntı: PiLeLe
Salla gitsin sen ataistleri. Çoğu bölümde editörler kutlama konuları açtı. Konudışındada vardı ama sonlara kaydı. Sen çok geciktin sanırım.
İyi bayramlar sanada.
Yok ana sayfaya felan yazılmıyor onu diyorum Teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: usnn
quote:
İyi bayramlar sanada.
Yok ana sayfaya felan yazılmıyor onu diyorum Teşekkürler...
Gereği yok herkes kendi hayatında çevresinde eşi dostu akrabasıyla kutlar olur biter. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
quote:
Orijinalden alıntı: usnn
quote:
İyi bayramlar sanada.
Yok ana sayfaya felan yazılmıyor onu diyorum Teşekkürler...
Gereği yok herkes kendi hayatında çevresinde eşi dostu akrabasıyla kutlar olur biter.
Ozaman eşimiz dostumuz arasında muhabbet eder tartışır yazışırız'a gidiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X