Şimdi Ara

BAYRAMI EVİNDEN ÇOOOK UZAKTA GEÇİRENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. ben istanbulluyum ama muğladayım çünkü pazartesi finaller başlıcak, bir sürüde ödev var ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram KOYDU BEE belki benim gibi olanlar vardır bizde dh birleşiriz saygılar

• kardeş her şeyimiz aynı. bende antepliyim ama kütahyadayım dediğin gibi bayramdan sonra finaller war ve ben onun için gidemedim.benimde ailemen ayrı geçirdiğim ilk bayram.hele kurban bayramı çok kötü oluyo.millet kurban keserken bi şeylerle uğraşırken sen sadece camdan bakabiliosun
  • aynen öyle Allahtan internet var oda olmasa tam bunalım
  • napalım kardeş sağlık olsun. ama bugün kimsesizlerin durumnu çok iyi anladım.birilerinin gelmesinin bekliyorlar ama bi tane bile gelenleri yok. kardeş hangi bölümdü. birinci sınıfmı????
  • kimsesizler konsunda sana katılıyorum dün gece kimsesizler okulunun önünden geçer ken bende onu düşünmüştüm muhasebe 3. sınıftayım sen???
  • ftr 1.sınıf
  • hııım daha ilk sene çooook koyar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama derslerden kalmak daha çooook koyar
  • benimde ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. insan arıyo be
  • Bende aynı durumdayım.İnternet sağolsun kendimi boşlukta hissetmiyorum.
  • aramazmı annemizin yemekleri daha ÖTESİ VARMIII SÖYLEYİN VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Bende aynı durumdayım.İnternet sağolsun kendimi boşlukta hissetmiyorum.

ADSL arızalandığında halini düşünemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Bende aynı durumdayım.İnternet sağolsun kendimi boşlukta hissetmiyorum.

ADSL arızalandığında halini düşünemiyorum...

ADSL kullanmıyorum

• YAF ARKADAŞLAR İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİN 4. SINIFINDAYIM HEM DE ELEKTRONİK MÜH. NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BU BÖLÜMDE ARKADAŞLARI OLANLAR BİLİRLER.... YAF BİZ 4 OLDUK SIKIŞTIK GİTMİYORUZ DA 1. SINIF ADAM NİYE MEMLEKETİNE GİTMEZ ANLAYAMIYORUM FALLA....
  • YAF EV ARKDAŞIDA YOK ACABA APT. DEKİ DAİRELERİ TEK TEK GEZİP BAYRAMLARINI KUTLASAM MI? NASIL OLUR? TAM SÜPER OLUR MU? TATLI İKRAM EDEN OLURSA HELE BİR DE GEL Bİ YEMEK YİYELİM DİYEN OOOOOOOOOOOOOOOOO TAM SÜPER OLACAK
  • aynı durumdayım. finaller ve ödevler yüzünden istanbulda olmak varken izmirdeyim şuanda. kötü bir his. bir ara vermek fena olmazdı halbuki..
  • vallah şöyle kavurma olcak ne iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.