Şimdi Ara

Bayram üstü Körfez'den Bursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Feribotlar iptal olmuş.Bu gece Bursa ya geçecektim.Bayram üstü körfez trafiği nasıl oluyor?Gece 2 de falan çıksam rahat olur mu?

• Feribotlardan kastın yenikapı bursa mı?

yoksa marmara denizinde şehirler arası sefer yapanların hepsi mi?
  • Yenikapı-Bursa...... Yenikapı Yalova lar iptal olmuş.Muhtemelen bu havada Bursa da iptal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbaran -- 26 Eylül 2008; 16:03:20 >
  • Anladım, yalnız şu da var, oradaki trafik mecburen izmit üzerinden yalovaya geçmeye çalışacak.Ayrıca bundan 1 ay kadar önce topçular yalova arasında yol çalışması vardı.

yazın sadece pazar günleri yalova istanbul dönüşü bile eziyet oluyodu benim için.yalnız yoğunluk o zamanlar sadece istanbula doğru, yalova merkez-topçular arasında oluyordu.ondan sonra izmite kadar sadece karamürsel merkez ve gölcük merkezde trafik ışıkları sebebiyle sıkıntı oluyordu.

yine dönüş için de aynı problemleri yaşıyordum.
    ben tatil başlangıcı ya da tatil bitimi hiç yola çıkmadım.o yüzden bilemiyorum.1 gün önce 1 gün sonra çıkmak daha mantıklı.

ancak gideceğin yol kısa mesafe.ayrıca yolun sadece belirttiğim kesiminde sıkıntı olur, o da olursa.

bir de istanbul izmit arası yol şeritleri ve yol zemini berbattır.mümkün olduğunca yavaş ve dikkatli gitmeni öneririm.

sen dikkatli olursun ama karşından gelen bazen insan! olmayabiliyor...

hayırlı yolculuklar

• bilgilendirmen için teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Anladım, yalnız şu da var, oradaki trafik mecburen izmit üzerinden yalovaya geçmeye çalışacak.Ayrıca bundan 1 ay kadar önce topçular yalova arasında yol çalışması vardı.

yazın sadece pazar günleri yalova istanbul dönüşü bile eziyet oluyodu benim için.yalnız yoğunluk o zamanlar sadece istanbula doğru, yalova merkez-topçular arasında oluyordu.ondan sonra izmite kadar sadece karamürsel merkez ve gölcük merkezde trafik ışıkları sebebiyle sıkıntı oluyordu.

yine dönüş için de aynı problemleri yaşıyordum.
    ben tatil başlangıcı ya da tatil bitimi hiç yola çıkmadım.o yüzden bilemiyorum.1 gün önce 1 gün sonra çıkmak daha mantıklı.

ancak gideceğin yol kısa mesafe.ayrıca yolun sadece belirttiğim kesiminde sıkıntı olur, o da olursa.

bir de istanbul izmit arası yol şeritleri ve yol zemini berbattır.mümkün olduğunca yavaş ve dikkatli gitmeni öneririm.

sen dikkatli olursun ama karşından gelen bazen insan! olmayabiliyor...

hayırlı yolculuklar

• İki gün önce İstanbuldan Bursaya döndüm.. İstanbula da 6 7 gün önce gitmiştim yine Bursadan..

Feribota binmedim ikisinde de körfezden dolaştım.. Giderken de gelirken de gölcük-yalova arasında özellikle şehiriçi geçişlerde yol çalışması mevcuttu.. Üç şerit olan yol (sahil kesimi) birisi sıfır asfaltlanarak iki şerite düşürülmiş ve baya daralmış.. Buyüzden kısmen de olsa kamyon arkasında gittim.. Sıkıntı yaratacak tek yer bana göre Yalova Gölcük arasıdır.. Gece 2 de çıkıcam diyorsanız çok önemli bir olay olmadığı sürece yolların iyi olacağını söyleyebilirim..

Bir de havalar bu aralar baya kötü.. Özellikle sahil kesiminde ve E5 ten gelicekseniz Gebze taraflarında özellikle dikkatli olmanızı öneririm.. E5 kadar kötü bir yol hayatımda görmedim.. Özellikle Viyadüğe gelirken.. Kaç kez geldim her gelişimde yol çalışmalarının bitmediğini görüyorum.. Türkiye'nin en yoğun kullanılan yolunun bu durumda olması gerçekten büyük ihmalkarlık.. Otoban işliyor diye E5 i gözden çıkarmışlar anlaşılan..

• arkadaşlar teşekkür ederim.sorun çözüldü .şu an feribottayım.hava düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet de beleş
    oh

sömür

hayırlı yolculuklar :)
  • oh deniz havası güzeldir şimdi
  • quote:

internet de beleş
    oh

sömür

feribotta wireless mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper83

quote:

internet de beleş
    oh

sömür

yenikapı bursa

yalova pendik hatlarında kablosuz internet var :)

yenikapı yalova hattında da olması lazım :)
  • quote:

quote:

internet de beleş
    oh

sömür

olmazmı hemde 2048 di galiba

pendik yalovada arabadan çekmiyor ama yukarı oturma bölümüne çıkmanız lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

internet de beleş
    oh

sömür

olmazmı hemde 2048 di galiba

pendik yalovada arabadan çekmiyor ama yukarı oturma bölümüne çıkmanız lazım

uzunca bir süre feribota bineceğimi sanmıyorum ama binersem bu topiği hortlatırım :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.