Şimdi Ara

Bayram Parasını Nasıl Kabul Ediyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam tüm sülale toplancak büyük ihtimal harçlık 3-5 bişi atıcaklar ama utangacım biraz nasıl kabul ettiniz paraları
    yaş 17

hep aynı numarayla alıyorum ayıp oluyor yok dayı yok lazım değil yok valla sağol tamam dayı sağol diyerek alıyorum, direk alırsam ayıp olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

Akşam tüm sülale toplancak büyük ihtimal harçlık 3-5 bişi atıcaklar ama utangacım biraz nasıl kabul ettiniz paraları
    yaş 17

hep aynı numarayla alıyorum ayıp oluyor yok dayı yok lazım değil yok valla sağol tamam dayı sağol diyerek alıyorum, direk alırsam ayıp olur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim de al iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu para ne lan it oğlu it diyip suratına çarpıyorum sonra istediğim meblağı söylüyorum ve veriyorlar.5 milyar oldu şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

Akşam tüm sülale toplancak büyük ihtimal harçlık 3-5 bişi atıcaklar ama utangacım biraz nasıl kabul ettiniz paraları
    yaş 17

Teşekkür ederim de al iste

hocam biraz paraya aç gibi olmaz mı direk para bekler gibi nese dediğinizi yapıcam bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Bu para ne lan it oğlu it diyip suratına çarpıyorum sonra istediğim meblağı söylüyorum ve veriyorlar.5 milyar oldu şuanda

• Bisi demiyom alıyorum

• "Ya xxx gerek yok ya valla bak" derim o da üsteleyince elimi uzatırım ve cukankta puksta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUGÜN BOYKOT İÇİN NE YAPTINIZ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direk sağolasın diyorum ve kaçıyorum.
  • 26 yasindayim ananeme soyledim bu sene harclik varmi diye ama vermedi esya almis kendine

• İlk ben davranıp parayı istiyorum sonra bişey demeden dönüp gidiyorum.
  • parayı alıp kaç.hiç uğraşma bu işlerle.
  • yav parada vermiyolar hani lan param diyom sökülüyolar dene derim
  • paraları dökül şampiyon diyorum, odadaki herkesin cüzdanını alıp moonwalk yaparak olay yerinden ayrılıyorum.

• teşekkür ederim dayı
  • Valla ihtiyacım yok diyorum . "oğlum sen talabesin sana ondan verilir para " diyorlar verenler :D hoş verende iki üç kişi he :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

paraları dökül şampiyon diyorum, odadaki herkesin cüzdanını alıp moonwalk yaparak olay yerinden ayrılıyorum.

sesli güldüm
  • Şimdi aile var aile var.Mesela dayı,teyze,anane,dede falan olunca direk alıp sağol dayı gibisinden bir şey diyorum.Ama başkası olursa almak istemiyoruz o yüzden de gerek yok falan diyorum.Ama illa alınıyor o para.
  • Önce parayı alıp sonra hiç gerek yoktu diyorum, parayı geri alacak değil ya.

• istemem yan cebime koy

• Veren mi var teşekkür edeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.