< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
doktora değil o. doktora olsa yerimizde duramazdık. asistan olarak geçiyor. yani RESEARCH ASST. – PhD CANDID yazıyor. PHD bitirememiş. pensilvanya ünisinde master yapmış. amerika'da parası ile okumuş. ben 4000 pounda burslu okudum ingiltere'de yani kıyaslama için overseas öğrenciler o dönemde 30.000 pound ödüyorlardı :D bu gözlemime göre, bu ingilizce ile adam MIT'e phd adayı olarak girdiyse bile MIT bitiktir. sonuçta parasını verirsen girebiliyorsun :) istersen bana 40K pound at ben de MIT için phd kağıtlarımı göndereyim. sonuçta ben de master eğitimimi tamamlamdım. içindeki yazılım derken? füze yazılımları vs alman iken ... hangi yazılım? kontrol ünitelerini bile belli ki bu amerikalılardan almışlar. boşuna zorlamaya gerek yok. yani çip ürettin de yazılımını geliştirdin??? gerçi 16 milyon kodluk f16 kodlarının bizimkiler tarafından kırıldığı palavrası da ortalıkta geziyordu :) inandı millet yıllarca. en son da motor ürettik diyen birisi için "amerika'da görevini bırakıp türkiye'de motor üretiyor" vs dendi. baktım adam 2 sene amerika'da kalmış. geri kalanında Türkiye'de mimarlar odası ayarında, amerikan şubesinde kayıtlı biri olarak görünüyor. yani motor geliştirdiği falan yok. işte palavralar la ekmek gemisi yürümüyor. erbakan için de atılıp tutuluyorduç yok tiger motorlarını yapmış! yok leopardları yapmış lisansları ondaymış vs vs. gerçekler : 1870 model su motoru üreten gümüş motoru batırdı ki yıllarca devletin milyarlarca lirasını yedi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Mayıs 2025; 12:4:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam hiçbir zaman düzelmedi ki, ben kendimi bildim bileli bu ülkenin tarım, sanayi, hayvancılık ve adalet düzeni gibi konularda ileriye gittiğini görmedim, her geçen yıl daha da kötü oluyor hatta. Sözde görünen o ki bir savunma sanayiinde iyiyiz o da bana göre yersen... Mars örneğini mecazi manada kullandım hocam yoksa tabiki de senin de dediğin gibi durum. 50 yıl öncesinde 3. Dünya ülkesi diye tabir ettiğimiz birçok ülke hemen her anlamda gelişme gösterirken bizde en başta hukuk ve adalet düzeni, gelir eşitsizliği gibi konularda 3. Dünya sınıfı ülkelerle yarışır hale geldik . Geçen, hatta yanlışım olmasın bir istatistikte Afrika ülkelerinin arasına karışmışız bu konularda . Bir ülkede en başta adalet ve hukuk olacak, en başta bu yok burada. Son paragrafınıza katılmıyorum biz gayette bir 3. Dünya ülkesiyiz. 2005 lere 2006 lara kadar kendi kendimize yetebilen ender ülkelerden biriyken bugün bunu bile başaramıyoruz, yemişim savunma sanayiini, yolunu. Her sene çığ gibi büyüyen bir cari açık var satılan kurumlara hiç değinmiyorum bile.. Ben bugün bu ülkede doğunun herhangi bir şehrine gidip istediğim gibi gezemiyorsam, ki gezemem bu arada... O gittiğim taşı toprağı da öpmem. Saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 25 Mayıs 2025; 10:38:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bak videoda kendinde aslında birşey ortaya çıkarmışsın. rusya'nın dışa bağımlı kalarak ne kadar geride kaldığını. putin zaten bunu gördü de glonass ve savaşın başında da glonass K geliştirdi. resmen batı uyuyan ayıyı uyandırdı. eğer rusya da böyle senin savunduğun gibi boş palavra ile "yerlı ve mıllı" ile milletini otlatsaydı, ambargo yediğinde muhtemelen atacak füze bulamayacaktı. ama geçmişten kazandıkları edinimler ve matematik bilimine millet olarak yatkınlıkları bu sorunların üstelerinden gelmelerini arttırdı. adamlar 3lü modül geliştirdiler. şu anda bir çok batı EW sistemi rus kaydıraklı bombalarına karşı birşey yapamıyorlar. rusya tarafında ise rusyanın toprakları çok büyük. yani koruması çok masraflı. sadece ural'ın batısında kalan kısmı 7-8 Türkiye yapıyor. yani işte doğal değil. ruslar nasıl sinyallerden takip etmeyi geliştirdiyse, bunu sana satan adam sinyalleri kesebilir. çünkü bu kullandığın askeri gps sistemleri M-kodu kullanırlar amerika tarafından üretilenler. şifrelidirler. yani şifreyi açma kitleme algoritmaları amerika'nın elindedir. sende bunu yapacak yazılım ekibi de yok , alt yapıyı entegre edeceğin çip üretme kapasiten de yok. kaldı ki damatın bu amerikan çöplerinde sadece garmin değil, diğer modüller de yabancı. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 26 Mayıs 2025; 12:40:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
la geçen de de atıp tutuyordun. adamlar almanya'dan alınan 170'i evrilttiler v2 yaptılar. ne hikmetse sendeki de v2 oldu. ne anlatıyorsun? bu da mı rastlantı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 26 Mayıs 2025; 13:3:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
la sana yazıcam son defa vaktimi harcıycam! sonra susacak mısın? |
|
susmuycan boş boş yazıp durucan. neyse ben koyayım da buraya birşeyler ... hala bunlar rastlantı sanan varsa, kendini kandırmaya devam etsin. bu pd 155 aslen alman ama çinli kontinental tarafından alınınca çine geçti! ![]() Certified Jet-A Engines – Continental Aerospace Technologies https://continentaldiesel.com/cd-155/al senin mıllıcı yerlıcı bile kabul etmiş! ama yontmuş! altta da yerlıcı mıllıcı kaynaktan sokayım araya da belki birşeyler kavrayabilirsin.
keza pd170 cd170 özelliklerini kıyaslayacaktım ama pd170 wiki'de bilgiler ile tei sitesinde özellikleri bir birini tutmuyor. wiki de 210kg kuru ağırlık derken tei sitesinde 160 küsürat kilo diyor. bu yüzden kıyas için net bir bilgi yok. dönüş hızı vs diyecem de, o iş yazılımla alakalı değişebiliyor. ama dediğim gibi isimlendirmeker... hele ki 2. bahsi geçen modelin yine benzer şekilde arka arkaya güncellenmiş versiyonlarının çıkarılması . bunlar da mı rastlantı? ahahahaah bir de bu kaçıncı seviye bilgisizlik ise :D çinli motor diye koymuş. ya yazdıklarımı anlamıyor yada anlamak istemiyor :)))))))))))))))))))))))))))) Continental Aerospace Technologies is an aircraft engine manufacturer located at the Brookley Aeroplex in Mobile, Alabama, United States. It was originally spun off from automobile engine manufacturer Continental Motors Company in 1929 and owned by Teledyne Technologies from 1969 until December 2010. The company is now part of Aviation Industry Corporation of China (AVIC), which is a Government of the People's Republic of China state-owned aerospace company headquartered in Beijing. Kendi çinliden alırken "yerlı mıllı". ama çinli , ecnebi şirketi aldı diyince onlar çinli "yerlı mıllı" olmuyor? :)))))))))))))))))))))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 26 Mayıs 2025; 14:16:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 26 Mayıs 2025; 16:36:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |