Şimdi Ara

Bayraktar Kızılelma’nın yeni prototipi PT-4’ten uçuş testi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

biris kompresörü sağa çıkarmış öbürü sola. bu mu fark dediğin?

içindeki mekanizma ne? o yüden yazdım hacmi vs yazılmamış yerlı mıllı olanında diye. hala daha yazıp yazıp duruyorsun.

en başındandır yazıyorum. thrilert markasının motorları... çin aldı, sana da vermişler. "emmma boruları farhlı görüneyo".

bu thilert motorlarının özelliği ilk defa araba motorundan devşiriken motorlar olması!

hangi araba motorları?

mercedes 2013 cla modellerinde kullandığı motolar ulan! :)))))))))))))))))))))))

birisi 170 motor diğeri 200 motor!

ama mahmut kardeşe göre , bizimkiler herhalde HK rezilliğinde yaptıkları gibi sola değil de sağa çektiklerinde kompressörü, üreticiyi değil de "yerlı mıllı" överleri kandıracaklarını düşünmüşler ki bu kadarına gerek yoktu. e yoksa o zaman diğer milletlerden ve muhalif kesimden dalga geçilmemesi için bu yola gidildiği belli.

• onatba O kullanıcısına yanıt

bak ayrı konu aç oradan devam ederim ben. böyle arkalarda kalıyor. ulu orta olsun.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bu da bana bugün yazdığı yorum: Bu üye %100 fonlanıyor !

Zaten dikkatimi çekti, nerede bir animeci tip varsa, böyle profil fotoğraflı oluyor hep ağızları bozuk oluyor.

Bayraktar Kızılelma’nın yeni prototipi PT-4’ten uçuş testi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Haziran 2025; 16:17:25 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

forumda bazılarının özel mesaj, whatsapp kankaları var. keyfine konu sildiriyorlar. ben bir tane kürüsel ısınma palavrası adında konu açmıştım. bu gelip bla bla bla saçmalayınca, alakasız şekilde konu kaldırılmıştı. almanya kuruyacaktı kuraklıktan. son nisan mayıs ayda havaşar 22 dereceyi aşmadı. son 20 gün hep yağdı. ama mesajım neden silindi? hayır iddaları ile ortaya koyarım ama ... işte biz yazdıkça bunlar para kazanıyor ama nedense sana karşı tutum alıyorlar. keyifleri bilir. sonra sürekli konu döner dh da neden mesaj yok vs vs.

• damat'ın o eşsiz ihası azerbaycan üzerinden iran'ı gözetlemek için kaldırılmış.

ermenileri vuruken engellenen sistem, iran olunca azerbaycana bu yüzden verilmiş olmalı. israil lobisi. azerbaycanı anlarım.

Bayraktar Kızılelma’nın yeni prototipi PT-4’ten uçuş testi!donanımhaber forum
    Damat İHA'ları İran üzerinde İsrail için mi uçuyor? | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/damat-iha-lari-iran-uzerinde-israil-icin-mi-ucuyor--161528301

ama yerli milli diye palavra sıkıyorlar

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Diyorum ya, bu maaşlı klavye erkekleri, elemanlar anlamıyorlar; bir de gelip benim Türkçeme laf atıp yurt dışında yaşamamı eleştiriyor.

İktidar yanlısı bir de, demez mi bana 'O zaman ülkene dön' diye? Ahahah.

Muhalifim, adamın bana yazdığına bak, şaka gibi. Dönüp de beğenmediğim AKP'nin ülkesinde mi yaşayacağım sanki?

Kici kirik , 40 senedir ambargo yiyen, fakirlikten kırılan İran bile, İsrail’i dakikalar içerisinde vuracak, başkentini anında yerle bir edecek hipersonik füzeler geliştirmiş; üzerine daha tam kapasiteli başlık bile takmamış.

İran'dan çok daha zengin Türkiye’de bu teknoloji bile yok.

Bayraktar Kızılelma’nın yeni prototipi PT-4’ten uçuş testi!donanımhaber forum
    İran’ın ses hızından katbekat daha hızlı füzeleri AKP’nin TSK’yı geliştirdik yalanını ortaya çıkardı | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/iran-in-ses-hizindan-katbekat-daha-hizli-fuzeleri-akp-nin-tsk-yi-gelistirdik-yalanini-ortaya-cikard--161531799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Haziran 2025; 18:11:53 >

• İç ve dış düşmanların sevmediği gelişmeler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.