Şimdi Ara

Baymak Vakumsuz Montaj ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 09.08.2017 tarihinde baymak elegant plus 24k btu klimamı kurmak için servis geldi. Bir gün önce aradılar muhakkak vakum pompasını getirin dedim ne olur ne olmaz unuttuk demesinler diye.
    Lafın kısası klima montajı yapıldı vakum pompası takıldı içeri saate bakmaya girdim çıktım geri çıkarmışlar. Aradan geçen süre 1 dakika. Niye çektiniz diyorum -30 barı gördük dediler bizim pompa büyük dediler. Dedimki devam edin yarım saat diyorlar en azından 20 dakika çalışsın. Yok filan derken tamam gazı verdim gaz geri çekilsin yaparız dedi.:S sinirlerim tavan yaptı. Baymak'a talep oluşturdum.Önce gerek yok diyen servis baymak aradığında ilk aramalarında 15 dakika vakum yaptıklarını söylemişler beni aradı baymak dediki beyefendi klimanıza 15 dakika vakumm yapılmış siz ne istiyorsunuz. 8 dakika boyunca yukardakileri anlattım. Bu gün yine arandım bu sefer başka bir temsilci 20 dakika vakum yapılmış dedi. Ben durumu yine anlattım yeni cihaz istediğimi belirttim.Peşine düşeceklerini söyleyip kapattılar. Sonra servis arayıp cihazınızın gazını değiştirmeye geleceğiz onay veriyor musunuz dedi vermedim. Sonra baymak tekrar arayıp siz onay vermezseniz talebinizi kapatıyorum cihaz değişimi olmasının imkanı yok dediler. Sonuçta yarım saat sonra cihazın gazını değişmeye gelecekler . Çokta kurcalatmak istemiyorum forumu da okudum ama yapacak bir şey yok. Aslında evde 2.5 aylık bebek olmasa söküp iade edeceğim ama bu aralar hava çok sıcak.

    Baymak alacaklar ya servisin vakum yapmasını sağlasınlar ki ben yapın diye tepelerinde durmama rağmen yapmadılar. Baymak ürününü sattıktan sonra kendilerininde çözüm olmadığını bildikleri çözüm(!) den başka bir şey yapmıyor...
    Sonuçta müşteri memnuniyeti konusunda kendi hatalarını bile olması gerektiği gibi düzeltemeyen bir firma...

    Cihaza gelirsek arakat yalıtımlı 33 metrekare odayı 24 btu klima 28 dereceden aşşağı düşüremedi. Evde bebek olduğu için sürekli ölçüyorum..







  • Koskoca klima soba gibi yakacak bir de istenilen konforu veremeyecek, kaliteli bir ürün alsaydınız bölgesine göre 15-18.000 btu işinizi rahatça görürdü
    şu fason ürettirenlerden uzak durun diyoruz ama insanlar araştırmadan alıp sonra buraya geldiği için yapacak bir şey kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 12 Ağustos 2017; 17:22:46 >
  • Vakum yapılmasının gerekliliğini zaten söylemeye gerek yok ancak sırf vakum yapılmadığı için bu kadar performans düşüşü olacağını sanmıyorum, bana başka bir etken var gibi geldi.
  • 20 m² Teras Katı Yalıtımsız Ve Evimin Güney Doğusu Sabahtan Akşama Kadar Güneş Gördüğü Halde 27.5 Derece Auto Fan Hızında 12.000 BTU Cihaz Canavar Gibi Soğutuyor Evi Evet Klimanın Performans Ve Uzun Ömürlülük Amacıyla Kesinlikle Vakum Yapılması Şart Fakat 24.000 BTU Cihaz Arakat Yalıtımlı Ve 33 m² Odayı Soğutmuyorsa Ya Sizin Cihazda Başka Sıkıntılar Var Yada Sizin Termometre Bozuk Siz Auto Fan Modunda Alıp 20 Derecede Çalıştırarak Deneyin Birde
  • VVizard kullanıcısına yanıt
    oda kaç derece oluyor en düşük ?

    birde display tuşuna basıp tekrar bastıktan sonra panelde anlık sıcaklığı gösteriyor?Kaç derece gördüğünüzü yazabilir misiniz?
  • VVizard kullanıcısına yanıt
    doğu ve güney cephe olan 25 m2 lik salonu 12 lik baymak cayır cayır soğutuyor. daire en üst katta. çatıda yalıtım yok. 26 ya alınca üşüyoruz. 27-28 arası ayarlıyoruz genelde.

    Mantıken 24 lüğün soğuk hava deposuna çevirmesi lazım
  • Daha önce vakum yapılmama sorununu bende yaşamıştım. Baymak müşteri hizmetleri çok ilgili, klimanın montajını yapan görevli tekrar gelmiş ve gez değişimini, vakumlama işlemini yapmıştı. Ama sırf yaşadığım servis rezaletinden sonra Baymak klima asla almam. Arçelik Beko'da da benzer şikayetler var. Bazı teknik servisler vakumlama yapmaya gerek duymuyor. Şimdilerde benim tekrar klima almam gerekiyor.

    https://forum.donanimhaber.com/baymak-elegant-plus-a--114244652-15
  • aynısı benımde başıma geldi ozellikle sordum vakumlama yaptınız mı dedim evet dediler yapmamışlar meğersem şerefsizin evladları ortada ne vakum motoru vardı nede başka birşey, baymaktan bir daha somun bile almam yere batsın oyle serviste üründe..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.