Şimdi Ara

Baykuş beslemek istiyorum nerede bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar baykuş beslemek istiyorum herşeyine razıyım gürültüsüne yemine suyuna herşeyine. İnanın bulsam 1000 TL bile veririm bir baykuşa ama Ankarada nerden bulacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bi yardım edin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben eve giren yavru baykuşu avucuma alıp dışarı çıkarmıştım. Ayrıca yasak olması lazım. Ki zaten bulamazsın.
  • İncici misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

Ben eve giren yavru baykuşu avucuma alıp dışarı çıkarmıştım. Ayrıca yasak olması lazım. Ki zaten bulamazsın.

Yasak ama umrumda değil hocam. Zaten evimiz müstakil ev. Annemlerde tamam besle dediler. Yani vahşi oluyomuş falan onları biliyorum ama yavruyken alıp alıştırcam onu. Salma kısmına gelince zaten özgür yaşayacak. Biz besliycez, sevicez falan ama yuvası penceremin hemen yanındaki ceviz ağacında olacak. Şikayet edilme olasılığı yok yani. Gelmiş yuva yapmış bi zararı yok bize onu seviyoruz deriz bişey olmaz.

• Yavruyken doğadan bulman lazım evcilleşirmi bilmiyorum ama evcilleşirse yavruluktan evcilleşir .
  • http://www.inci.sozlukspot.com/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

http://www.inci.sozlukspot.com/

İncici değilim ama baykuşları cok seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TukurukcuHoca -- 17 Nisan 2014; 23:59:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harry potter dan mi etkilendin naptin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

Yavruyken doğadan bulman lazım evcilleşirmi bilmiyorum ama evcilleşirse yavruluktan evcilleşir .

Sıkıntılı hocam. Uçmaya başlamadan bulmak lazım. Baykuşlar kullanılmayan karga ve saksağan yuvalarında kuluçkaya yatarlar 20-25 gün sürer. Yavrular yumurtadan çıkarlar ve yumurtadan çıktıktan 23-26 gün sonra uçmaya ve avlanmaya başlarlar. Özet; avlanmayı bilmeyen bir baykuş lazım.

• Baykuşlar güzel hayvanlar ya
  • Baykuş bulsan bile sevemezsin. Gündüz full uyurlar geceleri gezerler. Ayrıca yem konusu sorun olur haftada 2-3 tane fare vermen gerek (canlı Yem yani) . Kusura bakma hayallerini yıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: -Cagatay-

Baykuş bulsan bile sevemezsin. Gündüz full uyurlar geceleri gezerler. Ayrıca yem konusu sorun olur haftada 2-3 tane fare vermen gerek (canlı Yem yani) . Kusura bakma hayallerini yıktım

Baykuş bulayım günün her saati etle sütle beslerim hocam farede ne varki gidip petshoptan 10 liraya hamster alırım oda fare

• insan gibi muhabbet kuşu falan beslesene.
  • Evde beslemenin yasak olduğunu bilmiyordum. Neden yasak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

insan gibi muhabbet kuşu falan beslesene.

Harry potter insan değilmi ayrıca baykuş farklı muhabbet kuşu farklı. Farkımız olsun değilmi? Baykuşlar çok güzel hayvanlar ya. Muhabbet kuşuyla bir tutulamaz. Ki ben hiçbir hayvanla bir tutmuyorum baykuşlar en iyileridir bence

• bende karga beslemek istiyorum bulunur mu acaba petshoplarda falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TukurukcuHoca

quote:

Orijinalden alıntı: -Cagatay-

Baykuş bulsan bile sevemezsin. Gündüz full uyurlar geceleri gezerler. Ayrıca yem konusu sorun olur haftada 2-3 tane fare vermen gerek (canlı Yem yani) . Kusura bakma hayallerini yıktım

Baykuş bulayım günün her saati etle sütle beslerim hocam farede ne varki gidip petshoptan 10 liraya hamster alırım oda fare

Bu kadar azimli ve zenginsen 2 adam tut ormanda yakalayıp getirsinler sana

• quote:

Orijinalden alıntı: TukurukcuHoca

quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

insan gibi muhabbet kuşu falan beslesene.

Harry potter insan değilmi ayrıca baykuş farklı muhabbet kuşu farklı. Farkımız olsun değilmi? Baykuşlar çok güzel hayvanlar ya. Muhabbet kuşuyla bir tutulamaz. Ki ben hiçbir hayvanla bir tutmuyorum baykuşlar en iyileridir bence

Hocam acı gerçekle yüzleş. Harry Potter gerçekte yok ve baykuş bulamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Evde beslemenin yasak olduğunu bilmiyordum. Neden yasak ki?

Vahşi hayvanlara giriyor hocam baykuşlar. Etçil besleniyorlar ve avlanmaları gerek. Doğaları budur. Yani evde beslenmeleri uygun değil. Hem de apartman dairesinde cinnet durumuna gelir gece çıkardığı ses. Gündüzleri kuzu gibi uslu uslu uyur, geceleri tam siz yatarsınız uuuu uuuuuu uuuuuuuuu başlar. Ben baykuş bulayımda herşeyine razıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gringo

bende karga beslemek istiyorum bulunur mu acaba petshoplarda falan

Yıllar ônce forumdan birisi yavru karga bulup beslemisti büyüyünce açık pencereden kaçmıştı (konusu vardı biraz araştırsan bulabilirsin)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.