Şimdi Ara

bayiden test aracı - acil yardım!:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acil yardıma ihtiyacım var. Sıfırı 150.000 TL olan araç 115.000 TL'ye satılık. Teklif 28/12'ye dek geçerli. Bayinin test aracı anladığım kadarıyla. 993 KM'de. Sizce alınır mı?
    Tesekkurlerimle...

• Araç nedir model 2017 mi herhangi bir kazaya bulaşmışmı? Bunlar önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 bin lira farkla 900 km de aracı vereceklerini sanmiyorum. O araçta mutlaka bir sıkıntı vardır, ya da sana sıfır fiyatını şişirip söylemişlerdir.

İkinci el turşusu çıkmış 90 bini geçmiş bile olsa kimse araçlarını o kadar düşüğe satmıyorken bu durum biraz şüphelendirici açıkcası.

He olduda hiç bişey yok, söylenen herşey gerçek; O araba seni bulana kadar 50 kez satılırdı zaten hiç merak etme.
  • Burada durugörü insanlar mı var ? aracın marka modelini tahmin etsin ve değer analizi yapsın ??
  • showroom un içindeki araçları tabiri caizse pandikliyorlar resmen. teşhir veya test aracı almazdım şahsen.
  • karar sizin bence iyice kontrol ettirilip alınabilir. 35,000 tl yaklaşık 2-3 senelik yakıt parası ( tahminen )
    fakat bir konu var aracın garantisi , onuda bayi ile konuşun bence aracın garantisini en azından iyi niyet kapsamında falan uzatsınlar sonuçta siz satın alana kadar geçen süre kadar kaybınız olacak . bunun için bir belge talep edin tabii ki lafla olmaz
  • Sıfırının liste fiyatı mı 150? Sıfırı için en az 5-6 bayiden teklif isteyin bence. Hangi marka olduğunu belirtmemişsiniz fakat Audi liste fiyatı 150-160 olan araçları 110-120 arası bırakabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Oncelikle vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    Arac VW Beetle, 1.2 TSI DSG BMT DESIGN.
    Ayrıca panorami can tavan ve sunroof, xenon far, metalik boya var.
    Butun bunları opsiyonel olarak araca ekleyince fiyat 150.000 TL'ye çıkıyor. Design paketi normalde dolu bir paket olmasına ragmen yukarıda saydığım ozellikleri içermiyor. Arac, DOD'dan satılık, kendi aracımız dediler. Test aracı mı diye sordum. 900 km test edilse ne olur dendi + yöneticilerin de arada kullandığı soylendi. 2017 trafiğe kayıt, 2016 model yılı.
    Ayrıca aynı aracın 15.000 Km'de ve 2015 model olanı var, o da aynı yerden satılık. 89.000 TL. Aynı kasa ve paket ancak saydığım ekstra opsiyonel ozellikler yok ve 1 yıl daha eski. KM farkı da var. O da soz konusu araçtan 25.000 TL civarında daha uygun.
    Paralize oldum, karar alamıyorum. Aracı sirketimin üzerine alacağım. Tek kişilik bir sirket zaten:)
  • 993 km test edene kadar en az 6 ay geçmiştir. Bayiler kendi bünyesindeki araçları satarken maliyeti üzerinden hesap yapıyorlar. Günümüzdeki gibi sıfırı şu fiyat diyip yeni fiyat belirlemiyorlar. O araba en az 6 aylık ise zaten kendi bayileri üzerine alırken de bireysel fiyat üzerinden almıyorlar o yüzden 35 bin TL normal bir rakam. Gidin dod a bakın ikince elinde benzer bir sürü araç var ve sıfırından 20-30 bin düşük fiyata satılıyor 3-5 binde 4-6 aylık araçlar.

Bende tanıdığım vasıtası ile 4 bin km de bir aracı sıfırından 22 bin TL düşük fiyatına aldım. Niye bu kadar düşüyor dediğimde filo indirimleri vergi indirimleri kirada geçen süre de elde edilen gelirler derken sen 22 bin düşüğüne alırken adamlar aldığı fiyattan 20 bine yakın kar ile satmış oluyor.

Sabaha kadar 40 tane firmaya ekspertiz yaptır istersen benim için fark etmez dedi. O sebep ile aracın fiyatını değerlendirirken satan kim diye bir değerlendirmek lazım. Bayiler ve filo lar satarken bu yüzden her iki taraf içinde kar lı oluyor. Önemli olan en düşük km en temiz olanı bulmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ptkstn

Merhaba,
    Oncelikle vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    Arac VW Beetle, 1.2 TSI DSG BMT DESIGN.
    Ayrıca panorami can tavan ve sunroof, xenon far, metalik boya var.
    Butun bunları opsiyonel olarak araca ekleyince fiyat 150.000 TL'ye çıkıyor. Design paketi normalde dolu bir paket olmasına ragmen yukarıda saydığım ozellikleri içermiyor. Arac, DOD'dan satılık, kendi aracımız dediler. Test aracı mı diye sordum. 900 km test edilse ne olur dendi + yöneticilerin de arada kullandığı soylendi. 2017 trafiğe kayıt, 2016 model yılı.
    Ayrıca aynı aracın 15.000 Km'de ve 2015 model olanı var, o da aynı yerden satılık. 89.000 TL. Aynı kasa ve paket ancak saydığım ekstra opsiyonel ozellikler yok ve 1 yıl daha eski. KM farkı da var. O da soz konusu araçtan 25.000 TL civarında daha uygun.
    Paralize oldum, karar alamıyorum. Aracı sirketimin üzerine alacağım. Tek kişilik bir sirket zaten:)

Siz yazarken ben de yazmışım zaten :) Dod ise mantığını anlattım yine de siz teyit edin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O araca tepe tepe binseler anasını ağlatsalarda 993km deki araca bişey olmaması lazım. Dağa taşa vurmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Ekspertiz yapılıp alınabilir.

• Bu arada aracın Ocak 2019'a dek garantisi var + ek odeme yaparak garantiyi 1-2-3 yıl daha uzatabiliyorum. Tşkler tekrar...
  • O paraya Bettle almam, alana da mani olmam
  • Test aracı ise iyi. Ne olacak dümdüz bir alanda bir tur atılmış. Hor kullanılma olasılığı düşük.

Servis raporunu isteyin. Boya kalınlığına bakın baktırın sonra alın gitsin.

Beetle bir tanıdıkta var çok memnun. Yine de 80’e almamıştım hanıma vay ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 27 Aralık 2017; 12:38:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.