quote:Orijinalden alıntı: cemturk bayern munih son 6 maçmı ne gol atamıyordu.. alt olur diyorum Bi daha bakarmısın son 6 maçına münich'in
quote:Orijinalden alıntı: cemturk bayern munih son 6 maçmı ne gol atamıyordu.. alt olur diyorum 3 gol ortalamayla oynuyorlar 6 maçtır gol yemiyorlar
quote:Orijinalden alıntı: 1nvdr quote:Orijinalden alıntı: cemturk bayern munih son 6 maçmı ne gol atamıyordu.. alt olur diyorum Bi daha bakarmısın son 6 maçına münich'in bayer önüne gelene döşüyor hacı maç handikaplı 1 olur demedi deme
quote:Orijinalden alıntı: cemturk bayern munih son 6 maçmı ne gol atamıyordu.. alt olur diyorum bunu söylerken ne kadar ciddi oldugunu merak ediyorum hocam??liginn en çok gol atan takımı kanka naptın sen ya
quote:Orijinalden alıntı: erhanmehmet quote:Orijinalden alıntı: 1nvdr quote:Orijinalden alıntı: cemturk bayern munih son 6 maçmı ne gol atamıyordu.. alt olur diyorum Bi daha bakarmısın son 6 maçına münich'in bayer önüne gelene döşüyor hacı maç handikaplı 1 olur demedi deme NE DEDİYSEK O BEYLER BİR KUPON PAYLAŞIYIM CHL ARSENAL - OLYMPIAKOS KARŞILIK GOL YOK =1.75 CHL BATE BORISOV - BARCELONA KARŞILIK GOL YOK =1,60 CHL MILAN - PLZEN KARŞILIK GOL YOK =1,70 BU KUPUNO 15 TL GİRDİM TEK KORKUM KAZMA ARSENAL DEN GÜVENDİNİZ BİR MAÇI EKLEYİP ARSEMALİ ÇIKARABİLİRSİNİZ