Şimdi Ara

Bayanlar Hangi Erkeği Daha Çok Sever; Esmer, Sarışın, Kumral #Ana Konu#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık, bir kız arkadaşa sorduğumda esmerleri daha yakışıklı buluyorum demişti bugün. Kızların zevkini bilmem ama beyaz olmayı isterdim.
    Not:Esmerim ve beyazlardan daha fazla dikkat çekiyorum.

• Kumral bence
  • paralı bence
  • Beyaz tenli, saçları koyu (siyah) yani kumral. Mavi gözlü tercihim. Ama bu tarife uygun olan birkaç tane gördüm. Göz rengi abartı oluyor biraz. Ama mutlaka kumral olmalı (bana göre).
  • 1.80 - 1.90, kaslı.
  • bayandan bayana değişir

geçenlerde bi hayat kadınıyla sohbet sırasında basketbolcuların boy ölçülerindeki erkeklerden hoşlanmadığını söylemişti birkaç özellik daha söylemişti ama hatırlamıyorum
  • Esmer ve kirli sakallı erkekleri çekici buluyorlar , her sorduğum kız aynı şeyi söyledi.

Not: Esmer ve kirli sakallıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLiK_Papatya

Beyaz tenli, saçları koyu (siyah) yani kumral. Mavi gözlü tercihim. Ama bu tarife uygun olan birkaç tane gördüm. Göz rengi abartı oluyor biraz. Ama mutlaka kumral olmalı (bana göre).

Mavi gözlü , sarışın ve beyaz tenliyim. 1.75 boyum var kızlar benden hoşlanır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para cuzdanın ıcınde sadece para varken kalınlıgı 4cm ve uzerınde ıse tıpının bır onemı olmadan kızların sevdıgı bırı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLiK_Papatya

Beyaz tenli, saçları koyu (siyah) yani kumral. Mavi gözlü tercihim. Ama bu tarife uygun olan birkaç tane gördüm. Göz rengi abartı oluyor biraz. Ama mutlaka kumral olmalı (bana göre).

Mavi gözlü , sarışın ve beyaz tenliyim. 1.75 boyum var kızlar benden hoşlanır mı ?

Kişiye göre değişir. Ben sarışın sevmiyorum. Saçının sakalının beyazladığını da düşününce gözlerinden başka rengi kalmaz. Ama hoşlanabilirler. Ayrıca önemli olan konuşman. Ağzın laf yapıyorsa birçok kızı etkileyebilirsin. Bana göre bu para ve tipten daha etkili.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.