Şimdi Ara

Bayan Şoförler. . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bayan değil kadın

O konudan buna mı takıldınız şimdi?

Konumuza gelince, bunlar hep olacak. İstisnalar olsa da, bir çok kadın teori kurmayı bilmediği için kafasına göre gidiyor. Geçen kardeşim bahsediyordu, kadın hem canına kast etmiş, bir de kendi haklıymış gibi hakaret etmeye başlamış kardeşime. Kardeşim sağa çekmiş, kadındaki cesarete bakın o da çekmiş sağa, kardeşim bir kükremiş, sesini çıkaramamış sonra dediğine göre. Kadın hakaret edince bende kızdım küfür ettim diyordu. Valla yalan yok, benimki de kullanmayı bilmez doğru dürüst. Zaten ben aracı otomatik aldığımdan beri kullanamıyor. Milletin karısı kocam otomatik aldı diye sevinirken benim ki üzüldüydü

• Benzer bir durumda benim basima geldi. Tek yon yola dalmis ustume ustume suruyordu. Kornaya asildim hic orali olmuyor, istifini bile bozmuyor surmeye devam ediyordu. Allah bizleri bu grim reaper'lardan korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ne AKP lıyım ne sağcı

Ancak türbanlı bayanların lüks arac kullanması ile ne alakası var ?

Zihniyet meselesi işte.
  • Şu bayanların aynı anda 2-3 işi birden nasıl yapabiliyorlar gerçekten şaşıyorum ve imreniyorum,Fakat aynı bayanların dikkatsiz ,beceriksiz,sürekli kullandıkları araçlarıda ilk kez kullanıyor gibi kullanmalarınada bi o kadar hayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 16 Nisan 2015; 14:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Gerçekten bıktım artık bayan şoför görmekten. Bugün az daha canıma kastedecekti kadın. O nasıl bir özgüvendir . Gepgeniş bir yol. Hafif virajlı . Virajı dönüyorum. Kadın benim geldiğim yöne doğru üstüme üstüme geliyor. Yolu ortalamış maşallah son sürat geliyor hiç sağa kaçim sola kaçim yok. Direk üstüme geliyor. Kornaya bas halen gelir. En son bir hamleyle kaldırıma çıktım da kurtardım kendimi. Kıl payı sıyırdı geçti bende camı açtım ana avrat sövdüm hiç takmadı bile. Biliyorum ayıp ama ya kafa kafaya girseydik. Ölüm sebebim olurdu . Jip kullanan güneş gözlüklümü dersin . Lüks arabaya binen türbanlı mı dersin. Zaten her lüks araçta bir türbanlı bayan. Daha bu akşam avm park yerinde son model s klass mercedes süren ölmeyi unutmuş 70 80 yaşlarında bir nine park etmeye çalışıyordu. Ne şerit değiştirirken sinyal verirler ne doğru şeritte giderler yeter ya.

Lüks arabaya türbanlı bir kadının binmesi veya 70-80 yaşında bir nineni araba sürmesi neden garip bi durum orasını anlamadım. Valla bence erkeklerin çoğununda bahsettiğiniz kadınlardan kalır yanı yok bence. Biz milletçe bu konuda kötü durumdayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

bayanların kullandığı bazı aksesuarlar frontal ve lateral alanlarda görüş kısıtlılığına neden olabiliyor. zaten A sütunları yeterince engellediği yetmiyor gibi ilave kısıtlayıcılarla olmayan öngörüyü iyice bitiriyorlar.

Bayan Şoförler. .

Saçma bi tespit olmuş bence katılmıyorum. Araç kullanmasınlar mı yani?

• Eminim bu dangalaklığı kadın olduğu için yapmıştır...

Arkadaş Allah tepeden beyin kırıntısı dökerken Türkiye şemsiye mi açmış nedir? Anlamıyorum gerçekten. Ne ara böyle bir dumura uğradık, ne ara algılarımızla oynadılar arkadaş!

Genelleme yapmak en büyük ahmaklıktır kimse kusura bakmasın. Her olayı ayrı ayrı ele alın. Beyniniz tembelliği sever. Az çalışmak için kategorizasyon, klasifiye etme, gruplama yapar. Siz de buna izin verirseniz, beynen gitgide tembelleşirsiniz. Sonra "Ah nedir bu kadın şoförlerden çektiğim!?" Evet mümkündür. Ama bu genellemeyi yapmak ayıptır.

Bu yaptığınız ile aşağıdakilerin bir farkı yoktur:

- Almanlar ırkçıdır arkadaş!
    - İngilizler snoptur ve soğuktur!
    - Fransızlar pis ve şövenisttir!
    - Araplar pis ve sübyancıdır.
    - Müslümanlar teröristtir.
    - Hristiyanlar misyonerdir.
    - Museviler siyonisttir.

"Bana, afedersiniz, Ermeni dediler."
    "Bana, afedersiniz, kadın dediler."

--------------------------------------------------

Neyse, gelelim bilimsel gerçeklere:

Otomobil kullanmak ciddi bir yetenek, ciddi bir zeka gerektirmez. Hepimizin tanıdığı ilkokul terk, bir lafı bir kerede anlamayan, zeka kıtı ama iyi araba kullanan biri vardır. Otomobil kullanmak için zeki bir şempanze kadar IQ yeterlidir. Aynı şekilde yüksek bir kabiliyet de gerektirmez. İnsanoğlu, en zekisinden en salağına, ortalama altı becerilisinden en uçuk becerileri olana kadar herkes otomobili iyi kullanabilir. Bu durumda kötü otomobil kullananlar ne ayak?

Tamamen ilgi ile alakalı. Hatun kişiler ilgi duymuyor pek. O yüzden kendilerini bu alanda geliştirmiyorlar. Bazısı geliştim sanıyor. Daha da tehlikeli oluyor. Bazısı ilgi duyuyor ve çok iyi araba kullanıyor. Tamamen ilgi ile alakalı. Bencil ve şuursuz bir toplumda yetişmiş otomobile ilgi duymayan bir şoför nasıl araba kullanıyorsa, kadınlarımızın geneli öyle araba kullanıyor. Bazısı başkalarına da değer veriyor çünkü yetiştiriliş tarzı o. Bazısı ek olarak iyi de araba kullanıyor, çünkü ilgisi var. ÖZETLE HERHANGİ BİR İNSAN GİBİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Gerçekten bıktım artık bayan şoför görmekten. Bugün az daha canıma kastedecekti kadın. O nasıl bir özgüvendir . Gepgeniş bir yol. Hafif virajlı . Virajı dönüyorum. Kadın benim geldiğim yöne doğru üstüme üstüme geliyor. Yolu ortalamış maşallah son sürat geliyor hiç sağa kaçim sola kaçim yok. Direk üstüme geliyor. Kornaya bas halen gelir. En son bir hamleyle kaldırıma çıktım da kurtardım kendimi. Kıl payı sıyırdı geçti bende camı açtım ana avrat sövdüm hiç takmadı bile. Biliyorum ayıp ama ya kafa kafaya girseydik. Ölüm sebebim olurdu . Jip kullanan güneş gözlüklümü dersin . Lüks arabaya binen türbanlı mı dersin. Zaten her lüks araçta bir türbanlı bayan. Daha bu akşam avm park yerinde son model s klass mercedes süren ölmeyi unutmuş 70 80 yaşlarında bir nine park etmeye çalışıyordu. Ne şerit değiştirirken sinyal verirler ne doğru şeritte giderler yeter ya.

Yazından anladığım, senin derdin kadın şoförler değil lüks arabaya binen türbanlı kadınlar. Artık nasıl zoruna gittiyse. Senin beğenmediğin birşey başkası için bir değer olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rahmetli babamın bir sözü vardır.
    "şoförün bayanından, merdivenin kayanından uzak duracaksın"
  • Allah rahmet eylesin

• Senin zihniyetindekileri görünce aklıma başı türbanlı diye üniversiteye giremeyenler oğlu asker olamayanlar geliyor. Allaha şükürki artık aiİn gibilerin zihniyeti anca düşüncede kalır icraatta boşsunuz. bu arada mhp liyim.

• Yazınıza son derece hak verirken, son cümlelerinizdeki türbanlı muhabbetiyle resmen sıvamışsınız.
  • En son ne zaman bi kadin surucunun yaptigi kaza haberini okudum ya da duydum diye bi dusundumde hatirlayamadim(!) kadinlarin araba kullanmasi ayirt edici olmus. Ayni seyi bi erkek surucu yapsa konu acmazdiniz. Halbuki erkeklerin daha kotu

• canli şahidim türbanli bayan jeep şöförü sağdaki adamin arabasini resmen tepeledi yahu öyle bir türban takmişki soldan sağdan çikmiş resmen at gözlüğü olur ya aynen öyle sol aynaya bile bakmak için kafasini tam sola kirmsi gerek tabii bizde tali yoldan çikamadik ana yola durduk adam inmiş aşa küfrediyor bayan sakin birde mansiz bir rahatlik güneş gözlükleri bile cukurda kalmiş o tip işte o yüzden arabistanda yasak kadinlara anladim hemen yani türbani tak ama yanlari suratina yapiştirki açilida gör demi

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

Senin zihniyetindekileri görünce aklıma başı türbanlı diye üniversiteye giremeyenler oğlu asker olamayanlar geliyor. Allaha şükürki artık aiİn gibilerin zihniyeti anca düşüncede kalır icraatta boşsunuz. bu arada mhp liyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

bayanların araba kullanması yasaklansın istiyorsunuz sanırım. bence erkekleri ve kadınları kendi içinde orantılarsak erkeklerdeki öküzlük oranı daha fazladır.

Aynen buna katılıyorum. Benim eşimde araç kullanıyor. Yolcu koltuğunda oturarak defalarca beraber seyahat ettik. Hiç birinde trafiği tehlikeye sokacak bir hareket yaptığını görmedim. Tam çok profesyonel olmayabilir belki yavaş araç kullanıyor olabilir kusurları bunlardır belki de. Ama bütün bayanlar rezalet araba kullanır erkekler süper kullanır gibi bir yaklaşım ne kadar doğru acaba. Ankara'da ayda 1000 kmden fazla yol yapıyorum. Trafikte sinirlendiğim insanların %95 i erkek. Tamam erkek şoför sayısı daha fazla olduğu için bu oran yüksek oluyor olabilir. Ama sonuçta bayanlar kadar erkeklerde çok hatalı araç kullananlar var. Yapılan genelleme maalesef ki çok yanlış. Artı güneş gözlüğü ve türban olayına girmiyorum bile. Tamamen saçma bir genelleme. Milletin parası var almıştır. Parasını nasıl kazandığı burada ayrı bir başlıkta tartışılabilir ama türbanlı kötü kullanıyor güneş gözlüklü kötü kullanıyor gibi bir genelleme son derece saçma. Önemli kafasının içinde olanlar. Bu arada yazdıklarım türbanlıları savunuyormuşum gibi oldu ama alakası yok. Bütün ailemde akrabalarım da dahil başörtülü kimse yoktur bizde. Ama insanları kafasını kapatması, mini etek giymesi, saçını uzatması gibi dış görünüşleri ile yargılamak yanlış geliyor bana. Hele de böyle bir konuda.

• Bircok kez de bayan suruculer tarafindan kufur yedim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

bayanların araba kullanması yasaklansın istiyorsunuz sanırım. bence erkekleri ve kadınları kendi içinde orantılarsak erkeklerdeki öküzlük oranı daha fazladır.

Sorun öküzlük değil araç kullanma yeteneği. Bayan sürücüler bu konuda yeteneksiz ap açık bir gerçek ve trafikte tam bir kaza sebebi tehlike unsurları.

Bu arada bayan sürücülerin gözlemlediğin en fazla olduğu trafik İzmir trafiği acayip fazlalar zaten İzmir trafiğinide incelerseniz saçma sapan bir trafiği var düzen sıfır her halt var.
  • İyi niyetli olsan yaşadığın bir olaydan yola çıkarak tüm bayanlara sataşmazsın,

biraz delikanlı olsan toplumun bir kesimine nefretini kusmak için senaryo yazmazsın.

Allah akıl fikir versin.
  • Kocaeli'den İstanbula gidiyorum yol 3 şerit otoban ben en sağ şeritten namı-ı diğer kamyon şeridinden gidiyorum, önümde ve arkamda takiben 3-4 km araç yok ve çat diye bir ses aracın biri beni cm lerle teğet geçip aynama vurup ters çeviriyor. Yalpalaya yalpalaya ileride emniyet şeridinde zor duruyor... Sizce bu anlattığım hikayenin baş kahramanının cinsiyeti ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.