Şimdi Ara

Bayan için mondial 125zn ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet de bir motor buldum yarın konuşmaya gidiyorum 1300 tl gibi bir fiyat verdi.Sizde nasıl motorun linkide bu..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-125-zn-haziranda-alinmis-sifirdan-farksiz-1-300-km-de-temiz-125-zn-31523447/detay

Bayan için kısa mesafede kullanacak.Yorumlarınızı bekliyorum pahalı ucuz işini görür vb şekillerde ..

*pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
    *saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
    *carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
    TEL : (536) 400 4444

**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
    MAIL : sertac001986@hotmail.com

• bana kalırsa honda today alsın mondial ile kıyaslanırsa ona nazaran çok daha sağlam bir motor...
  • Arkadasım tanıdıgın bır motorcu var ıse almadan once bır göster sonradan herhangı bır sekılde basının agrımaması ıcın ben su an kullanmaktayım cok ıyı bır baslangıc motorudur cabuk hızlanır kullanımı rahat yolda gıderken arkada oturan kısı ıcınde keyıflı bır yolculugu vardır, uzun yol yapmadıgın ve bakımlarını yaptıgın surece herhangı bır sıkıntısı olmayacaktır fıyat konusunda kacırılmayacak fırsat degıl fakat ıyı bence ılerıye yonelık motor kullanımıda dusunuluyorsa ucuza motor kullanmayı ogrenmıs olur daha fazla scooter tarzı bır motora para vermenı tavsıye etmem baska bır sorun var bıldıgım kadarını cevaplarım.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.