Şimdi Ara

bay frodo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitirdim seriyi hala etkisindeyim.herkeze bay frodo diyesim geliyo.ama anlamadığım bu velede niye bay frodo diyolar yani sonuç olarak bu bir hobbit.hala çözemedim mesela efendi frodo dese zamana göre uyar ama bay frodo hiç olmaz gibi.ayrıca şu leonidas ın hareketlerine aşık oldum istese veririm o kadar yani.

• havalarda ılıdı
  • Legolas olmasin hocam o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonidas ne la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sam, Frodo'nun bahçıvanı yani hizmetkarı olduğu için süreklibay Frodo der. Kitapta daha net anlatılmıştır bu olay. Maalesef filmi kitabı kadar etkileyici değil

• NobodySees kullanıcısına yanıt
    karıştırmışım :D leonidas diye bi film karakteri varmıydı nerden aklımda kalmış
  • Leonidas klasiklere girebilir aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300 spartalıyı mı izledin kardeş?
  • Fëanor_ kullanıcısına yanıt
    tamam hatırladım :D olum 'l' ler aynı oldugu için karıstırma yapmısım.işte öyle bişey
  • Fëanor_ kullanıcısına yanıt
    Feanor. En sevdiğim karakter hatta nickimi Feanor yapmayı düşünmüştüm bir ara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Feanor. En sevdiğim karakter hatta nickimi Feanor yapmayı düşünmüştüm bir ara :)

Ben de düşündüm ama yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Ben de düşündüm ama yapamadım

sahibi geldi kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

karıştırmışım :D leonidas diye bi film karakteri varmıydı nerden aklımda kalmış

300 spartali da var dostum

• ben de kitabi okudum sora filmi izledim ilk filmin ilk 1 saati cop

• Galadriel müthiş.

• valla ben bi kere filmini 10 saat boyunca izledim, etkisinde 2 ay kaldım. Gittim kitabını aldım, ilk 2 kitabını bitirdim, dün 3. kitabını aldım ve okuyorum. Normalde hayatımda elime hitap almamışımdır.

Ama kitabı filminden çok daha üstün. Kitabı okuman gerek ama dili ağır gerçekten. Benim gibi salaksan ilk okuduğunda pek anlamayabilirsin.
    Ben bitireyim sonra hobbiti okuyacağım ardından tüm seriyi tekrar en baştan okuyacağım
  • leonidas dedi ya la

tolkien amuda kalktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    reis kitabını öneriyormusun kesin oku diyormusun?peki hobbit filmleri ile harry potter filmlerine ne dersin bide herry poter ın kitaplarıda varmıs onlarıda övüyolar ne dersin tavsiye edersen hem okuyup hem izlicem .
  • Frodo velet değil 50 küsür yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

reis kitabını öneriyormusun kesin oku diyormusun?peki hobbit filmleri ile harry potter filmlerine ne dersin bide herry poter ın kitaplarıda varmıs onlarıda övüyolar ne dersin tavsiye edersen hem okuyup hem izlicem .

Gercekten hayransan benim gibi daha fazla ayrintiyi ogrenmek istiyorsan kesin al. Okuduktan sonra filmi hic bir sey diyeceksin. Zaten kitap ciktiktan sonra direk meshur oldu, film le degil. Onemli olan kitabi ben oku derim. Hobit de okuyacagim ben cunku oda yuzuklerin efendisinin oncesi. En son simirilailon mu ne varmis o nu da okuyacagim. Harty porteri bilmiyorum valla o beni pek etkilemedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.