Şimdi Ara

BAUMAX Samsunda açıldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir avusturya firması olan yapı market devi Baumax Türkiye'deki ilk mağazasını samsuna açtı arkadaşlar.Türkiye de daha 10 mağaza daha açılacakmış.

Ben kataloglarına baktım gerçekten çok uygun ürünleri var. Açılış bugündü giden arkadaşlar izdihamın olduğunu söylediler.

KATALOGDA AKLIMDA KALAN ÖRNEĞİN PHİLİPS 20 WATT 3 LÜ TASARRUF AMPÜLÜ 6.50 tl.Kİ 5 LİRAYA SATILIYOR ÇOĞU YERDE TANESİ.

SAMSUNDA VE CİVARINDA OLANLARIN MUTLAKA ZİYARET ETMELERİNİ ÖNERİRİM.

• Haziran Yada Temmuz Ayında İzmitte Açılıcak
  • istanbula da isteriz
  • türkler niye açmıyor ya. koçtaş tekzen falan açsa ya. bahus bağumaks falan bunlara bırakıyorlar piyasayı. malzeme zaten yabancı bari kar kısmı bize kalsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

istanbula da isteriz

Azıcıkta biz taşradakilere açılsın İstanbula Ankaraya gidince çılgın köpekler gibi mağaza mağaza geziyorum,yarın gideyim baumax ımıza bakalım neler varmııış
  • samsunda bu kadar büyük ilk mağaza gerçekten de fiyatları uygun bugün millet küçük güllerden yüzlerce aldı 3.9 ytl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

istanbula da isteriz

Samsundan Sonra Haziranda İzmit Var Hemen Sonra Belkide Aynı Zamanda İst Avcılarda Açılıcak.

İzmit Magazası Personel Alımları Kariyerde Başlamış İlgilenenlere Duyurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet afişleri dolaşıyordu her yerde :) samsun'da merkezde değil canik'te.. nasıl gidilir merkezden otobüs falan kalkıyor mu bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
  • sanırım çarşamba tarafında . akıllık etmişler .samsunda yapı market yok zaten.rekabet bile etmeler.

BauMax AG Kurucu Başkanı Prof. Karlheinz Essl, "Türkiye'de bundan sonra 30 tane daha yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Yapı marketteki ürünlerin ise yüzde 65'ini Türkiye'den tedarik ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaşı'nı Samsun'dan başlattı. Biz de Türkiye'ye gelişimizi Samsun'dan başlatmak için ilk mağazamızı Samsun'da açtık. Türkiye'deki üretim imkanlarının ve malların kalitesini görmek için Türkiye'ye girmek gerekiyordu. Türkiye'deki üreticiler ile yakın temasa başladığımız için onların ne kadar kaliteli ve Avrupa'da satış şansı olan mal ürettiklerini gördük. Bu sebeple Avrupa'daki mağazalarımızın Türkiye'den mal ihraç etmesine daha çok önem verdik" dedi.
  • bencede iyi olur istanbula açılması.Bauhause alternetif olur,fiyatlar pahalı bauhausta.ne diyelim hayırlı olsun.
  • Samsunda açıldı ama hiç boş yere heveslenmeyin. İşyerime çok yakın. Açıldığı gün gittim baktım. Katalog ürünlerinin harici Samsun piyasasından bile %20-30 pahalı. İstanbula açılmamasının sebebini anlıyorum. Bugün yine gitmeyi planlıyorum size belki fiyatlardan örnekler gösterebilirim. Tek avantajı varsa çeşit çok. Aslında çeşit de demeyelim kalem çok. Başka bir avantajı yok.
  • Memleketime hayırlı olsun demek isterdim ama küreselleşme ayağına yabancı sermaye cillop yerlere yerleşip yerleşip duruyor, bakalım sonrası ne olacak..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Samsunda açıldı ama hiç boş yere heveslenmeyin. İşyerime çok yakın. Açıldığı gün gittim baktım. Katalog ürünlerinin harici Samsun piyasasından bile %20-30 pahalı. İstanbula açılmamasının sebebini anlıyorum. Bugün yine gitmeyi planlıyorum size belki fiyatlardan örnekler gösterebilirim. Tek avantajı varsa çeşit çok. Aslında çeşit de demeyelim kalem çok. Başka bir avantajı yok.

evet pahallı orkide hariç
  • burası sanayinin ordaki migrosun olduğu yere benziyo. doğrumu acaba.

BAUMAX Samsunda açıldı !
  • Değil. Cezaevi PTT'nin 200 m ilerisi. Migros yolunu takip edince karşına tabelası çıkar.
  • Çakma Bauhaus gibi bir adı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

türkler niye açmıyor ya. koçtaş tekzen falan açsa ya. bahus bağumaks falan bunlara bırakıyorlar piyasayı. malzeme zaten yabancı bari kar kısmı bize kalsa.

tekzen Türk markası degilki alman markası hatta ilk açıldığında göthzenmi ne öyle bi ismi vardı herkez alay edince tekzen olarak değiştiler isimlerini sadece çoktaş var Türk malı olarak
  • Bu firmaların gelmesi Türkiye'ye sermaye girişi açısından güzel gözüksede, Türkiyede üretilen ürünleri çok daha pahalıya yine bize satıyorlar, en iyisi araştırıp üreticisini yada türk satıcı bulacaksın.

Ben herhangi bir yapı market ürününe ihtiyacım olduğu zaman www.malzemem.com bu siteye bakıyorum, kapıda ödeme ile bir kere kulak tıkacı ve pleksiglas aldım, paketlemeleri biraz kötü ama pleksiglas kırılmadan geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

türkler niye açmıyor ya. koçtaş tekzen falan açsa ya. bahus bağumaks falan bunlara bırakıyorlar piyasayı. malzeme zaten yabancı bari kar kısmı bize kalsa.

tekzen Türk markası degilki alman markası hatta ilk açıldığında göthzenmi ne öyle bi ismi vardı herkez alay edince tekzen olarak değiştiler isimlerini sadece çoktaş var Türk malı olarak

Gerçekten sitede yazdıkları gibimi bilmiyorum ama %100 Türkse hakkını yemeyelim. Aşağıdaki gibi yazıyor sitede;

1995 yılında organize yapı market sektörünün öncüsü olarak, Türk-Alman iş ortaklığında GÖTZEN unvanıyla kurulan şirket, 1999 yılından bu yana yüzde yüz yerli sermaye ile TEKZEN unvanı altında faaliyetini sürdürmektedir.

Yapmış olduğu düzenli yatırımlara 2010 yılında da devam eden TEKZEN, 27 ilde 47 mağaza ve 11 Express Şubesiyle Türkiye'nin en çok müşteriye ulaşmış, en yaygın yapı market zinciridir.

Eylül 2007'de açtığı Romanya Braşşov mağazasıyla yurtdışına açılan yüzde yüz yerli sermayeli ilk ve tek yapı market zinciri olma unvanını da alan Tekzen, 2009 yılı sonu itibariyle Romanya'da 5. mağazasına ulaştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.