3 ekim 2012 de beylikdüzü bauhaus tan cam balkon siparişi verdim ve sözleşme imzaladım. sözleşmede sevk tarihi 3 kasım olarak yazıyordu. 22 ekimde bauhaus u aradım ve montaja ne zaman gelecekler diye sordum, bauhaus görevlisi bana tedarikçi firma "berrak alüminyum cam yapı san. ve tic. ltd. şti." firmasının sahibi ragıp aktaş ın 0537 ile başlayan cep telefon numarasını verdi ve siz arayın takip edin dedi. bu saçmalığı sineye çekerek ragıp akdaş ı aradım, bayramdan önce yetişmeyeğini bayramdan sonra 3 kasımda geleceklerini söyledi tamam dedim. 2 kasım da ben aradım camlar yetişmedi 11 kasımda geleceğiz dedi sineye çekerek tamam dedim. bugün 10 kasım gene ben aradım camlar hala gelmemiş 18 kasımda geleceğiz deyince bauhaus a giderek bu rezilliğe bir son verip paramı geri aldım, bauhaus ve berrak cam balkon firmasından cam balkon yaptıracaklar paranızla rezil olmak istiyorsanız buyrun.
ben YANDIM BAŞKALARI YANMASIN!!!!!!!
Sizlere yardımcı olabiliriz Accordion Cam Sistemleri olarak , bizlere resmi web sitemizden ulaşabilirsiniz , google arama motoruna Accordion Cam yazdığınızda kolaylıkla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz , tekrar geçmiş olsun diyerek sizlerle çalışabilmeyi umuyoruz ..