Şimdi Ara

Batuhan bu kez çizmeyi çok aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beşiktaş camiasının büyük umutlar bağladığı Batuhan vukuatlarına Konya ile oynanan PAF maçında bir yenisini daha ekledi.

Genç futbolcu, maçın 70. dakikasında oyundan alınınca formasını çıkartıp antrenörü Fikret Demirer’e “Beni neden oyundan aldın” diye sitem etti. Bununla da kalmayıp maç sonrasında alt yapı yöneticileriyle söz düellosuna girdi, maçın hakemleri ile de tartıştı.

Hıncını ise takım masöründen çıkardı. Yemeğe geç gelen Batuhan, “Masör bana yemek saatini yanlış söyledi” deyince masörle arasında çıkması muhtemel kavgayı takım arkadaşları son anda önledi.

DAHA YAŞI KAÇ

MENAJER Sinan Engin, yaptığı hareketlerin tasvip edilecek bir yanı olmadığını belirtip genç futbolcunun dikkatini çekeceklerini ve bundan sonra PAF değil B Takım’la sahaya çıkartarak Batuhan’ı cezalandıracaklarını söyledi.

Genç futbolcuya en ağır eleştiriyi ise Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Halim Aydın yaptı. Halim Aydın, “Batuhan, Konyaspor maçı sonrasında Beşiktaşlı bir futbolcuya yakışmayacak davranışları yaptı. Hocalarından gerekli raporları istedik. Kendisi ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Batuhan tam bir psikopat olmuş. A takıma çıkmak ona yaramadı. A takımdan PAF takıma gelince arkadaşlarını küçük görüyor. Batuhan’ı kulübün psikoloğuna göstereceğiz” diye konuştu.

Beşiktaş altyapısında 4 sezonda 89 maçta 226 gol atıp, 2 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü yaşayan Batuhan, Manchester City’nin transfer listesine girmiş, İngiliz kulübü bonservisi için 3.5 milyon sterlin önermişti.

Sezonun 3. haftasında Gaziantepspor’a 90+5’te attığı golle gündeme gelen Batuhan 17 yaşında olmasına rağmen futbolundan çok özel hayatı ile gündeme geldi. Avusturya kampında bir gazeteciden kendisine kız ayarlamasını istemesi ile ortalığı karıştırmış, F.Bahçe maçında Bobo’ya pas vermemiş ve “Kral yapmayacaksın, kral olacaksın” demişti.

Akşam

• Higuene pas vermediği için nefret ediyorum bu çocuktan.
  • ona sevgim baya arttı Fener Bjk maçından sonra
    quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Higuene pas vermediği için nefret ediyorum bu çocuktan.
  • Dışardan bakınca size normal geliyor ama belki o pası verse gol olucak Higuen forma şansı bulacaktı. Ertuğrul hoca Higuene hiç şans vermiyor artık, forma dağıtımında adaletsizlik yapıyor. Bacak kadar çocuk çıkmış kral olmaktan bahsediyor, ben Higuenin yerinde olsam bu çocuğu tesiste döverim.
  • "Batuhan’ı kulübün psikoloğuna göstereceğiz”

Bence BJK nin yapıcağı olaya basit. Bu çocuğu satıcak ve sözleşmesine Bonservis haklarının %50si -60 ı -70 BJK ye aittir diye bir ibare koydurucak.

Zira Bu çocuk Türkiye'de adam olmaz bence.
  • Higuain
  • Kimisi kaldıramıyor demek ki şöhret yükünü. Sadece yetenek yetmiyor işte yıldız futbolcu olabilmek için. Hatalarını anlayıp, bir daha tekrarlamayarak, ülkemiz futboluna yararlı bir futbolcu kardeşimiz olur inşallah. Gençliğine verip biraz zaman tanımak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir b.k olmaz bu Batuhandan
  • Fenere yenilmemizin tek sebebi, defolsun gitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Genç futbolcuya en ağır eleştiriyi ise Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Halim Aydın yaptı. Halim Aydın, “Batuhan, Konyaspor maçı sonrasında Beşiktaşlı bir futbolcuya yakışmayacak davranışları yaptı. Hocalarından gerekli raporları istedik. Kendisi ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Batuhan tam bir psikopat olmuş. A takıma çıkmak ona yaramadı. A takımdan PAF takıma gelince arkadaşlarını küçük görüyor. Batuhan’ı kulübün psikoloğuna göstereceğiz” diye konuştu.

Akşam

• Ergenlik çağında çocuk çok şımartıldı..
  • bunu versinler bi Anadolu klubune 1-2 sene kalsın orda,baktık adam olmadı ilk teklifte postalasınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Fenere yenilmemizin tek sebebi, defolsun gitsin.

bahaneye bak..
  • Pascal ve ilhan gibi hırçın görünerek prim yapmak istiyor ama sahada bi numarası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bunu versinler bi Anadolu klubune 1-2 sene kalsın orda,baktık adam olmadı ilk teklifte postalasınlar...

Ne bir iki senesi ya? Serdar gibi 4 sene gezsin bakalim Anadolu´yu... Görsün anyayi Konya´yi. Bencilliginden igreniyorum resmen. Hele o FB macindaki "sutunu" hic unutamiyorum. Yaninda iki kisi müsait durumdayken, hatta onlari görmüsken, kaleye sut cekmeyi tercih eden bir bencillik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Higuene pas vermediği için nefret ediyorum bu çocuktan.

defansa yabanci bir oyuncu alindiginda higuene gidecekmis
  • Artist.
  • buna güzel bi sopa çekmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

buna güzel bi sopa çekmek lazım

hah,en güzeli...
  • Düşünüyorum da iyi ki saklamışız çocuğu haa bir de saklamasaydık ne olacak dı kim bilir

Sinan Engin Antep maçından sonra Batuhan a yasak koyduk çocuğu saklayaacaız demişti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.