Şimdi Ara

BATTLEFIELD VS CALL OF DUTY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar single playerde en cok begendiginiz oyun hangisidir multiplayerde en cok begendiginiz oyun hangisidirr????

• Singleplayer : Call of Duty
    Multiplayer : Battlefield

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 25 Ağustos 2008; 18:49:21 >
  • Single Player : Battlefield

Multiplayer : Call of Duty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayssu -- 25 Temmuz 2008; 14:48:42 >
  • en bomba multi bf2 deydi.

single da ise cod 1 favorim
  • Tamamiyle COD4
  • single:cod 4

multi bf:bad company
  • Mültide ve Sıngle olarakta :COD4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 25 Temmuz 2008; 16:20:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 2 demo
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BF BC henüz COD4 kadar gelişmedi.. Multi halen bu şekilde 2 ye bölünmüş durumda ama Eylül e doğru mp olarak BF geçer gibi.. Özellikle yeni silahların gelmesiyle işler iyice kızışacak..
  • en iyi multi bf2 de.bad company yi hic begenmedim acikcasi.singleplayerda cod4 tartisilmaz.multiside gayet zevkli cod4 un ama bf2 multi konusunda bence 1 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

BF BC henüz COD4 kadar gelişmedi.. Multi halen bu şekilde 2 ye bölünmüş durumda ama Eylül e doğru mp olarak BF geçer gibi.. Özellikle yeni silahların gelmesiyle işler iyice kızışacak..

daha ne silah gelicek ya orijinal ve gold versiyonu varsa,hele bir de eski bf oyunlarına orijinal sahipsen,silah'a doyuyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

quote:

BF BC henüz COD4 kadar gelişmedi.. Multi halen bu şekilde 2 ye bölünmüş durumda ama Eylül e doğru mp olarak BF geçer gibi.. Özellikle yeni silahların gelmesiyle işler iyice kızışacak..

daha ne silah gelicek ya orijinal ve gold versiyonu varsa,hele bir de eski bf oyunlarına orijinal sahipsen,silah'a doyuyorsun.

doğru söylüyorsun, hatta battlefield bad company de zibil gibi silah vardı. cod4 den daha fazla.
  • Singleda multide açık ara cod4 diyorum ben..Bf:bc'ye alışamadım alışacagımıda sanmıyorum
  • Bf cod 4'ten çok daha kaliteli patlamalar olsun herşeyin hasar alması olsun araç kullanma olsun herşeyiyle cod 4'ü ezer.

Ama single konusu olarak da cod 4 ezer bf'yi

Online'a geçersek bana cod 4 daha zevkli geldi yani kısaca söylemek gerekirse cod 4 multisini daha çok oynuyorum.
  • buney herkes cod 4 diyorbugun bad compnay ısmarlamıştım nyse sırayla..
  • ikiside süper Multi de COD 4 derim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

quote:

hocam o olay nasıl oluyo? bende bf1942 den beri orjinal ve online oynarım hem bf2 de hemde bf2142 de bi ton unlockum vardı.??
  • cod4 ve single güldürmeyin beni
  • arkadaslar bugun bad company elime gecti contorl bakımından asırı vasatt cod4 oynarken daha faza zevk aldıgımı söyleyebilrim..
  • Kontroller biraz zor.Ama zamanla alışırsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: snncbc

arkadaslar bugun bad company elime gecti contorl bakımından asırı vasatt cod4 oynarken daha faza zevk aldıgımı söyleyebilrim..
  • Single Player : Call of Duty

Multiplayer : Call of Duty

9 aydır cod 4 MP oynuyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.