Şimdi Ara

Battlefield Heroes için 50.000 Beta key

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.curse.com/keys/battlefield-heroes/default.aspx adlı sitede 100,000 adet beta key dağıtılmaya başlanmıştır bunun %50si tüketilmiş. Acele ederseniz sizde bir adet key alabilrsiniz. Tabi almadan önce Siteye üye olmanızı istiyor.

• site iptal açılmıo

edit:tamam düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 25 Haziran 2009; 13:09:47 >
  • link sağlam ;)
  • key'i aldık da, oyunu nerden indirceğimi bulamadım

edit : buldum play now dedikten sonra activex eklentisini yüklemek gerekiyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 25 Haziran 2009; 16:44:50 >
  • Keyi aldık gerisini çözemedim?
  • Keyi aldıktan sonra orda download game yazıyordu galiba.Bu ara bende aldım...
  • An error occurred : Could not find build. diye hata veriyor bende oyun yüklemesinde??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • download game i tıkladıktan sonre ne yapacağız ?
  • Betası ile niye uğraşıyorsunuz ki oyunun full versiyonu çıktı. Bedava oynayabilirsiniz.
  • Bu beta kapanmış heralde çünkü keyi aldıktan sonra aşağıda verdiği beta.bat.. diye devam eden site kapanmış.Play Now dediğimizde ise bizde olan bir sürümü güncellemeye çalışıyor ve sürüm yok diyor.
  • ben oynuyorum çok eğlenceli beyler

oyunu indirmek için hangi tarayıcı kullandıysanız onla battlefield heroes un sitesine girip hesabınızı açıp play now dediğiniz zaman launcher açılıyor ondan sonra oyuna geçiyosunuz ben mozillayı kullanmıştım ve gayet sorunsuz
  • Witchking-o5 Siteye login ol ondan sonra dene.

Oyun hala Beta da Full u çıkmadı diye biliyorum. ki çıktıysada beta hala niye açık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 25 Haziran 2009; 18:48:11 >
  • Hata Alanlar
    *IE de yapamadım Firefox deneyin

-Önce ea accounttan giriş yapın,yaptıysanız logout deyip gir çık yapın
    -Karşınıza gelen English'e tamam dedikten sonra:
    -İki sözleşme çıkacak ikisinide aşağı kadar farenin kaydırma tuşuyla okumuş gibi yapın.

Sonra kuruluma başlıyor,beta değil heralde bildiğimiz oyun kuruyor.
  • beyler ea games ten hesap aldıktan sonra yeni bir hero yaratın belki o yüzden olmuyordur

birde oyun ilginç şekilde ss almamı engelliyor
  • Ben hallettim üstte yazdığım gibi ayrıca evet hero yapın başlatmadan önce.
  • Acaba oyun içi ss koymanız mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 25 Haziran 2009; 19:07:42 >
  • Battlefield Heroes - Free to Play, Cartoon Shooter

full cikmamis sanirim BETA yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Haziran 2009; 19:17:23 >
  • Sanırım bu benim indirdiğim full beta değil yani.Çünkü hiçbir yerde beta yazmıyor üstelik oyun içi kredi gibi birşey satılmaya başlanmış ee beta için bunu satmazlar heralde.
  • benden ss ler

edit:resimler düzeltildi

nick in öyle olduğuna bakmayın ismim recai değil esprisine koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 25 Haziran 2009; 19:35:35 >

• Bendede kurulum bitti birazdan oyundayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.