Şimdi Ara

[[[[[[[[[[ BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ]]]]]]]]]] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.510
Cevap
2
Favori
77.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve level atlama işi çok zor geldi.Daha hızlı atlamak için bir yöntem varmıdır,hangi modu oynamayı önerirsiniz ?
  • rushta iyi puan veriyor
    özellikle medic olursan kaldırdığın adamdan puan alıyorsun
    en hızlı medic ile level atlayabilirsin
  • veterende silah açamadım yaa..başka biri PSN adresimi yazmış.Nasıl olur
  • Mete1907 PSN kimin. :) Benim PSN Mefisto-TR, eklemişti beni geçtiğim hafta falan bugün güzel oyun yaptık benim kuzende katılmıştı. :) Birimiz Medic ben cephaneci :D baya güzel anlaştık. :)
  • Arkadaşlar allah rızası için biri yardım etsin kaç gündür uğraşıyorum kafayı yedim artık araştırmadığım yer kalmadı fazla vakti olan bi insan da değilim çıldırcam.. magnum ammo açılmıyo level 14 e geldim ama açılmıyo siyah renkte .. oyunu 2. el aldım vip kodla ilgisi varsa hiç uğraşmayayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilemin

    Arkadaşlar allah rızası için biri yardım etsin kaç gündür uğraşıyorum kafayı yedim artık araştırmadığım yer kalmadı fazla vakti olan bi insan da değilim çıldırcam.. magnum ammo açılmıyo level 14 e geldim ama açılmıyo siyah renkte .. oyunu 2. el aldım vip kodla ilgisi varsa hiç uğraşmayayım.
    Vip kodla ilgisi yok. Aynı sorun bir çok kişide var. level 15 ya da 16 ya geldinmi açılıyor merak etme.
  • beyler bu oyunda VİP kod nedir?
  • oly nedir neye kızdın bu kadar
  • burnu yarım metre havada arkadaşlar var maalesef.. :) elindeki oyuncak gamepad'le iyi m60 kullanıyor diye kendini bordo bereli sanan zatı muhteremler.. sözüm meclisten dışarı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Mart 2010; 19:28:05 >
  • beyler bu oyunu istanbul da nerden ucuza alabilirim?


    avrupa yakası olursa iyi olur


    yani doğu bankta dükkanı falan olanınız var mı ?

    büyük ihtimalle dogubanktan alıcamda

    sizin dükkanınız yada tanıdıgınızın dükkanı olan yer varsa ondan alayım

    para bizde kalsın yani DH'dan birine gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafer1857

    Mermisi veya sağlığı azalan kimselerin üstünde işaret çıkıyor ama buna dikkat eden oyuncu çok az. Aslında select ile istediğinde, istenen kişinin ekranında bir uyarı çıksa iyi olurmuş.Ölü arıyorum kitini almak için.

    Aynen,kimse dikkat etmiyor ki yere paket atsın özellikle mermi konusunda.Bu arada single şimdi bitti neredeyse bir ay sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    burnu yarım metre havada arkadaşlar var maalesef.. :) elindeki oyuncak gamepad'le iyi m60 kullanıyor diye kendini bordo bereli sanan zatı muhteremler.. sözüm meclisten dışarı :)

    Senin sorunun nedir?Yazdığım mesaj aynen şu;Bad Company 2 de iyi oynayan diye birşey yok M60 iyi kullanan var dedim.Burdan ne anlıyorsunuz,(anlamakta zorluk çekenler için açıklayım) M60 olması gerekenden daha güçlü 10 kişiden 6 si bu silahı kullanıyor.Sen kullanmazsan karşıdaki kullanır hiçbirşey yapamazsın.Attığı mesaj sendeki ego rank 50 olan adam da yokmuş,karşı takıma geçip ifademi alacakmış.İroniye bakarmısınız,12 yaşında çocuk bile böyle yapmaz.Bir arkadaş listesine eklemedim diye dediklerine bakın,niye eklemediğimi herhalde şimdi anlamışsındır.Benden uzak durda,kime yakın olursan ol.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    .Benden uzak durda,kime yakın olursan ol.


    arkadaşım eleştirilerinin birazında haklısın aslında ama türklerden en iyi kim oynuyor dediğimde seni söylediler bende nasıl oynadığını merak ettiğim için eklemek istedim bunu da mesajımda yazdım,sen de cevabında "bc2 iyi oynayan yoktur m60 iyi kullanan vardır" diye kısa bir cvp yazdın ve eklemedin .. tamam kararına saygı duymam gerekirdi duymadım ama sonrasında gösterdin ki inanılmaz bir egon var şimdide yazmışsın benden uzak durda kime yakın olursan ol.. yani arkadaşım sen kendini ne sanıyorsunki senden uzak olmaya çalışıcam yani ne gerek var bu cümleye.. Çokta... benim merak ettiğim şey türklerde bu oyunu en iyi kim oynuyor bunu öğrenmekti... budur yani..
  • Ben iyi oynamıyorum,zaman geçsin diye 3-4 kişi toplanıp giriyoruz.Dün hariç 7-8 gündür de BC2 diskini PS3 e bile takmadım.Bu rütbe,iyi-kötü oynama filan bu şeyler umrumda bile değil.O cümle gayet açık ve net.
  • Ya bu M60 silahına acilen bi patch falan gelmesi lazım , bu nedir abi silahı eline alan cellat kesiliyo ,2 mermide karşısındakileri yere seriyo , hiç adaletli değil bu silahın gücü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

    Ya bu M60 silahına acilen bi patch falan gelmesi lazım , bu nedir abi silahı eline alan cellat kesiliyo ,2 mermide karşısındakileri yere seriyo , hiç adaletli değil bu silahın gücü


    DICE yetkilisi twitterına yazdı.M60, M1911 pistola düzeltme gelecek.Büyük ihtimalle 30'unda gelecek olan map pack ile birlikte gelir.Bu silahlar Magnum Ammo ile en iyi silah oluveriyorlar.
  • Bu oyunda sıktı beni MW2 den sonra. Tüm silahları açınca benim için pek esprisi kalmadı. Sıkılıyorum oynarken. Hele geçen pazar aralıksız 4 saat oynadığım için midem bulanıyor oynarken... O derece sıktı Arada bir açarım yine... Güzel oyundu. 7-8 haritanın birlikte geldiği bi paket çıkınca tekrar geri dönerim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome

    Bu oyunda sıktı beni MW2 den sonra. Tüm silahları açınca benim için pek esprisi kalmadı. Sıkılıyorum oynarken. Hele geçen pazar aralıksız 4 saat oynadığım için midem bulanıyor oynarken... O derece sıktı Arada bir açarım yine... Güzel oyundu. 7-8 haritanın birlikte geldiği bi paket çıkınca tekrar geri dönerim...


    Sen bi headset al, gel her bizim squada.Bak sıkılıyormusun sıkılmıyormusun

    Dün White Pass'te base raping yaptık mesela




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toruk Macto

    Enemylerı recon dısında SELECTe basarak spotluyorsun.Diğerleri yapılamıyor


    Bütün sınıflar spotlama yapabilir L1 ile selecte basarak daha etkin spotlama yapabilirsiniz.
  • beyler benim soruma cevap verebilecek var mı

    oyunu daha almadım dayanamadım demosunu indirdim

    ama play now diyorum bir türlü bağlanamıyor acaba sizlerde de demo varsa bakabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.