|
Hocam yılbaşından önceki son patch bozdu hitregi, redditte baya konuşuldu. Sonra üstüne 1 ay noel tatiline gittiler oyun öyle bozuk 1 ay kaldı. Oyuncu kaybı da ondan. |
|

|
Hocam yılbaşından önceki son patch bozdu hitregi, redditte baya konuşuldu. Sonra üstüne 1 ay noel tatiline gittiler oyun öyle bozuk 1 ay kaldı. Oyuncu kaybı da ondan. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
|
|
Fena erimiş. Hype'ı çok hızlı kaybetti. ![]() |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
ben günde 2-3 saat oynuyorum kusursuz bir yapım diyemem ama milletin dediği kadar'da çöp değil bu oyun 1 yıla toparlanır klasik her bf çıkışında sıkıntılı oluyor |
|
|
Oyunu all time peak ile karşılaştırmak saçma. Oyun çok hype ile çıktı. Geriye sadece kemik oyuncusu kaldı. COD'cular ayrıldı mesela. İyi de oldu. Ayrıca steam tek yer değil. Misal ben Epicten aldım fiyat avantajı sebebiyle. Oyunlara girerken en fazla 10 sn bekliyorum. Oyuncu sayısında bence sıkıntı yok. Oyunda küçük sıkıntılar var. Onları düzeltiyorlar. Bazı harita dengesizlikleri vardı onları düzeltiyorlar. Bir de yeni içerik bekliyoruz artık. Sıkmaya başlaması ondan. |
| _____________________________ |
|
24 hour peak değil mi önemi olan ps, xbox, ea app ve epic dahil edilince fena değil bence oyuncu sayısı oyunun kötülüğüne bakılırsa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 12 Ocak 2026; 13:39:0 > |
|
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
|