Şimdi Ara

Battlefield 6, Steam'deki oyuncularının %90'ını kaybetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yılbaşından önceki son patch bozdu hitregi, redditte baya konuşuldu. Sonra üstüne 1 ay noel tatiline gittiler oyun öyle bozuk 1 ay kaldı.

Oyuncu kaybı da ondan.

• BF3 benim uzun süre sonra (Age of empires 2 den bahsediyorum) çok keyif aldığım ilk ve son oyun olmuştu... BF4 filan hiç sarmamıştı. RDR2 hayranlıkla bir iki saat oynamışım, ne de olsa river raid oynamış kuşaktanız, 51 yaşındayım, heyecanımı ve merakımı kaybettim sanırım, siz çocuklara çok üzülüyorum, devrim niteliğinde bir heyecan sunmuyor bu devir size...

• Oyunda en sık karşılaştığım sorunlar hit register sorunu ve kayaların arkasından ateş ederken açıkta olmanıza rağmen merminin kayadan sekmesi. Şu 2 olay çok sinir bozucu...

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Ne satmaya çalışıyor hocam? Store'a girip kozmetik almak istersen ayrı da popup gibi açılıp duran, mağazaya yönlendiren rahatsız edici şeyler de yok açıkçası.

• Ben daha yeni aldım oyunu oynamadım bile fakat oyuncu sayısı düşmesi normal, bu kadar düşmesi anormal. Piyasada oynayacak güzel oyun yokken insanlar ne oynuyor ki? Arc raiders belki etkilemiştir ama tür olarak farklılar. Eksikleri var oyunun ama yine gelişme potansiyelide varç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Silahlı mücadelelerde oyun gerçekten çok başarısız.

Silahların dengesi yok.

Pompalı ile headshot basit ama tüfek ile adam öldürmek zor vs vs.

Yine de güzel oyun elbette. Ancak aşırı overrated olduğunu her zaman söylüyordum.

• Berbat bir oyun ve sebebi kesinlikle yapimci ekipteki belli basli tiplerin egolarindan kaynakli oyunu evirip cevirip kendi istedikleri hale getiriyorlar.Oyun bildigin bf 2042 dlcsine döndü

• Güzel, 100 TL altına düşsünde alalım :)

• Blasterreal B kullanıcısına yanıt
    seride satın aldığım tek oyun Bad company 2, ne oynardık zamanında..

• COD ve BF6 feci düşmüş, Cyberpunk'ta bile daha fazla oyuncu var.

• Oyunun call of duty mekaniklerine benzemesi ve küçük haritalar olması sebebiyle bende pek sevenedim. Battlefield dediğin büyük haritalarda oynanır arkadaş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Fena erimiş. Hype'ı çok hızlı kaybetti.

Battlefield 6, Steam'deki oyuncularının %90'ını kaybetti

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • ben günde 2-3 saat oynuyorum kusursuz bir yapım diyemem ama milletin dediği kadar'da çöp değil bu oyun 1 yıla toparlanır klasik her bf çıkışında sıkıntılı oluyor

• Harita tasarimlari disinda gayet guzel oyun, 3-4 harita guzel, fakat kalani oldukca basarisiz. En az 3 tane emek verilmis ve savas atmosferini guzel yansitan harita lazim bir an once. Ama oyuncu sayisinin bu oranda dusmesi kesinlikle normal degil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • Bf4 sen sonra tutmaz diyeli yıllar oldu.tutmaz Yeni trend delta force arc riders

Oyun çok hype ile çıktı. Geriye sadece kemik oyuncusu kaldı.

COD'cular ayrıldı mesela. İyi de oldu.

Ayrıca steam tek yer değil. Misal ben Epicten aldım fiyat avantajı sebebiyle.

Oyunlara girerken en fazla 10 sn bekliyorum. Oyuncu sayısında bence sıkıntı yok.

Oyunda küçük sıkıntılar var. Onları düzeltiyorlar. Bazı harita dengesizlikleri vardı onları düzeltiyorlar. Bir de yeni içerik bekliyoruz artık. Sıkmaya başlaması ondan.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

24 hour peak değil mi önemi olan ps, xbox, ea app ve epic dahil edilince fena değil bence oyuncu sayısı oyunun kötülüğüne bakılırsa. Battlefield 6, Steam'deki oyuncularının %90'ını kaybetti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 12 Ocak 2026; 13:39:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.