Şimdi Ara

Battlefield 6, bir hafta geçmeden 6,5 milyon satışa ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 6, bir hafta geçmeden 6,5 milyon satışa ulaştı
    Battlefield 6, piyasaya çıkmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen 6,5 milyondan fazla satış adedine ulaşarak 350 milyon dolardan fazla gelir elde etti. Bu rakam, Electronic Arts’ın uzun süredir hedeflediği Call of Duty seviyesinde satışlara yaklaşan bir performansı işaret ediyor. Başarı, sadece PC’de değil, konsollarda da güçlü bir talep ile destekleniyor.

Kısa sürede dev ilgi

Battlefield 6, bir hafta geçmeden 6,5 milyon satışa ulaştı
    Analist firması Alinea Analytics’in verilerine göre oyuncuların yüzde 56,7’si oyunu Steam üzerinden satın aldı. Bu platformda Battlefield 6, 3,5 milyondan fazla satış gerçekleştirdi ve 220 milyon dolardan fazla gelir sağladı. Konsol tarafında ise PlayStation 5 kullanıcıları (%23,7) ile Xbox Series S|X kullanıcıları (%19,6) arasında dar bir fark bulunuyor.

Alinea Analytics ayrıca oyunun, satın alan kullanıcıların ilgisini korumakta oldukça başarılı olduğunu belirtiyor. Firma, Battlefield 6’nın günlük aktif kullanıcı grafiğinin son derece istikrarlı olduğunu söylüyor. Ancak 10 Ekim’de çıkan bir oyun için bu konuda konuşmak henüz erken olabilir.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6, Cronus Zen kullanıcılarına geçit vermedi: Direkt ban!

Aktarılanlara göre Steam’de oyunu satın alan oyuncuların büyük kısmı, Call of Duty, Helldivers 2, The Finals, Marvel Rivals, Ready or Not ve önceki Battlefield oyunları gibi shooter türündeki oyunları da düzenli olarak oynuyor.

Electronic Arts için bu başarı sadece bir başlangıç. Geliştiriciler, oyunun dengesi için ilk ayarlamaları yapmaya başladı. 28 Ekim’de başlayacak olan 1. Sezon, yeni haritalar, oyun modları, silahlar ve daha fazlasını oyuncularla buluşturacak. Ayrıca, Battle Royale modu Battlefield Labs programında test ediliyor.

Kaynak:https://wccftech.com/battlefield-6-smash-hit-more-6-5-million-units-sold/

• Bu oyun fiyatları iyice ayyuka cıktı. Yotei almak istedim 3500 bf6 almak istiyorum 2900. Valla normal degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı...
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt
    Epic daha avantajlı oluyor. Yüzde 10'da iadesi vardı sanırım Epic'te. Yine de pahalı tabi.

• Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt
    %20 ve evet mantikli oluyor oradan almak

• Bf3 ve Bf4 Tadı var çok güzel bir yapım olmuş, bu serileri oynayan varsa mutlaka almalı,

• Oyun bf 4 ün devamı gibi olmuş zaten istenilen buydu sadece bf 3 veya 4 remake gibi bir şey modern zamanda geçen oyun yapsalar yeterdi bize

• iyi oldu Call of Duty bundan ders çıkartıp adam olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    #Playstation
  • Kıçından şimşek çıkartmayan ve silahdan mermi yerine kalpli baloncuk dökülmeyen oyun yapınca satıyor demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr de fahiş zam yapan sadece esnaf değilki , oyun satanlarda aynı şeyin laciverti.

• Kesinlikle hem gerek hikaye gerek multiplayer kısmı olarak çok başarılı bir oyun olmuş 2.900 tl verdiğime doğruyu söylemek gerekirse değdi,çok uzun yıllardan beri cod fanıydım yalnız öyle saçma bir hale getirildi ki artık dönüp bakasım gelmiyor inşallah bf de bu güzel çizgisinden sapmaz...

• Funder kullanıcısına yanıt

Oyunu öyle bir anlatıyorsun ki sanki herkes onun için uğraşıyormuş gibi.

Son 3 COD'u aldım, bir tane şimşekli silahım yok, Nicki Minaj operator'üm yok. İsteyen alabilir. Bu neden sana batıyor?

Diyeceksin ki "COD ciddi değil"

Arkadaş ciddilik arıyorsan çık Suriye'de gönüllü ol, İŞİD ile çatış.

OYUN LA BU OYUN!

BF6'nın 320 milyon daha satması lazım arkadaşlar. BF6'da 20 saatim var şimdiden baydı. Geceleri ikişer el atar yatarım.

En azından 3-5 azınlık hariç insanlar OYUN kavramının ne olduğunu biliyorlar.

Bir taraf kahır, diğer taraf eğlence ve dalga. Günün yorgunluğu böyle atılır çünkü.

1) Ukrayna VPN kullanarak. Yeni EA hesabı açılır.

2) EA Play Pro 2.800 liraya alınır.

3) FC26 ve BF6 doya doya oynanır.

İki oyunda toplam 50 saatim var.

Ukrayna VPN'i açıkken iki oyunu indirip 8 saat kadar (Uyku) offline oldum. İnterneti kapattım.

Devam

Öte yandan CoD serisinin orjinalinden çok sapması ve çocuk oyununa dönmesiyle tepki çekince daha da popüler oldu gibi.

Piyasada doğru düzgün ücretli AAA FPS alternatifi fazla yok malesef, free to play oyunlar doğası gereği çok daha fazla hileci kaynıyor. (Banlan, ücretsiz yeni hesap aç)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.