|
Battlefield 6, bir hafta geçmeden 6,5 milyon satışa ulaştı
1 Mobil
-
-
Bu oyun fiyatları iyice ayyuka cıktı. Yotei almak istedim 3500 bf6 almak istiyorum 2900. Valla normal degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Epic daha avantajlı oluyor. Yüzde 10'da iadesi vardı sanırım Epic'te. Yine de pahalı tabi.
-
%20 ve evet mantikli oluyor oradan almak
-
Bf3 ve Bf4 Tadı var çok güzel bir yapım olmuş, bu serileri oynayan varsa mutlaka almalı,
-
Oyun bf 4 ün devamı gibi olmuş zaten istenilen buydu sadece bf 3 veya 4 remake gibi bir şey modern zamanda geçen oyun yapsalar yeterdi bize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Araplar ilk taksiti çıkardı.
_____________________________ -
Demek ki Steam'e koyunca satılıyormuş. EA APP'TA ISRAR ETMEMEK GEREKİYORMUŞ.
-
iyi oldu Call of Duty bundan ders çıkartıp adam olur gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Kıçından şimşek çıkartmayan ve silahdan mermi yerine kalpli baloncuk dökülmeyen oyun yapınca satıyor demekki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yoh yav pc'de oyun satmaz yav, pc hileci dolu yav.
-
Tr de fahiş zam yapan sadece esnaf değilki , oyun satanlarda aynı şeyin laciverti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle hem gerek hikaye gerek multiplayer kısmı olarak çok başarılı bir oyun olmuş 2.900 tl verdiğime doğruyu söylemek gerekirse değdi,çok uzun yıllardan beri cod fanıydım yalnız öyle saçma bir hale getirildi ki artık dönüp bakasım gelmiyor inşallah bf de bu güzel çizgisinden sapmaz...
-
Oyunu öyle bir anlatıyorsun ki sanki herkes onun için uğraşıyormuş gibi.
Son 3 COD'u aldım, bir tane şimşekli silahım yok, Nicki Minaj operator'üm yok. İsteyen alabilir. Bu neden sana batıyor?
Diyeceksin ki "COD ciddi değil"
Arkadaş ciddilik arıyorsan çık Suriye'de gönüllü ol, İŞİD ile çatış.
OYUN LA BU OYUN!

BF6'nın 320 milyon daha satması lazım arkadaşlar. BF6'da 20 saatim var şimdiden baydı. Geceleri ikişer el atar yatarım.
En azından 3-5 azınlık hariç insanlar OYUN kavramının ne olduğunu biliyorlar.
Bir taraf kahır, diğer taraf eğlence ve dalga. Günün yorgunluğu böyle atılır çünkü.
1) Ukrayna VPN kullanarak. Yeni EA hesabı açılır.
2) EA Play Pro 2.800 liraya alınır.
3) FC26 ve BF6 doya doya oynanır.
İki oyunda toplam 50 saatim var.
Ukrayna VPN'i açıkken iki oyunu indirip 8 saat kadar (Uyku) offline oldum. İnterneti kapattım.
Devam
Zaten PC platformu öncelikli geliştirdiler, o yüzden PC tarafı optimizasyonu da gayet iyi. Fazla satması normal.
Öte yandan CoD serisinin orjinalinden çok sapması ve çocuk oyununa dönmesiyle tepki çekince daha da popüler oldu gibi.
Piyasada doğru düzgün ücretli AAA FPS alternatifi fazla yok malesef, free to play oyunlar doğası gereği çok daha fazla hileci kaynıyor. (Banlan, ücretsiz yeni hesap aç)
|
|
Yoh yav pc'de oyun satmaz yav, pc hileci dolu yav.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı