|
Battlefield 6 2026 yol haritası açıklandı: Klasik haritalar geri dönüyor
1 Mobil
-
-
Başta bugları fixlesinler sonra devam ederler. %90 kullanıcı kaybı yaşadılar halen ders almadılar.
-
Olan oldu, giden gitti. Kimse kalmadı oyunda. Botsuz maç yok artık nerdeyse.
İşin gıcık tarafı, tamam EA hatalar yaptı, bazı saçma şeyler var ama, bu seviyede bir oyuncu kaybı yaşanacak kadar da kötü değil be abi. Neden öylesine harika bir başlangıçtan sonra bu kadar oyuncu kaybetti anlam veremiyorum.
Son olarak operation metro, caspiam border gibi klasik haritlar da mutlaka gelmeli. Hatta şu oyun başta operation firestorm gibi pek kimsenin umrunda olmayan bşr harita yerine en başta caspian border ile gelseydi keşke.
-
Çünkü amaç kalmadı. O sebepten kimse oynamıyor. Neden kalkıpta custom serverlarda Xp kazanma aktif edersin ki? Bu sebepten custom serverlarda botları öldüre öldüre bütün silahları kastılar tüm araçları kastılar. Lvl leri arşa çıkardılar sonrada yapacak bir şey kalmadı amaç kalmadı ve sonuç ortada... Kaldı ki dediğiniz gibi en başta gelmesi gereken mapler şimdi gelmeye çalışıyor fakat iş işten geçti.. İnsanlar metro istiyoruz diye yandı tutuştu. Onu bile custom maplere mi ne soktular. Açıkcası bulamadım bile. Yani bukadar mı hata yapılır bukadar mı iş bilmez bir yönetim var bu adamlarda... Akıl alır gibi değil cidden.
-
Oyun çıktıktan bir kaç hafta sonra Arc Raiders çıktı. Bizim oynadığımız ekibin bazıları Arc'a geçince bizde oyundan uzaklaştık bana kalırsa bf 6 bayağı keyifli bir oyundu.
Bu custom'da silah exp kasma işi bana göre kötü bir şey değil. Oyunu bugün sıfırdan başlayan birisi ekletisi olmayan silahla oynamaya kalkışsa 2. sefer oynamak istemez. Ayrıca Battle Royale modu da bana göre oyuncu kitlesini dağıttı.
Fortnite gibi olma planı mı vardı bilmiyorum ama işi zor
_____________________________ -
Kitlesini dinleyen geliştirici kazanıyor. Dinlemeyenin durumu ortada. Gidin burnunuzun dikine görün etkiyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arc raider mum gibi eriyor biraz önce okudum.
_____________________________ --- Amd Ryzen 9800X3D MSI RTX 4080 Suprim X MSI X870E Carbon Wifi --- Samsung 990 PRO NVMe M.2 2 TB Samsung 980 PRO NVMe M.2
1 TB
Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K)
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z -
Oyun yapımcısı olsam oyun geliştirme sürecinde anket yaparım oyunculara sorarım beklentiniz nedir diye bunlar kafasına göre yol çiziyor bana göre en güzel seri bf3 bf4 ondan sonra bozdular.
_____________________________ --- Amd Ryzen 9800X3D MSI RTX 4080 Suprim X MSI X870E Carbon Wifi --- Samsung 990 PRO NVMe M.2 2 TB Samsung 980 PRO NVMe M.2
1 TB
Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K)
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z -
Hangi oyun %90 oyuncu kaybı yaşamadı? Herkesi öve öve bitiremedği Arc Raiders de bitti, BF6 kadar oynanıyor şuan Steamde.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece bunları biz düşünebiliyoruz da nasıl bu adamlar düşünemiyor aklım almıyor açıkcası...
-
An itibari ile steam'de BF6 40k, BO7 30k, Arc Raiders 60k, Marathon 10k oyuncuya sahip. Yıllarca 300k insan mı oynayacak kesintisiz, her oyun her tür bir noktada oyuncu kaybına uğrar, BF6'yı çıkışından 6 ay sonra bile 40k oyuncu oynuyor, şahane bir sayı.
1 ay önce konsolda aldım , bir saat oynadım oynamadım sebebiyse oyun server bağlantı hatası veriyor önce bunu düzeltsinler daha oyunu doğru düzgün oynayamıyoruz keşke cod alsaydım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt