< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanG61 -- 15 Mart 2020; 21:45:6 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanG61 -- 15 Mart 2020; 21:45:6 > |
|
|
|
Ellerine saglik , cok iyi olmuş.. Umarim birgün topluca konvoy yapariz :D
|
|
Zor iş desteklemek lazım. Ama ben ışık görmüyorum çünkü tek kişi bu işi yapsanız bile daha yarısı bitmeden umutsuzluğa gireceksiniz ve harita modu rafa kalkacak diye düşünüyorum.
|
|
Arkadaşlar güzel yorumlarınıza çok çok teşekkür ederim benzetebiliyorsak az da olsa ne mutlu
|
|
harika ankaralıyım fotoğraf koyduğun her yeri bildim neresi olduğunu gerçekten benzetmişsin. zor bir proje bi umarım başarıya ulaşırsın
|
|
Güzel bir çalışma umarım tamamlayabilirsiniz
|
|
Çok güzel olmuş, destekleyelim.
|
|
Gayet güzel olmuş 👍
|
|
Ellerinize sağlık hocam şimdi ets2 pek oynamasam da ileride direksiyon seti aldığımda kesin oynarım bu haritayı
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
**Antiblok hareketi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peugeot 208 1.5 Bluehdi Ryzen 5 2600 -- Gigabyte B450 Aorus Elite -- XPG D41 RGB 8x2 3200 Mhz DDR4 -- Asus RTX 2060 Dual -- Sharkoon Pure Steel RGB -- Zalman 700W -- Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVME SSD -- Crucial BX500 480 GB SSD - Trust Cada Red Switch Mekanik RGB Klavye - Steelseries 300S RGB Mouse
|
|
|
|
|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
|