Şimdi Ara

Battlefield 4 origin sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu dün aksam saatlerinde aldım oynadım fakat bugun oyun origin hesabımdan silinmiş pcye format attım kodu tekrar girdim kod kullanılıyor hatası alıyorum origin live chate girmeyi denedim fakat açamadım aldığım yer ile görüştüm origin ile görüşün dedi ben bu sorunumu nasıl halledebilirim bir fikri olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex5kal -- 15 Ocak 2014; 12:55:50 >

• up
  • http://forum.donanimhaber.com/m_84114372/f_//tm.htm#84114372

buna benzer bir durum olabilir. oyunu nereden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoln

http://forum.donanimhaber.com/m_84114372/f_//tm.htm#84114372

buna benzer bir durum olabilir. oyunu nereden almıştınız?

playstoreden aldım hocam livechat ile originle görüştüm oyununuz bilinmeyen bir sebepten dolayı silinmiştir aldığınız yerle görüşün dedi playstore ile görüsüyorum originle görüsün diyorlar para verdik rezil olduk torrent çekseydik daha iyiydi
  • yahu arkadaş koskoca ttnet 3 kuruşluk mal için bıdı bıdı yapmıyor mu insanı çıldırtıyor.

sen o malı sattıysan sonrasında oluşan problemlerden de sorumlusun. tekrar görüşün playstore hakem heyetine gideceğinizi söyleyin. hakkınızı sonuna kadar arayacağınızı söyleyin.
    zamanında vatan bir konuda bana böyle zorluk çıkartmıştı. böyle söyleyip biraz da sinirlenince halletmişlerdi
  • beyler you must be online hatasi veriyor bana da
  • hocam key zaten tek kullanımlıktır. format atsan veya başka birşey yapsan bile o key artık kullanıldı. senin origin hesabına girip bakman lazım. yada battelogdan giriş yap öyle bak anlarsın silinip silinmediğini. bir önceki gün oyna sonra ertesi gün silinsin. ilginç bir olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Mouse Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harece66

hocam key zaten tek kullanımlıktır. format atsan veya başka birşey yapsan bile o key artık kullanıldı. senin origin hesabına girip bakman lazım. yada battelogdan giriş yap öyle bak anlarsın silinip silinmediğini. bir önceki gün oyna sonra ertesi gün silinsin. ilginç bir olay.

keyin 5-6 kullanım hakkı var (battlogtan karakterim duruyor originde oyun silik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.